Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5431152 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14430 : 22 Aralık 2014, 19:23:29 »
yok anlamakta sorun olmuyor ama anlatmakta sorun var , bazi sozlerin turkce'de karsiligini bilmiyorum , mesela 2012 senesinde istanbulda 12 gun kaldim , arkadasimin ayagini cam kesmisdi , ezcaze'den yara bandi almak istedim ama istedigim seyin isminin yara bandi oldugunu bilmiyordum plastr dedim anlamadi tabi , sonra olayi anlattim "haa yara bandi istiyorsunuz" dedi eczane'de calisan kiz. bu sadece basima gelen olaylardan biri ..12 gunde 12 olay geldi basima sirf bazi sozlerin karsiligini bilmedigim icin , ama ilerleme var , calisiyorum ogrenmeye.
o kadar olucak ama bence benim kadar iyi rusçayla büyüyüp türkçeyi böyle anlaman çok güzel çünkü iki zıt dil birbirlerine çok uzaklar aslında ben seni 12numaradan beri takip ediyorum özellikle lankaran maçına giderim dediğin zamandan beri hatta

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #14431 : 22 Aralık 2014, 19:32:01 »
o kadar olucak ama bence benim kadar iyi rusçayla büyüyüp türkçeyi böyle anlaman çok güzel çünkü iki zıt dil birbirlerine çok uzaklar aslında ben seni 12numaradan beri takip ediyorum özellikle lankaran maçına giderim dediğin zamandan beri hatta

12 numara'da da nickiniz ayni miydi ? valla ben hatirlayamadim sizi.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #14432 : 22 Aralık 2014, 19:59:06 »
12 numara'da da nickiniz ayni miydi ? valla ben hatirlayamadim sizi.
evet ama paf üyeyim sadece okuyordum yazmıyordum

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #14433 : 22 Aralık 2014, 20:12:08 »
Bugun ki obradoviç in konuk oldugu programın videosu fln var mı ya arkadaslar neler söyledi cok merak ettim
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #14434 : 22 Aralık 2014, 20:14:06 »
Bugun ki obradoviç in konuk oldugu programın videosu fln var mı ya arkadaslar neler söyledi cok merak ettim
kadında sağolsun işine geleni çeviriyor bayağı bir kelimeyi çevirmedi resmen

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #14435 : 22 Aralık 2014, 20:20:34 »
Hüseyin Bey, diğer konularda sıkıntı yok ancak belirttiğim gibi, isim vermeden yazma olayı aslında birçok üyeyle bunun tartışmasına girmişliğim olmasından kaynaklı biraz da. Tek tek "sen şunu dedin, sen de şunu" şeklinde yazmama imkan yok ancak benim isim vermeden kimseyi itham etme huyum da yoktur. Gerektiği yerde direk, alıntı yaparak ya da "@" kullanarak belirtirim zaten, siz üzerinize alınmayın.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #14436 : 22 Aralık 2014, 20:21:18 »
Obradovic'li programın videosunu twitterda fenerama paylaşmış, oraya bir bakın.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #14437 : 22 Aralık 2014, 20:31:41 »
Obradovic'li programın videosunu twitterda fenerama paylaşmış, oraya bir bakın.

Teşekkürler paylaşım için eve gidince izleyeyim. suan çalıştıgım için görmemiştim ama EL 2014-15 baslıgında cem bey konusmaları paylaşmış
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #14438 : 22 Aralık 2014, 21:10:42 »
artik kimse Obradovic'e ve GM'ye laf atmaz cunku koc transfer istiyor , hatta ben 2 tane istedigini hiss ettim , ceviren abla biraz eksik cevirdi bazi seyleri.

hadi be Ahmet Ozokur , 2 tane yeni cikolata cikarin piyasaya isimlerini de "Ulker Point Guard" ve "Ulker Small Forward" koyun , 1 milyon tl girer kasaya aninda Fenerbahce'nin fedekar taraftari sayesinde.
:D  ;D  :D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
« Yanıtla #14439 : 22 Aralık 2014, 21:15:37 »
Seneye yani sezon bitince guard konusunda da başka konularda da market çok daha geniş olacakken şu dönemde takıma hem katkı verecek hem de maliyeti yüksek olmayacak hem de sezon bitince kardeş ellerine sağlık hadi güle güle denilecek adam bulmak çok ama çok zor ? ben de isterim Zisis gelsin o gelsin bu gelsin de bu adamları 6 ay sonra yollayamazsınız. Dersen " abi manyak mıyız Zisis'i neden yolluyoruz " diye 6 ay sonra Huertas'ı ya da Calathes'i alma şansın varken Zisis'e 2 yıllık kontrat verir misin ? Ya da Zisis 6 aylık kontratı kabul eder mi ? Hocanın dediği doğru hem katkı verecek hem maliyeti yüksek olmayacak adam bulmak zor , Efes de değiliz ki çıkarıp 600 700 bini sayalım Heurtel'i alalım. takıma inanmaya devam edelim Amerika'dan birileri gelirse şaşırmam ben

Bir de en önemlisi takımın bu seneki hedefi final four mu cidden ? bence bizim takımın tek hedefi Top 8 yapmak bu sene he oradan bir üste çıkma şansını da sonuna kadar zorlayacağımıza eminim ama eminim ki şube içerisinde sene başında F4 hedefi konmamıştır
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı furkanzengin

• Üye
  • Yer: istanbul-sarajevo
« Yanıtla #14440 : 22 Aralık 2014, 21:22:16 »
bu arada Barcelona Edwin Jackson hamlesini keyfinden yapmadı Navarro 6 hafta yok
Naprijed Zmajevi Naprijed Bosno

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #14441 : 22 Aralık 2014, 21:31:46 »
bu arada Barcelona Edwin Jackson hamlesini keyfinden yapmadı Navarro 6 hafta yok

yaniliyorsunuz , edwin jackson navarro sakatlanmadan once alindi.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #14442 : 22 Aralık 2014, 21:36:26 »
Navarro bu sene hem ACB'de hem de euroleague'de rezalet oynuyor  , eksikligini hiss etmezler bence
abrines zaten navarro'nun onundeydi rotasyonda bu sene , daha gecen seneden hazirliyorlardi abrinesi bu role.
daha oleson var , hezonja var ..edwin'i aldilar.
allah bizim takimi sakatliklardan korusun, bizim rotasyon dar .. el seviyesinde kisa rotasyonunda 4 kisi var , 5. oyuncuyu bulmak lazim.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #14443 : 22 Aralık 2014, 21:50:50 »
barcelona dun ligde son siralarda olan takima yenildi hem de 102 sayi yedi , barca gibi defans takimi 102 sayi yedi inanilmaz.
macin ikinci yarisini seyrettim , estudiantes'de 2 kisi haric kimseyi tanimadim les gibi bir takimdi ..uros sloukar ve hernangomezi taniyordum sadece hernangomez de cok genc henuz.

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #14444 : 22 Aralık 2014, 21:59:44 »
barcelona dun ligde son siralarda olan takima yenildi hem de 102 sayi yedi , barca gibi defans takimi 102 sayi yedi inanilmaz.
macin ikinci yarisini seyrettim , estudiantes'de 2 kisi haric kimseyi tanimadim les gibi bir takimdi ..uros sloukar ve hernangomezi taniyordum sadece hernangomez de cok genc henuz.

Estudiantes 2 maç önce Real Madrid'i de yenmişti. Ama dediğin şeye katılıyorum leş bir takım ama bildiğimiz bir kaç isim var. Xavi Rabaseda, Stefan Bircevic.. ( bu arada Hernangomez iyi olan değil küçük olan )
Barcelona'nın oyununa gelince cidden garip 1 senede ne hale geldiler 102 yiyecek takım mıydı?
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!