Gönderen Konu: Fenerbahçe | Erkek Voleybol Takımı Genel Haberler  (Okunma sayısı 90125 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
Ynt: Fenerbahçe Grundig Genel Haberler
« Yanıtla #120 : 25 Temmuz 2014, 22:33:09 »
Daniel Castellani ‏@djcastel2  1 sa.
I am happy, Fener is complete for 14/15.

Hayırlı Olsun Castellani 1 sezon daha bizimle. Keşke Ivan'da kalsa dünya gözüyle seyretmeye doyamadım şahsen.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
« Yanıtla #121 : 25 Temmuz 2014, 23:16:02 »
Ah İvan ahh keşke kalaydıı
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #122 : 10 Ağustos 2014, 10:58:54 »

İtalya Bayan Voleybol Milli takımında yardımcı antrenörlük yapan Fabio Soli;

Fenerbahçe Erkek Voleybol takımındaki görevinden ayrıldı mı?

Ayrıldı ise Castellani nin yardımcısı kim oldu/olacak?

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #123 : 21 Ağustos 2014, 10:06:42 »

FBTV de şu an yayınlanmakta olan Smaçör programının konuğu İvan Miljkovic
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı Genel Haberler
« Yanıtla #124 : 18 Eylül 2014, 21:48:59 »
İlk hazorlik macimizda İnegöl belediyeyi 3-2 yenmisiz..bohme ve nikic yok .

• Üye
« Yanıtla #125 : 22 Eylül 2014, 09:51:35 »
Marcus Bohme Dunya sampiyonasinin en iyi blokcusu secildi, tebrikler..

Sent from my iPhone using Tapatalk

aynen..bohme'ye burun kıvıranlara duyurulur..dedigimiz gibi en iyi orta degil dunyadaki ama cok ıs yapar ve cok faydalı...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #126 : 22 Eylül 2014, 14:14:19 »
Mesele Bohme'ye burun kıvırmak degil genclesiyoruz deyip 37 yasında oyuncu getirmek,takım CL de oynayacakken yatırımı kısmak icin Erdal Hoca'nın tek hatasını kullanmak yani fırsat kollamak,kaliteli genis bir kadro kurmamak,Simon gibi bir ortayı alamamak ki Kore'de sacmasapan bir takıma gitti.Gruptaki takımlar belli sen duzgun kadro kuracagına bahane arıyorsun yatırımı kısmak icin

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #127 : 22 Eylül 2014, 14:29:38 »

Bizde bu kura şansı! (şansızlığı)olduktan sonra değil sadece Simon, Simon + Zaytsev (veya Osmany) alınsa bile şampiyonlar liginde üst tura çıkmak yine zor olurdu.
FENERBAHÇE

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #128 : 22 Eylül 2014, 14:39:55 »
Bizde bu kura şansı! (şansızlığı)olduktan sonra değil sadece Simon, Simon + Zaytsev (veya Osmany) alınsa bile şampiyonlar liginde üst tura çıkmak yine zor olurdu.
Ligde sampiyonluk garanti olurdu en azından Anka'cım,CL de de belki son maca kadar cıkma mucadelesi verirdin.HB seni 4 mac arka arkaya yenip TK,TL alamazdı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #129 : 22 Eylül 2014, 15:26:24 »
Mesele Bohme'ye burun kıvırmak degil genclesiyoruz deyip 37 yasında oyuncu getirmek,takım CL de oynayacakken yatırımı kısmak icin Erdal Hoca'nın tek hatasını kullanmak yani fırsat kollamak,kaliteli genis bir kadro kurmamak,Simon gibi bir ortayı alamamak ki Kore'de sacmasapan bir takıma gitti.Gruptaki takımlar belli sen duzgun kadro kuracagına bahane arıyorsun yatırımı kısmak icin
değerli dostum çoğu eleştirinde haklısın ama Simon . 1 veya 1.5 milyon euroya gitti koreye..

• Üye
« Yanıtla #130 : 22 Eylül 2014, 15:54:23 »
ben kulubun su mali portresinde ve su an sponsor bile bulamadıgımız konjukturde; (ne yazık ki cl ye bile gidememek bu bransların sponsorluguna etki ediyor gibi) bu kadar buyuk paralara yatırım yapmamızı dogru buluyorum..ustelik onumuzde halkbank gibi biz ne yatırım yapsak 2 katını yapacak bir butce varken...

benim anlamadıgım nokta su; hakan dincay'ı bircok konuda elestirebilirim; ozellikle 2 sene onceki bayan voleybol transferleri...
ama bu sene erkek takımına yatırımı kıstıklarını zaten soylediler alenen; gecen seneden daha buyuk butce olmayacak dendi...bunu alenen deklere etti...sebebi o veya bu..herseyi dillendiremezsin..
yani birseyi bahane edeceksin cok sacma olmadıkca...(sahaya cıkmamak gibi :) ) yani halkbank'ı agzımızla kus tutsak bu butce ile gecemeyiz diyemez hicbir yonetici...o yuzden gecen seneki olay bir bakıma bahane oldu...ama cok haksız bir bahane de degil...

bu arada genclesme konusuna gelince yerliler genclesti sonucta..izzet, ediz, burak, cem, erden, ugur, metin var kadroda 23-24 yas ve altında..tam 7 kisi...tecrubeli yerliler arslan, kemal, emin, serkan..sadece 4 kisi...
geri kalanlarda 4 yabancı...

ben bu kadar genc kadroya tecrubeli yabancılar alınmasına karsı degilim..nikic 29, bohme 30...cok da yaslı degil..

wijsmans'ın alınması konusunda elstiri yapılıyorsa orada soyle bir ayrıntı var...o zmaan ivan gidecek deniyordu..son anda kalınca simdi 2 adet +35 oldu...yoksa ivan kalmasa bu takımda gene sadece 1 tane +35 olurdu...son yabancı kesin 28-30 yası gecmezdi bence...

ben yabancılar konusunda yas apek bakmıyorum..ozellikle erkek voelybolda..
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2014, 15:55:02 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
« Yanıtla #131 : 22 Eylül 2014, 16:46:28 »
Bohme hakkında keskin çıkışlarım oldu ama hiçbirzaman ona kötü oyuncu demedim. Bohme konusunda beni haksız bulanlara kesinlikle saygı duyuyorum. Sonuçta Cem abiyle telefonda konuşuyoruz , burada yazdıklarımızı hangi gerekçelerle dile getirdiğimizi uzun uzadıya tartışıyoruz. Ama diğer voleybolseverlerle gayet doğaldır ki böyle bir şansımız olmuyor. E haliyle iş özellikle yazı diline kaldığında eksik ifadeler olabiliyor. Her neyse bundan sonra kendimi ifade etme konusunda çok daha dikkatli davranacağım.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #132 : 24 Eylül 2014, 10:44:21 »

Hazırlık Maçı

Fenerbahçe 2-2 Beşiktaş

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=41632

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #133 : 03 Ekim 2014, 16:09:14 »

Fenerbahçe, 3-5 Ekim 2014 tarihleri arasında Almanya da Luk Cup Hazırlık Turnuvası'nda mücadele edecek.

TV Ingersoll Bühl’ün davetiyle Almanya’ya giden Fenerbahçe, hazırlık turnuvasında VfB Friedrichshafen, Hypo Tirol Innsbruck ve TV Ingersoll Bühl takımlarıyla mücadele edecek.

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı mücadele edeceği hazırlık turnuvasının maç programı şu şekilde:

3 Ekim 2014 Cuma
VfB Friedrichshafen- Fenerbahçe
TV Ingersoll Bühl- Hypo Tirol Innsbruck

4 Ekim 2014 Cumartesi
VfB Friedrichshafen-Hypo Tirol Innsbruck
TV Ingersoll Bühl-Fenerbahçe

5 Ekim 2014 Pazar
Hypo Tirol Innsbruck-Fenerbahçe
TV Ingersoll Bühl-VfB Friedrichshafen

FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #134 : 03 Ekim 2014, 22:48:14 »
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız Almanya'da katıldığı Uluslararası Luk Cup'taki ilk maçında ev sahibi ülkeden VfB Friedrichshafen ile karşılaştı.

Takımımız mücadeleye Arslan Ekşi, Ivan Miljkovic, Kemal Kayhan, Milos Nikic, Wout Wijsmans ve Serkan Kılıç ilk altısı ile başladı.

Çekişmeli geçen maçın ilk setini 25 - 23, ikinci setini 25 - 21, üçüncü seti de 25 - 23 kazanan Fenerbahçe maçtan 3 - 0 galip ayrıldı.

Takımımız  turnuvanın 2. maçında 4 Ekim Cumartesi günü TV Ingersoll Bühl ile saat 21:00'de karşı karşıya gelecek.