Gönderen Konu: Scottie Wilbekin  (Okunma sayısı 17864 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Scottie Wilbekin
« Yanıtla #120 : 20 Ekim 2024, 23:51:07 »
Milli takım için larkin ve wilbekinin affı söz konusuymuş, çünkü neden wilbekin sezonu kapattı ve larkin de tekrar türk olunca efese ciddi avantaj yaratacak bu durum. Bu yönetim başımızda oldukça her branşta ezilmeye devam ederiz.

Yani göz göre göre bu kadarını da yapacaklarsa af üzerine falan direk çekilelim yani yok artık dicem de dediğin gibi bu yönetimle hiçbir şeye şaşıramaz olduk maalesef.

Ben bu işin bir hukukçu olarak uluslararası mahkemelerden de döneceğine inanıyordum, klüp sonuna kadar uğraşacağız falan dediydi de ordan da hiçbir gelişme olmadı senelerdir, bunlar kılıfına uydurmak için şimdi gidip mahkeme kararıyla aykırı bulundu larkinin statüsünü geri veriyoruz meseleyi derlerse de şaşırtmaz yani (!)

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #121 : 21 Ekim 2024, 00:07:27 »
Af çıkacağını düşünmüyorum. Wilbo'dan çıkarsak belki.

Geçenlerde Ergin Ataman ''Nunn hiçbir zaman söz konusu olmadı. Şu an çok önemli bir oyuncuyla görüşüyoruz, Federasyon ile de görüşüp sonuçlandıracağız'' diyordu yeni devşirme oyuncuyu. Anladığım kadarıyla iddialı bir isimin işini bitirecek. Wilbo ve Larkin için Millî Takım kapıları kapalı.

Haa şu da var. Eğer NBA'den büyük bir isim getirirse, sezon içinde o oyuncu gelemeyeceği için Larkin'i oynatabilmek adına af edilebilirler. Çıkarsa da çıksın, Wilbo belki play-offlara yetişir ve kadroda Hall denen öküzün süre almasından kurtuluruz.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #122 : 12 Kasım 2024, 22:45:37 »
Ne zaman döner acaba. Mart gibi dönebilse keşke.