ben kulubun su mali portresinde ve su an sponsor bile bulamadıgımız konjukturde; (ne yazık ki cl ye bile gidememek bu bransların sponsorluguna etki ediyor gibi) bu kadar buyuk paralara yatırım yapmamızı dogru buluyorum..ustelik onumuzde halkbank gibi biz ne yatırım yapsak 2 katını yapacak bir butce varken...
benim anlamadıgım nokta su; hakan dincay'ı bircok konuda elestirebilirim; ozellikle 2 sene onceki bayan voleybol transferleri...
ama bu sene erkek takımına yatırımı kıstıklarını zaten soylediler alenen; gecen seneden daha buyuk butce olmayacak dendi...bunu alenen deklere etti...sebebi o veya bu..herseyi dillendiremezsin..
yani birseyi bahane edeceksin cok sacma olmadıkca...(sahaya cıkmamak gibi
) yani halkbank'ı agzımızla kus tutsak bu butce ile gecemeyiz diyemez hicbir yonetici...o yuzden gecen seneki olay bir bakıma bahane oldu...ama cok haksız bir bahane de degil...
bu arada genclesme konusuna gelince yerliler genclesti sonucta..izzet, ediz, burak, cem, erden, ugur, metin var kadroda 23-24 yas ve altında..tam 7 kisi...tecrubeli yerliler arslan, kemal, emin, serkan..sadece 4 kisi...
geri kalanlarda 4 yabancı...
ben bu kadar genc kadroya tecrubeli yabancılar alınmasına karsı degilim..nikic 29, bohme 30...cok da yaslı degil..
wijsmans'ın alınması konusunda elstiri yapılıyorsa orada soyle bir ayrıntı var...o zmaan ivan gidecek deniyordu..son anda kalınca simdi 2 adet +35 oldu...yoksa ivan kalmasa bu takımda gene sadece 1 tane +35 olurdu...son yabancı kesin 28-30 yası gecmezdi bence...
ben yabancılar konusunda yas apek bakmıyorum..ozellikle erkek voelybolda..