Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5430704 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14460 : 22 Aralık 2014, 23:35:59 »
Emir inden Tut..Hickman ınına kadar herkes girer o rotasyona..Hatta Vesely...

Bir kere Takım olduktan sonra oyuncu>oyuncu yazmak basketbolun kuralına aykırı..

Helede hali hazırda 3 senedir Ezber bozan bir Eurolig zamazingosu varken

emir suan bizim sf rotasyonundaki tek alternatif , bogdan da son maclarda pg ve ya sg olarak oynuyor daha cok buna ragmen emir yine 17-18 dk sure aliyor son maclarda .. lojeski ve darden gibi oyunculari olan oly'de rotasyona nasil girecek onu anlamadim ben ?
hadi bizde organizasyon sorununu cozmek icin 15-20 dk oynar , oly'de 5 dk bile oynamaz , organizasyon gibi bir sorunu yok , spa varken spa o yoksa slou ve lafa cozuyor , onlarin point forwarda ihtiyaci yok.
hickmana katilmiyorum ama vesely girer dogru diyorsunuz , petway'dan daha iyi oyuncudur her turlu oynar mevcut kadroda.

neyse farkli dusunuyoruz bu konuda.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #14461 : 22 Aralık 2014, 23:38:53 »
Emir inden Tut..Hickman ınına kadar herkes girer o rotasyona..Hatta Vesely...

Bir kere Takım olduktan sonra oyuncu>oyuncu yazmak basketbolun kuralına aykırı..

Helede hali hazırda 3 senedir Ezber bozan bir Eurolig zamazingosu varken

katılmakla beraber, birebir oyuncu karşılaştırmanın çok saçma olduğunu düşünüyorum. Teniste bile çiftlerde iki en iyiyi iki tenisçiyi yanyana koysan sonuç alamama ihtimalin yüksek.

Biz 5 bilinmeyenli bir denklem üzerinden konuşuyoruz. Elbette bu takımın eksiği var. Bir de yunan basketbolu zaten döngü halinde bitenin yerine başkası geçiyor. Bizim Türk rotasyonu olabileceğinin en iyisi. 7 yabancı 8 yabancı lüks bir olay. Önümüzde bir tane örnek de var mali anlamda. Bence bir de seneyeyi düşünmekte de fayda var. Bu dönemde yapılacak bir yatırım önümüzdeki senenin bütçesini etkileyebilir. Bunu ülker grubuna bırakacağız önümüzdeki günlerde sanırım.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #14462 : 22 Aralık 2014, 23:44:02 »
emir suan bizim sf rotasyonundaki tek alternatif , bogdan da son maclarda pg ve ya sg olarak oynuyor daha cok buna ragmen emir yine 17-18 dk sure aliyor son maclarda .. lojeski ve darden gibi oyunculari olan oly'de rotasyona nasil girecek onu anlamadim ben ?
hadi bizde organizasyon sorununu cozmek icin 15-20 dk oynar , oly'de 5 dk bile oynamaz , organizasyon gibi bir sorunu yok , spa varken spa o yoksa slou ve lafa cozuyor , onlarin point forwarda ihtiyaci yok.
hickmana katilmiyorum ama vesely girer dogru diyorsunuz , petway'dan daha iyi oyuncudur her turlu oynar mevcut kadroda.

neyse farkli dusunuyoruz bu konuda.

Lafayette nin Organize eden bir Guard olduğunu hiç düşünmüyorum..Sanırım pek dikkatli izlemiyorsunuz orada 3 adam Organize eder..

1 Spa
2 Sloukas
3 Mantsaris

Gerisi hep düz adamlar.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #14463 : 22 Aralık 2014, 23:55:42 »
Lafayette nin Organize eden bir Guard olduğunu hiç düşünmüyorum..Sanırım pek dikkatli izlemiyorsunuz orada 3 adam Organize eder..

1 Spa
2 Sloukas
3 Mantsaris

Gerisi hep düz adamlar.

bence yeteri kadar takip ediyorum , mantzaris henuz o seviyeye gelmedi yazmaya gerek gormedim , bizim kenan'la berk'in toplamindan iyidir suan itibariyle orasi ayri

oly kadrosunun cogu duz adamlar ama duz adamlarin olmasi kotu birsey degil , mesela duz adam kategorisine giren Moss icin ismi gecen tum pg'lerden imtina ederim , Moss mu Diot mu deseler saniye dusunmem Moss derim, her takima lazim belli sayida duz adam..duz adam olan Acie Law sayesinde sampiyon oldular 2 sene once , hatirliyorsunuzdur Real Madrid macindaki performansini Acie Law'in ?

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
  • Yer: Uşak/Maslak
« Yanıtla #14464 : 22 Aralık 2014, 23:58:58 »
Yav abartmayı ne kadar seviyoruz,adamların çoğu rol oyuncusu bizdekiler ise hep ana parça.Pazarda arasan Darden,Lafayette,Petway,Hunter,Mantzaris gibi adamların yerine daha iyisini bulursun,ama atıyorum bir Bogdanovic daha bulamazsın.Bir Hickman,bir Vesely,bir Goudelock bulamazsın.Yerli olmasını geçtim Semih'de mesela eşsiz bir parça,kafasını basketbola verince Avrupa'nın en iyi uzunlarından biri.Bjelica gibi eşsiz bir parça var.Kafasını basketbola verdiğinde Emir'de çok iyi oyuncu ama maalesef bu ara ipleri saldı kafasına göre takılıyor.Bize sadece bu rotasyonu ferahlatacak bir kısa lazım,o da gelince kimse durduramaz bizi

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #14465 : 23 Aralık 2014, 00:02:40 »
Yav abartmayı ne kadar seviyoruz,adamların çoğu rol oyuncusu bizdekiler ise hep ana parça.Pazarda arasan Darden,Lafayette,Petway,Hunter,Mantzaris gibi adamların yerine daha iyisini bulursun,ama atıyorum bir Bogdanovic daha bulamazsın.Bir Hickman,bir Vesely,bir Goudelock bulamazsın.Yerli olmasını geçtim Semih'de mesela eşsiz bir parça,kafasını basketbola verince Avrupa'nın en iyi uzunlarından biri.Bjelica gibi eşsiz bir parça var.Kafasını basketbola verdiğinde Emir'de çok iyi oyuncu ama maalesef bu ara ipleri saldı kafasına göre takılıyor.Bize sadece bu rotasyonu ferahlatacak bir kısa lazım,o da gelince kimse durduramaz bizi

bogdan gou ve bjelica'yi yazdim zaten okumadiniz galiba , mesajlari bastan okusaydiniz ne demek istedigimi anlardiniz.
bir spa , bir lojeski , bir printezis, bir sloukas bulmak da zor , ayni gou bogdan bjelica gibi.
darden hunter petway lafa dum duz adamlar , rol oyunculari bunu inkar eden cikmaz herhalde.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #14466 : 23 Aralık 2014, 00:05:16 »
mantzaris abartıldığı kadar iyi değil hatta hiç beğenmem

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
« Yanıtla #14467 : 23 Aralık 2014, 00:08:55 »
bogdan gou ve bjelica'yi yazdim zaten okumadiniz galiba , mesajlari bastan okusaydiniz ne demek istedigimi anlardiniz.
bir spa , bir lojeski , bir printezis, bir sloukas bulmak da zor , ayni gou bogdan bjelica gibi.
darden hunter petway lafa dum duz adamlar , rol oyunculari bunu inkar eden cikmaz herhalde.

Dediğinde sıkıntı yok da benim anlatmak istediğim bu takım çok fazla hafife alınıyor beni rahatsız eden o.Oly gibi takımlar için transfer yapmaktan kolay bir şey yok,takımın ana iskeleti belli sadece yanlarıyla oynuyorlar.Ama biz ise Emir,Bjelica dışında iskeleti tamamen değişen bir takımız,hata yapma şansımız onlara göre daha düşük biz ana parçaları belirlemeye çalışıyoruz.Koçun da anlatmak istediği bu zaten diyor ki bize fark yaratacak adam lazım seneye postalamakla uğraşmayalım ana iskelete koyalım.O yüzden misal şu aşamada Darden falan bizim takımda hiç iş yapacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #14468 : 23 Aralık 2014, 00:12:38 »
mantzaris abartıldığı kadar iyi değil hatta hiç beğenmem

O takım için önemli..Bize alalım demiyorum..Organizasyonlarında bir parça mı evet.Onu anlattım sadece
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #14469 : 23 Aralık 2014, 00:16:00 »
Dediğinde sıkıntı yok da benim anlatmak istediğim bu takım çok fazla hafife alınıyor beni rahatsız eden o.Oly gibi takımlar için transfer yapmaktan kolay bir şey yok,takımın ana iskeleti belli sadece yanlarıyla oynuyorlar.Ama biz ise Emir,Bjelica dışında iskeleti tamamen değişen bir takımız,hata yapma şansımız onlara göre daha düşük biz ana parçaları belirlemeye çalışıyoruz.Koçun da anlatmak istediği bu zaten diyor ki bize fark yaratacak adam lazım seneye postalamakla uğraşmayalım ana iskelete koyalım.O yüzden misal şu aşamada Darden falan bizim takımda hiç iş yapacağını düşünmüyorum.

darden eger 6 aylik gelecekse buyursun gelsin ama sen de biliyorsun ki bu imkansiz , 6 ay icin oly'yi birakip gelmez.
ama darden gibi savunmaci 3 numaraya ihtiyac var , emir bu sene gecen senenin bile gerisinde (gecen sene top16'dan bahsediyorum)
sf alip bogdan'i pg'ye devsirmek en mantikli yol suan..biz simdi atiyorum mesela Ryan Broekhoff'u alsak seneye sadece 2 transfer ile f4 adayi takim oluruz.

calathes/delaney - hickman-kenan
bogdan-goudelock
broekhoff-emir
bjelica-vesely
bourousis/tomic/dublijevic- semih

zor mu bunlari yapmak sence ?

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #14470 : 23 Aralık 2014, 00:18:44 »
O takım için önemli..Bize alalım demiyorum..Organizasyonlarında bir parça mı evet.Onu anlattım sadece
dedin diye söylemedim ismini görünce direk yazdım çok sakar bulurum onu abuk sabuk yerde şut atar top kaybeder yüzünde o çaresiz bakış

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #14471 : 23 Aralık 2014, 00:20:14 »
Zor. Şu zor mu sorularına bitiyorum.. Kolaysa gel sen yap.

Binlerce kadro kurarsan bu şekilde.. Transfer pazarlıklarını, diğer olasılıkları biliyor musunuz? Fm oynamıyoruz...

Yaz öncesi sizin istediğinizden bile iyi bir kadro kurulması planlanırken, bir anda işler yolunda gitmedi. Ve bambaşka bir kadro kuruldu.

Yazın da söyledim daha bizle eşleşmeden.. Olympiakos'un hücumdaki yaratıcılık konusunda bizle yarışma şansı yok. Kısa skorer konusunda düşündükleri kadar iyi değil.. Printezis in olmadığı bir uzun rotasyonu ise bence çok büyük sıkıntıları olan bir uzun rotasyondur. Bir kere oyun zekası olarak çok alta düşüyorlar..

« Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 00:23:07 Gönderen: Utkan Şahin »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı kalamarina

• Üye
« Yanıtla #14472 : 23 Aralık 2014, 00:24:15 »
darden eger 6 aylik gelecekse buyursun gelsin ama sen de biliyorsun ki bu imkansiz , 6 ay icin oly'yi birakip gelmez.
ama darden gibi savunmaci 3 numaraya ihtiyac var , emir bu sene gecen senenin bile gerisinde (gecen sene top16'dan bahsediyorum)
sf alip bogdan'i pg'ye devsirmek en mantikli yol suan..biz simdi atiyorum mesela Ryan Broekhoff'u alsak seneye sadece 2 transfer ile f4 adayi takim oluruz.

calathes/delaney - hickman-kenan
bogdan-goudelock
broekhoff-emir
bjelica-vesely
bourousis/tomic/dublijevic- semih

zor mu bunlari yapmak sence ?

Genel anlamda katılıyorum,Emir özellikle berbat ama bu kadar geniş rotasyonlarda büyük problem sonra rolleri belirlemek çok zor oluyor.Misal Calathes gelsin,Broekhoff'a gerek yok ben zaten 9 kişilik rotasyonun yeterli olduğunu düşünüyorum.
Calathes gelsin seneye sadece geriye uzunu değiştirmek kalır,kalanı lüks olur paşa keyfine kalır

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #14473 : 23 Aralık 2014, 00:24:26 »
Zor. Şu zor mu sorularına bitiyorum.. Kolaysa gel sen yap.

Binlerce kadro kurarsan bu şekilde.. Transfer pazarlıklarını, diğer olasılıkları biliyor musunuz? Fm oynamıyoruz...

Yazın da söyledim daha bizle eşleşmeden.. Olympiakos'un hücumdaki yaratıcılık konusunda bizle yarışma şansı yok. Kısa skorer konusunda düşündükleri kadar iyi değil.. Printezis in olmadığı bir uzun rotasyonu ise bence çok büyük sıkıntıları olan bir uzun rotasyondur. Bir kere oyun zekası olarak çok alta düşüyorlar..

kardesim normal yazamiyor musun ? ben kalamarina nickli  arkadasa sormustum , sende cevap verdin iyi de ettin ama bu sorulara bitiyorum , fm oynamiyoruz falan ..ben bilmiyor muyum bunlari ? seneye diyorum haa belki dogru degil simdiden konusmak ama fikir yurutuyoruz , calathes serbest kalacak , tomic'in az da olsa gelme ihtimali var , dubljevic'e belki bonservis veririz vs
konusuyoruz muhabbet ediyoruz iste ne var bunda anlamadim , 5 gunde bir sayfa ilerlemesi daha mi iyi
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 00:25:04 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #14474 : 23 Aralık 2014, 00:37:28 »
kardesim normal yazamiyor musun ? ben kalamarina nickli  arkadasa sormustum , sende cevap verdin iyi de ettin ama bu sorulara bitiyorum , fm oynamiyoruz falan ..ben bilmiyor muyum bunlari ? seneye diyorum haa belki dogru degil simdiden konusmak ama fikir yurutuyoruz , calathes serbest kalacak , tomic'in az da olsa gelme ihtimali var , dubljevic'e belki bonservis veririz vs
konusuyoruz muhabbet ediyoruz iste ne var bunda anlamadim , 5 gunde bir sayfa ilerlemesi daha mi iyi
Normal yazmaktan kastın ne? Senin yaptığın yoruma bende eleştiri getiriyorum. Eleştiri istemiyorsan yazmazsın.. Bir şey yazıyorsan fikirlerini açmak zorundasın.

O zaman bende Chris Paul gelecek. LeBron gelecek diye yazayım. 10 sayfa ilerlesin burada...

Forum olarak hiç bir zaman çok yorum olsun diye bir amacımız olmadı. Olursa bir gün merak etme yaparız.
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 00:37:39 Gönderen: Utkan Şahin »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.