Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 4970474 defa)

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

  • Üye
  • Yaş: 32
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
  • İleti: 2477
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14415 : 22 Aralık 2014, 12:05:56 »
biraz uzun olucak şimdiden söyleyim kusura bakmayın.
yaş konusu baya dillendirildi , şunu söyleyim ben 17 yaşındakı üyeye de 50 yaşındakı üyeye de samimiyetim olmadığı için siz diye hitap ederim , saygısızlık da etmem ama karşılığında hakaret ve ya uygunsuz üslup görürsem bende aynı şekilde davranırım. burda 2 kişi hariç kimseyi tanımıyorum dedim daha öncede.
Fenerbahce'nin her hangi oyuncusunu eleştirdiğim için bana kimse o tarz cevaplar veremez , ve ya transfer yapmayanları allaha hevale ediyorum vs dediğim için.
Transfer miş oyuncuymuş falan bunlar gelip geçer bu gibi şeyler için bir birimize laf sokmaya falan gerek yok, çok afedersiniz koyayım pg'sine sf'ne.
gelelim yüz yüze söylemek konusuna , bunu tekrarlamakdan bıktım ama yakın 1-2 sene içinde istanbula gelmek gibi bir imkanım şansım yok ,  ama şöyle olabilir , bizim azeryol takımı var kadın voleybol , olurda Fenerbahce ile eşleşirse Baküye gelen olursa elimden geldiği kadar misafir ederim , varsa bir problem onu da çözeriz hiç sorun değil , bir telefona bakar.
 
Cem Ağrak abi , estafurullah özüre falan gerek yok , önemli değil benim için sorun yok unuttum ben olayı oldu geçti kurcalamaya gerek yok.
bana herkes şu konuda yanlışsın , burda yanlışın var vs diye bilir forum burası herkes yanılabilir , mükemmel oyuncu deriz gelir leş gibi oynar yanılırsın vs bunda darılacak gocunacak şey yok , tek istediğim ben nasıl davranıyorsam bana da aynı şekilde cevap verilsin.  bu kadar.

Çevrimdışı Bukefalos

  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 1175
  • Cinsiyet: Bay
  • RWB0 & SC30
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14416 : 22 Aralık 2014, 12:26:56 »
@cemabi
Emir mümkünse vites artırmasın, sonra bütün olay onun üstüne kalıyor
bu sekilde iyi :D
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı valance

  • Üye
  • İleti: 136
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14417 : 22 Aralık 2014, 12:48:26 »
Gergin klubüz, gergin bir camiayız.
Kötü sonuç oldumu, onu eleştiririz. transfer olmadığı zaman niye olmadı deriz. Hiçbir şey yoksa "transfer olmama ihtimalini".

Bu nasıl birşeydir anlayamıyorum. final four biletinin alınamama ihtimali.. Birincisi her sene alıyorduk da bu sene mi alamadık ? İkincisi alamasak ne olur ?

olsun diye obradovic burda zaten
şu güzel takım daha da iyi olabilsin diye herkes kafa yoruyor

Çevrimdışı valance

  • Üye
  • İleti: 136
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14418 : 22 Aralık 2014, 12:50:32 »
Herkes herkese anlayışlı olsun lütfen insanlar transfer isterken eleştirirken egolarını tatmin etmek için değil Takımı'n potansiyelini görüp takıma inandıkları için ve ufak tefek eksikler Yüzünden final four biletinin alınamama ihtimalinden korktukları için bunları Söylüyorlar.

 Yani kimse art niyetli değil hain değil yada birbirinden sizden aptal değil ve en önemlisi herkes gerçekten Fenerbahçe aşığı bana göre.

Harika Hücum ediyoruz en yetenekli oyunculara sahibiz evet bu insanı gururlandırıyor ama tabiki şunu da söyletiyor : ' Bu takımda savunma yönü yüksek bir organizatör yada rakibi kitleyecek eşleşme problemi yaratmayacak 1den 4e her pozisyonu savunabilecek bir kısa forvet olduğunu düşünüyorum da gerçekten yenilmez olabilir' insanlar bunu Takım'ı beğenmedikleri yada afedersiniz bok atmak için söylemiyorlar

 O kadar iyi ve umut verici bir takımız ki tek bir doğru takviyeyle zor yenilir bir takım oluruz mantığıyla Söylüyorlar . Ki zaten ben de Aynı fikirdeyim hücumda bence Sıkıntımız yok Maçların en az 30 35 dakikalık bölümünde. Pota altındaki 5 oyuncumuzdan zaten her maç savunma ve Hücum katkısı alıyoruz. Takımda ne eksik diye düşünülürse çok çok açık rakibin güçlü ve efektif 3 numaralarını savunacak bir oyuncu yada rakip guardlara hem iyi baskı ve savunma yapıp hem de tempo ayarlayacak bir pg.

 Heurtel falan hikaye bizim onun kadar zeki ve saha görüşü olan kıssalarımız zaten var işin savunma kısmı önemli. Benim nacizane fikrim bogdan'ı pg olarak değerlendirip pg savunmasını Hickman'a verip Sefolosha Tarzı bir 3 numara takviyesi(tabi kaliteli ve savunmacı bir pg olursa buna hayır denemez ama 3 numara takviyesi daha mantıklı çünkü takımda o size ve güçte kısa yok )


ellerinize sağlık. içimden geçenleri söylemişsiniz 10 numara 5 yıldız bi yazı olmuş

Çevrimdışı Undisclosed Desires

  • Üye
  • Yaş: 29
  • Yer: İstanbul-İzmir
  • İleti: 348
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14419 : 22 Aralık 2014, 12:58:03 »
Beyler,tutarsızlık yapmayalım ve birbirimizi kandırmayalım bence.

Biz Barca gibi Edwin Jackson kalibresinde transfer yapıp 300 bin euro buy-out da üstüne verseydik çoğunuz ortalığı yıkardı.Hadi forumu geçeyim taraftarın çoğu ortalığı ateşe verirdi.

Çevrimdışı Besim

  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: Londra
  • İleti: 3628
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14420 : 22 Aralık 2014, 13:25:44 »
Her fırsatta salladığım falan yok,bir oyuncu aldığı sürelerde genel olarak 0 sayı,0 asist,0 ribaund ve 5 faulle maçı tamamlıyorsa o oyuncu kötü oyuncudur,yaşı 19 muş 21 imiş hiç önemli değil,ileride iyi olabilir ama şu an bir oyuncu kötü oyuncuysa ve insanlar bu oyuncuya kötü oyuncu diyorsa bu sallamak değil doğruyu söylemek olur.

Geçen sene o olağanüstü defolu kadroya değil Jackson'u,Chris Paul'u getirsen takıma uymazdı,Emir,Bogdanovic,Kleiza ve Zoric gibi adamlar aynı anda oynuyordu,bu sene ise geçen seneki tarzda değil kadromuz,asıl benim demek istediğimi sen anlamamışsın.Durum öyle noktaya geldi ki,Olası bir guard transferi yapılsa ve kötü çıksa nerdeyse biz suçlanacağız,eminim şunu diyenler olacaktır da"Guard istiyordunuz alın size guard".Vallaha bu duruma geldik.Yaparsın transferini,olabilir,tutmayabilir,baktın olmayacak süre vermezsin,aynı kadroyla devam edersin.Barcelona gidiyor tutup tutmayacağı son derece belirsiz olan Edwin Jackson'u alıyor,şu anda herkesten 2-3 gömlek üstte olan Cska Kirilenko'yu almak istiyor,kıçında donu olmayan Gs pantolon değiştirir gibi sürekli oyuncu değiştiriyor,biz bu kadar iyi kadro kurmuşken,bu kadar yetenekli bir kadromuz varken çok daha tehlikeli iyi olalım diye guard transferi istedik ve nerdeyse hain muamelesi gördük.


Ama tabi akşamdan beri tartıştığımız konunun guard transferiyle falan da alakası yok,konunun ne olduğu belli."Takım size ayarı verdi" diye bir cümle neyin nesidir?Biz ne yazıyorsak babamızın hayrı için değil kulübün iyiliği için yazıyoruz,sahada gördüğümüzü yazıyoruz,elbette yanlışlarımız olacaktır ama ne olursa olsun kimse kimsenin fenerbahçeliliğini yargılayamaz.

Simdi gidip de bunlari diyen adami ne izah edeceksin? 

Transfer istemeyen kisi sayisi bir-iki zaten.  Hadi onu da gectim, transfer istememek oyle abes bir durum da degil.  Ona ragmen hala daha isin ozunu kacirip, ayni martavallari okumaya devam ediyorlar.  Sorun zihniyet sorunu.  Ben bunu, bahsi gecen arkadaslarin hayatin gercekleri ile tanismamis olmalarina bagliyorum.  Her seyi, parayi bastirip, istedigini almaktan ibaret sanan bir yaklasimdalar.  Transferin en iyisini biz de istiyoruz.  Kim istemez?  Ama bu is gorundugu kadar basit degil.  Isin detaylarini es gecip, takim bu kadar iyi giderken, enseyi karartip, en feci senaryolari yazmaya baslamanin kimseye bir faydasi yok.  Daha once de dedigim gibi, bizim eski kadrolari izlememis genc arkadaslarin ne kadar sansli olduklarinin farkinda olmalari lazim.

Çevrimdışı Bukefalos

  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 1175
  • Cinsiyet: Bay
  • RWB0 & SC30
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14421 : 22 Aralık 2014, 13:28:19 »
Barcelonanın transferi, esasında transfer isteyenlerin elini güclendiriyor :)
Adamlar, navarro abrines oleson aynı anda sakatlandığını görür görmez 300 bin verip transfer yaptılar olası durumlara karsı. İşlerini sansa bırakmadılar.

Elimizde satoransky huertas hezonja var demediler yani. Kullanırlar veya kullanmazlar o ayrı


Herkes bu takımın sayı ortalamasına bakıp, skor sıkıntımız yok diyor ama var bence
Bazen feci sekilde tıkanıyoruz..

Deplasmanda kazandıgımız, bayern macı, içerdeki panathinaikos macı ilk aklıma gelenler.
Buna benzer senaryolar top 16da yasanırsa cevirmesi ilk tur kadar kolay olmayacak ki, atılan her sayının averajın can yaktıgı bir tura giriyoruz.

Bizim ihtiyacımız var, bir de sakatlık falan yaşadığımızı düşünemiyorum.

Kenan'a Berk'e güvenilmesi müthiş birsey lakin bu denli paralar harcanan şubenin işini sansa bırakmaması gerekiyor artık. Yıllardır bunu tecrübe etmekten yorulduk.
Sergio lull, sloukas vs Kenan ve Berk'in yasındayken takımlarında ne denli süre ve sorumluluk alıyorlardı incelemek lazım. Onlar kadar önemli oyuncu olmak bu yaslarda süre almaktan başka şeyler istiyor olabilir. Koç da devamlı buna vurgu yapıyor zaten

Bu dönemde oyuncu nasıl bulunur ?
Bu soru yıllardır önümüzü gelir.. Ee o zaman sende yapılanmanı sene basında yapacaksın. Diot'u simdi takımı vermez tabiki, madem böyle bir oyuncuya ihtiyacın var sene bası ona göre hamle yapacaksın
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 13:45:10 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Besim

  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: Londra
  • İleti: 3628
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14422 : 22 Aralık 2014, 13:33:36 »
Transfer isteyenlere , transfer yapılmamasını büyük bir yanlış olarak görenlere  "sizinle biraz daha uğraşacağız , "takım size ayarı verdi , hala akıllanmadınız" dedi Umut bey  , bunu demek doğru mu ? Bize niye ayar versin takım , sanki top16'ya kalamayacağız , reziliz falan mı demişiz ..ben şimdi damir12, fbkolik nikli renktaşlarımızın adına konuşmayım yanlış birşey söylemek istemiyorum , ben kendi yazdıklarımdan sorumluyum

birincisi ben illa oyun kurucu demedim, takımın bu zamana kadar gördüğüm en iyi kadroyu oluşturduğunu yazdım hatta. Sf olsun pg olsun benim icin farketmez.

Ha eğer Umut bey o ilk mesajda yazdığı "ayar, akıllanmadınız" gibi sözlerin doğru olduğunu düşünüyorsa diyecek birşey yok. 10 yaş 20 yaş 50 yaş büyük olsun farketmez aradakı yaş farkı bir Fenerbahcelinin diğerine bu tarz laflar etmesine sebep vermemeli.

Arkadasim, yazacaksaniz, dogru duzgun bir uslupla yazabilirsiniz.  Kimse bir sey demez.  Ama oyle bir uslupla yaziyorsunuz ki, inan, icim karariyor; takimdan suphe ediyorum.

Gidip, Galatasaray Basketbol takiminin forumlarina bir bak.  Adamlar o les gibi takimlarina bile nasil sahip cikiyorlar.  Elestiri tabii ki olsun: burada elestiride bulunmayan kimse yok ama bu elestiriyi yaparken, kullanilan uslup gercekten yanlis.

Çevrimdışı emindesouza

  • Üye
  • Yaş: 32
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
  • İleti: 2477
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14423 : 22 Aralık 2014, 13:40:19 »
Arkadasim, yazacaksaniz, dogru duzgun bir uslupla yazabilirsiniz.  Kimse bir sey demez.  Ama oyle bir uslupla yaziyorsunuz ki, inan, icim karariyor; takimdan suphe ediyorum.

Gidip, Galatasaray Basketbol takiminin forumlarina bir bak.  Adamlar o les gibi takimlarina bile nasil sahip cikiyorlar.  Elestiri tabii ki olsun: burada elestiride bulunmayan kimse yok ama bu elestiriyi yaparken, kullanilan uslup gercekten yanlis.

ikinci kez bu forumda uslubumla ilgili mesaj yazildi , siz normal bir sekilde size gore nerde yanlisim oldugunu soylemissiniz , benim buna karsi cikacak ve ya ters bir sey soyleyecek gibi durumum olmaz , simdi sizden ricam daha detayli sekilde yazmaniz , hangi mesajda ve ya hangi cumlede yanlis uslup kullanmisim , samimi soruyorum ve cevabinizi bekliyorum.

Cem Ağrak

  • Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14424 : 22 Aralık 2014, 13:42:07 »
@cemabi
Emir mümkünse vites artırmasın, sonra bütün olay onun üstüne kalıyor
bu sekilde iyi :D
ahaha yok onun üzerine kalmaz bu saatten sonra ama biraz vites yükseltmesi de önemli ;)

Çevrimdışı fb_balkay

  • Üye
  • Yaş: 32
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 1244
  • Cinsiyet: Bay
    • twitter.com/paulgeorge__13
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14425 : 22 Aralık 2014, 13:46:33 »
ahaha yok onun üzerine kalmaz bu saatten sonra ama biraz vites yükseltmesi de önemli ;)
abi emir performansı kemal abi desteğini çektikten sonra düştü.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı fb_balkay

  • Üye
  • Yaş: 32
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 1244
  • Cinsiyet: Bay
    • twitter.com/paulgeorge__13
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı emindesouza

  • Üye
  • Yaş: 32
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
  • İleti: 2477
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14427 : 22 Aralık 2014, 13:54:12 »
zonebasket guvenilir mi ?

Çevrimdışı fb_balkay

  • Üye
  • Yaş: 32
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 1244
  • Cinsiyet: Bay
    • twitter.com/paulgeorge__13
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14428 : 22 Aralık 2014, 13:55:00 »
zonebasket guvenilir mi ?
cem abilerin sitesi yahu
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı emindesouza

  • Üye
  • Yaş: 32
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
  • İleti: 2477
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14429 : 22 Aralık 2014, 13:55:51 »
cem abilerin sitesi yahu

bilmiyordum , iyi o zaman.