Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2148968 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #10935 : 21 Aralık 2024, 03:18:04 »
@Fbkolik üstat emeğine sağlık, kıymetli analizlerin için teşekkürler. Ben bir şekilde zorlansak da sürekli kazanırken transfer yapılacağını zannetmiyordum bu sığ zihniyetli yönetim anlayışıyla ama içlerinde yegane kalan en sevdiğim yönetici Kemal Bey yine şaşırttı beni açıkçası, siz bekliyordunuz bu dönemde hamle mutlaka, o anlamda da kutluyorum.

Peki benim bu sezon özelinde en çok istediğim Fiebich ihtimali elendiğine göre geride kalan unrivaled de oynamayan kısa ihtimallerinden kim olabilir sizce bizim eksik parça ve yine bir kısa hamlesi de bekliyor musunuz ocağa kadarki son düzlüğe girdiğimiz süreç için? Ayrıca kısa hamlesi gelirse Atkins ile yollar ayrılır mı ya da Avrupalı kısa alınıp Atkins de yine de bir şekilde tutulmalı mı takımda sizce?

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #10936 : 21 Aralık 2024, 12:06:58 »
Hayırlı olsun yeni transferimiz. Jones beklemiştik ama en azından Badiane ve Miliç'in süreleri daha da azalacak.

Kısa hamlesi şampiyonluk transferi olacak. Çbk'ta Kayla Thornton u göndermiş yeni yabancı alacaklar. Gelmiyor deniliyor ama bu takıma Caitlin Clark çok yakışır.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #10937 : 21 Aralık 2024, 12:29:11 »
Çbk, Bridget Carleton ve McCowan ile anlaşmış. Sene başında Q transferini hangi aptal bozdu acaba.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #10938 : 21 Aralık 2024, 16:39:22 »
Kelsey Mitchell dediğiniz Bjk de oynayan oyuncumu? Yani?Rusyaya giden Nogic'de iyi değilmiydi?

Indianada Clark ile hücumu sürüklüyor. İyi bir penetreci, kendi şutunu yaratıyor. Bayağı da iyi şutör bununla birlikte, maç başına 6-7 üçlük atmasına rağmen %40larla atıyor. Mcbridedan daha iyi şutör hatta, Mcbride çünkü topsuz koşularla perdeden çıkıp şutunu bulan bir isim genelde. Mitchell öyle değil, gidip el üstü de çok rahat gönderiyor.  Oyunundaki en büyük sıkıntısı top kaybı sadece.

Wnba in en iyi kısalarından biri, neden unrivealed yapmadı bilmiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=vlyXzldpIDw&t=730s&ab_channel=IndianaFever

Buradan izleyebilirisiniz.
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2024, 16:41:44 Gönderen: Tgezer »