Gönderen Konu: 2024 Cumhurbaşkanlığı Kupası Fenerbahçe'nin!!!  (Okunma sayısı 1312 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: 2024 Cumhurbaşkanlığı Kupası Fenerbahçe'nin!!!
« Yanıtla #60 : 04 Aralık 2024, 22:54:25 »
Son topta süre de varken Tina ile köşeden üçlük kullanmak gibi bir aptallık yaptık, sağ olsun onlar da daha büyük bir aptallıkla maçı bize verdi.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #61 : 04 Aralık 2024, 22:55:20 »
Collier geliyor olsaydı ocakta içim rahat olurdu.  Bu arada Gabby nın çok istikrarlı oyunlar oynamalı takımın selameti açısından.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #62 : 04 Aralık 2024, 23:18:41 »
Tina kırık parmakla oynamış. İlk geldiğinde pek sevmemiştim ama şimdi iyice yaşlanmış olmasına rağmen şutu hala çok iyi. 15 sayı 7 ribaunt yaptı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #63 : 04 Aralık 2024, 23:21:08 »
Sevginin de inşallah parmağı kirilmamistir. Hakem top kaybı verdi orada ama bariz bir faul vardi.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #64 : 05 Aralık 2024, 09:11:50 »
Son topta süre de varken Tina ile köşeden üçlük kullanmak gibi bir aptallık yaptık, sağ olsun onlar da daha büyük bir aptallıkla maçı bize verdi.
5 sn kala üçlük attı kadın ki bom boştu. Asıl aptallık 4 sayı öndeyken 40 sn kala topu kaptığımızda fast breake gitmeye çalıştığımız pozisyondu, sevgi orada top kaybı yaptı ve dönüşte üçlüğü yedik. Topu kapmışsın, elinde tut, zaten 4 sayı öndesin ve 40 sn kalmış. Akıl almaz bir hata. Gerçi orada faul vardı, benim kahraman Türk hakemim vermedi ama olsun. Son topta da Rupert Gabby ile bire bir kalmıştı çember altında. Anderson onu görmeyip maç boyu tuğla atan Fathoux'ya verdi topu. Dünkü maçta Fathoux yerine Johannes olsaydı ne olurdu bilmiyorum.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2024, 09:13:11 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #65 : 05 Aralık 2024, 09:14:05 »
Cumhurbaşkanlığı Kupası Fenerbahçe Opet’in! 🏆

🏀 ÇBK Mersin’i 65-64 yenerek 13. kez kazandı.

🏀 Üst üste 66. galibiyetini aldı.

🏀 2024 yılını 5 kupayla kapattı.

🏀 Katıldığı son 8 organizasyonu şampiyon tamamladı!

Kadınlarda üst üste galibiyet rekoru nedir acaba ?

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #66 : 05 Aralık 2024, 10:42:03 »
5 sn kala üçlük attı kadın ki bom boştu. Asıl aptallık 4 sayı öndeyken 40 sn kala topu kaptığımızda fast breake gitmeye çalıştığımız pozisyondu, sevgi orada top kaybı yaptı ve dönüşte üçlüğü yedik. Topu kapmışsın, elinde tut, zaten 4 sayı öndesin ve 40 sn kalmış. Akıl almaz bir hata. Gerçi orada faul vardı, benim kahraman Türk hakemim vermedi ama olsun. Son topta da Rupert Gabby ile bire bir kalmıştı çember altında. Anderson onu görmeyip maç boyu tuğla atan Fathoux'ya verdi topu. Dünkü maçta Fathoux yerine Johannes olsaydı ne olurdu bilmiyorum.
O hücumda topu bir şekilde Emma ile buluşturmalıydık, Tina'nın köşe üçlüğüne mahkum kalmamalıydık.
Sevgi'nin hatasına değindim zaten o tam facia, topu tutsa iş bitecek, kabak gibi faul var evet de ne gerek var, tut topu kaç geri.
Adamlar sürüyle faul kaçırmasa, rezil yüzdeyle üçlük atmasa gitmişti maç.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #67 : 05 Aralık 2024, 11:28:34 »
O hücumda topu bir şekilde Emma ile buluşturmalıydık, Tina'nın köşe üçlüğüne mahkum kalmamalıydık.
Sevgi'nin hatasına değindim zaten o tam facia, topu tutsa iş bitecek, kabak gibi faul var evet de ne gerek var, tut topu kaç geri.
Adamlar sürüyle faul kaçırmasa, rezil yüzdeyle üçlük atmasa gitmişti maç.

Maçla ilgili çok fazla detay var. Mersin'e de baktığımızda dünkü kadro son yılların en vasat kadrosuydu. Çok övülen Rupert son toptaki kaldırıp attığı üçlük hariç maçta hiç yoktu. Fathoux tüm maç boyu batırdı, Howard tam bir çöplük bulmuş istediği gibi at koşturuyor, bizde bu kadar serbest değildi, en istikrarlı Anderson o da son topta berbat bir tercih yaptı. Geri kalan yerlilerini saymıyorum bile. Yani dön tersten bak, ben bir mersin taraftarı olsam eleştirecek çok şey bulurdum. Halamın bıyığı olsa muhabbetine girmeye gerek yok. Bana göre son derece kalitesiz bir maçtı. Avrupanın belki de en iyi iki takımının maçı bu kadar amatörce hataların olduğu bir maç şeklinde geçmemeliydi. Yalnız tek maçlık özellikle yereldeki kupa maçları hep böyle geçiyor. Türkiye kupası maçı da aynı şekilde geçmişti. Adamlar son hücumda 2de 1 faul atmasa, Meesseman mucize üçlüğü sokmasa geçen seneki kadromuz da o kupayı alamayacaktı mesela.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #68 : 05 Aralık 2024, 18:41:49 »

Ağbi bu seviyede bu tür işler nasıl yapılıyor ben cidden anlayamıyorum. Şut girmez, ayaklar gitmez vesaire, bütün bunları yorgunluğa bağlarsın da özetlediğin tercih, fundamental dedikleri temel basketbol bilgisine aykırı işler. Hani Ivkovic, Obra, Pesic ya da Vujosevic gibi eski Yugoslav kafa koçlar olsa oyuncu döverler bu türden hatalar için.