Gönderen Konu: 2023 Kadınlar Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe!!!  (Okunma sayısı 424 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe | Kadınlar Euroleague (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #1035 : 18 Nisan 2023, 09:12:23 »
Bunun için bakmaya da gerek yok ki, hangi mantığa sığar son şampiyonun alınmaması
Aynı sorumu sizlere sorayım

Normalde ligi birinci ve ikinci bitiren Euroleague women?
3.bitiren Euro Cup?
Şampiyon direk katılırsa
2. Ve 3. Euroleague
4. Euro Cup mı?
Normalde alt limit üst limit nedir?
Normalde 3 takımmı katılıyoruz?
Fenerbahçe Şampiyonlukdan dolayı direk giderse artı 3 takım dahamı gidecek?
Kısacası : önümüzdeki sene Euroleague'ye 3 takım,
Euro Cup 1 takımmı gidecek.?

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1036 : 18 Nisan 2023, 12:26:44 »
Euroleagu women final maçında Ömer Onan ve yetkililerde varmış gören olmuşmuydu acaba?
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2023, 12:41:30 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1037 : 19 Nisan 2023, 02:27:41 »
Şampiyonluk kupasının resmi siteye eklenmeli.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #1038 : 19 Nisan 2023, 11:16:58 »
Bu forumda en sert yorumları hep kadın basketbola yapmıştım ve dönüş mesajımı da kadın basketbol takımının tarihimizin en dominant şampiyonluğunu aldığı andan sonra atma kararı aldım :D
Breanna Stewart Kevin Durant profilinde bir oyuncu, Avrupa ve FIBA turnuvalarında hep x-faktör olacak tarzda isimler. Durant'te yıllarca ABD milli takımını sırtladı; Breanna'da yıllarca bizi EL şampiyonu yapacak profilde bir oyuncu. Tabii, Vandersloot'un tecrübesi ve savunmayı organize etmesi; Emma'nın insanüstü yardımları ve müthiş oyun görüşü neden Eka'nın yıllarca şampiyon olduğunu gösteriyor. Kadın basketbolunda coaching çok önemli değil, önemli olan 3-4 tane sıradışı iyi oyuncuya sahip olmak. Sonrasında ise böyle bir dominasyonla karşılaşıyoruz.

Yıllarca beni en çok hayal kırıklığına uğratan şubenin, şu anda hepimizin Fenerbahçe adına tutunacak tek dalı olması da ilginç. McBride bile öyle bir seviyeye geldi ki finallerde şut kaçırmayacak gibi :D Şu anda Fenerbahçe'nin tek umut veren şubesi, tek takip edilmesi anlamlı olacak şubesi( Ocak'tan sonra tabii :D MVP seneye de devam ederse ve CC gelirse üstüne... )

Yatırımı kesmemek gerek, 1 değil 2 değil 3 değil ... 7 kere 8 kere peşpeşe bu kupayı kazanmak dileğiyle.

Emeği geçen tüm oyunculara sonsuz teşekkürler, emeklerine sağlık. Ayrıca Aziz Yıldırım döneminden itibaren yaşanılan hayal kırıklıklarına rağmen yatırımı kesmeyen yöneticilere de teşekkürler.. Bu şube benim için en değerli şube, Cappie'nin ilk dönemlerinden beri okuldan gelip maçlarını izlediğim ve Mehmet Baturalp'in yorumladığı maçlarda televizyondan bir an olsun ayrılmadığım ama sonrasında hayal kırıklıklarıyla beni kendisinden soğutan şubenin bu başarısı çok ama çok değerli.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1039 : 19 Nisan 2023, 22:37:38 »
Fibanin kupa dizaynını beğenmiyorum. Çok ufak.Yenilemeli az ele gelmeli kulpsuz kupa mı olur.?Bizim.ligin bile daha güzel kupa dizaynları.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1040 : 25 Nisan 2023, 13:40:14 »
Fırsat buldukça seyrediyorum E dile kola senelerce bekledim.
Dikkatimi çektide bizim bir gurup erkek taraftar aynı kıyafetlerle ve irlikleriyle badiciler gibiydi.
Birde merak ettiğim 12.3 de herkes sevinmeye başladığında rakibin faul atışı sırasında, hakem hocanın kulağına doğru bir şey dedi hocada birşey demedi. Merak ettim şahsen.
Gray bizde oynamış, hatırlayamadım, neden bırakmışız acaba?
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2023, 13:48:53 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1041 : 25 Nisan 2023, 13:43:33 »
Etin kalitesini yiyen gurbetçi tayfa onlar. Avrupalı ULTRAS kültüründe taraftarlar forma giymez, atkı takmaz, casual takılır daha çok, tek tip siyah gibi. Onlara özeniyorlar, ondan böyle.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1042 : 25 Nisan 2023, 13:54:29 »
Fırsat buldukça seyrediyorum E dile kola senelerce bekledim.
Dikkatimi çektide bizim bir gurup erkek taraftar aynı kıyafetlerle ve irlikleriyle badiciler gibiydi.
Birde merak ettiğim 12.3 de herkes sevinmeye başladığında rakibin faul atışı sırasında, hakem hocanın kulağına doğru bir şey dedi hocada birşey demedi. Merak ettim şahsen.
Gray bizde oynamış, hatırlayamadım, neden bırakmışız acaba?
İptal edilen sezon bizdeydi. Gayet de iyi gidiyorduk. Muhtemel bir final daha gelecekti ama sonrası ne olurdu meçhul.