Gönderen Konu: Fenerbahçe Başkan Adayları  (Okunma sayısı 11608 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Başkan Adayları
« Yanıtla #165 : 09 Haziran 2024, 21:38:59 »
10bin küsür oy Aziz Yıldırım almış.Ali Koç 16bin küsür.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #166 : 09 Haziran 2024, 21:43:16 »
27 bin katılım, muazzam rakam

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #167 : 09 Haziran 2024, 21:46:46 »
27 bin katılım, muazzam rakam

40bin küsür üye varmış az.Ali Koç bunu zafer olarak algılamaz umarım.Ciddi oy aldı eski başkanımız.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2024, 21:47:26 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #168 : 09 Haziran 2024, 22:59:36 »
40bin küsür üye varmış az.Ali Koç bunu zafer olarak algılamaz umarım.Ciddi oy aldı eski başkanımız.
61-39. Niye zafer olarak algılamasin adam. 80-20 mi bitecekti. Sonuçta 6 yildir başarısız bir adam var. Muhalefet de oy alacak elbette.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #169 : 09 Haziran 2024, 23:05:00 »

Gelmeyenlerin %70 i Aziz Yıldırım dese, kalanlar Ali Koç dese bile Ali koç kazanıyor ki bu abartı faraziyedir. Bence bu kadar futbol başarısızlığına rağmen aldığı netice bence zaferdir.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #170 : 10 Haziran 2024, 10:35:40 »
Biz neden mecburuz bu iki adama diye. Vallahi haklı ama yapacak bir şey yok. Kötünün iyisini sececegiz.  O da şu an için ali koç.

tamda bu nedenle gitmedim kongreye.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #171 : 10 Haziran 2024, 13:48:33 »
Suyun karşı tarafı dalga gçen mesajlar atmays başladı.O aşırı çoşkuyla koz verilmemeliydi.?

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #172 : 10 Haziran 2024, 16:18:38 »
Aziz Yıldırımın bugünkü konuşmasından anladığımı kısaca yazayım;

O kadar pişkin, o kadar rahat ve o kadar sonunu hesaplayarak anlatıyor ki, derdinin başkanlık olmadığını kendi ağzıyla söyledi. Hatta kurmayı vadettiği yönetimin de yufka olacağını ima etti. Amacı, Ali Koçu gaza getirip, onu başkanlık için savaşmaya ve tüm kulvarlarda en üst seviyede takımlar kurulmasını sağlamak.

Ali Koçun tek aday olduğu seçimden bir şey çıkmayacağını biliyor. Camianın da Ali Koçun karşısına birisini çıkaramayacağını da biliyor.

Aziz Yıldırım tenhada dururken bile Fenerbahçe’ye nasıl başkanlık edileceğini gösteriyor, bu da son dönemde yaptığı en doğru şey.

Bunun dışındaki söylemleri, özellikle Ataşehirde salonu satmaktan bahsetmesi filan, sinir uçlarıma dokunuyor…
İki başkan barıştığına göre, sıradaki olay Ali Koç'un listesinde olan, Aziz Yıldırım'ın, "ayıklanması gerektiğini" düşündüğü yöneticiler olacaktır. İlk aday: Acun Ilıcalı! Hemen değil, ama ilk fırsatta, mesela mali kongrede, "iş bilmez yöneticiler" diye hortlayacak yeni bir sorunumuz olacak diye tahmin ediyorum. Bu camiada üstü kapalı hiç bir şey yaşanmaz, maalsesef... Aziz Yıldırım bu saatten sonra Ali Koç'a karşı tavır almaz. Ama varlığını da hissettirmeye ancak bu şekilde yönelecektir. Hayırlısı olsun, zaten önümüzde, Ali Koç tan sonra iki başkan adayı olacak bence;

1-Acun Ilıcalı
2-Saadettin Saran
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #173 : 10 Haziran 2024, 16:40:00 »
İki başkan barıştığına göre, sıradaki olay Ali Koç'un listesinde olan, Aziz Yıldırım'ın, "ayıklanması gerektiğini" düşündüğü yöneticiler olacaktır. İlk aday: Acun Ilıcalı! Hemen değil, ama ilk fırsatta, mesela mali kongrede, "iş bilmez yöneticiler" diye hortlayacak yeni bir sorunumuz olacak diye tahmin ediyorum. Bu camiada üstü kapalı hiç bir şey yaşanmaz, maalsesef... Aziz Yıldırım bu saatten sonra Ali Koç'a karşı tavır almaz. Ama varlığını da hissettirmeye ancak bu şekilde yönelecektir. Hayırlısı olsun, zaten önümüzde, Ali Koç tan sonra iki başkan adayı olacak bence;

1-Acun Ilıcalı
2-Saadettin Saran
Acun şu anda ali koc'un sağ kolu. Aziz yıldırım dedi diye ayiklanacak değil. Gslilere kozu verdi, onlar da haklı haksız üstüne gidiyorlar konunun. Burada acuna sahip çıkmak lazım. Ali koç da konuşmasında bunu söyledi. Sosyal medyada birlik olun diye. Fatih Terim ile ilgili tek kelime diyor mu adamlar. Bizde olsa basta biz asardik, sallandirirdik. Biz işte hiç bir zaman bu birliği sağlanamıyoruz.  Nerede doğrucu Davud var, kesin fenerbahceli oluyor. Gününüz şartlarında gün birlik günüdür. Ayıklama, temizleme zamanı değil.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #174 : 10 Haziran 2024, 17:04:46 »
Acun şu anda ali koc'un sağ kolu. Aziz yıldırım dedi diye ayiklanacak değil. Gslilere kozu verdi, onlar da haklı haksız üstüne gidiyorlar konunun. Burada acuna sahip çıkmak lazım. Ali koç da konuşmasında bunu söyledi. Sosyal medyada birlik olun diye. Fatih Terim ile ilgili tek kelime diyor mu adamlar. Bizde olsa basta biz asardik, sallandirirdik. Biz işte hiç bir zaman bu birliği sağlanamıyoruz.  Nerede doğrucu Davud var, kesin fenerbahceli oluyor. Gününüz şartlarında gün birlik günüdür. Ayıklama, temizleme zamanı değil.
Katılıyorum. Ben yıllardır tanıdığım, gördüğüm Aziz Yıldırımdan bu anlamda çekiniyorum!

Onun desteğini almak demek, tribünlerin bölünmemesi demek. Onun desteğini almak demek, yöneticilerin daha özgür ve hür iradeyle karar alabilmeleri demek. Onun desteğini almak demek, hakem camiası ve federasyon üzerinde etkili bir baskı oluşturmak demek. Onun desteğini almak demek, siyasi otoritenin futbol üzerindeki gücünün zayıflaması demek. Onun desteğini almak demek, tüm enerjimizi içerdeki ufak sorunlarla enerji harcamadan, tüm gücünle rakiplerle savaşmak demek.

Bu yüzden Aziz Yıldırım, her ne zaman ortaya çıkıp varlığını kanıtlamak isterse, birileri çıkıp (ki bu şu an başkan Ali Koç olmalı) önünde durup, camianın yol haritasını ona hatırlatması gereklidir.

Bir kez şeytanın bacağını kırsak, öyle güçlü inanıyorum ki; 2011 de yarıda kalan şahlanışımız, önlenemez şekilde arşa varacak... İşte o günden sonra, salon sporları da üzerinde taşıdığı futbolun stresini atacak ve daha başarılı olacak...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #175 : 10 Haziran 2024, 17:32:48 »
AZİZ YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA!

"Dün gerçekleşen olağan seçimli kongrede, Sayın Ali Koç ve yönetimi üyelerimizin oylarıyla göreve getirildi. Kendilerine yeni dönemde gönülden başarılar diliyorum. Kazanan, her zaman temenni ettiğimiz gibi Fenerbahçe olsun.

Bu süreç boyunca desteklerini esirgemeyen tüm Fenerbahçe derneklerine, bizlere destek olan ya da olmayan tüm kongre üyelerimize, dünyada eşi benzeri olmayan taraftarlarımıza, özverilerini bir an bile eksik etmeyen gönüllü çalışan dostlarımıza, ÇOCUKLARA, gençlere ve kulübümüze teşekkür ederim.

Şahsım ve arkadaşlarım, 3 hafta önce aday olarak, Fenerbahçe’deki ölü toprağını kaldırdığımıza ve kulübümüze değerli bir ivme kazandırdığımıza inanıyoruz. Dilerim Fenerbahçe bu ivmeyi iyi değerlendirir ve özlemle beklediğimiz şampiyonluklara bir bir ulaşırız. Bizler de bu yolda, bu camianın bir taraftarı olarak takımlarımızın daima destekçisi olacağız.

Fenerbahçeli çocukların üzülmemesi dileğimle,

Hepinizi saygıyla selamlıyorum."

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #176 : 10 Haziran 2024, 18:35:18 »
İnşallah bu yazının ruhuna göre hareket eder ve kazanan Fenerbahçe olur.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #177 : 11 Haziran 2024, 09:20:28 »
Aytunç Erkin: "Dün sabah... Kongre sonrası Aziz Yıldırım'ı aradım. Dedi ki: "Kızımla, eşimle kahvaltı yaptım birazdan da işimin başına geçeceğim. Ama herkes şunu bilsin: Kongre sürecinde Fenerbahçe'yi üç haftada ayağa kaldırdım. Galatasaray'ın şampiyonluğu unutuldu. Ölü toprağı üzerimizden kalktı, Mourinho'yu kazandırdım. Fenerbahçe'ye yaptığım büyük hizmettir bu. Artık görev yönetimindir. Çocuklar ağlamasın diye şampiyon olmalılar. İleri zamanlarda bazı uyanlarım olacak bunları da anlatacağım."

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #178 : 11 Haziran 2024, 09:28:12 »
Aziz Yıldırım rahat durmaz. Efsane başkan sıfatıyla konuşur durur. Ali Koç'un başarılı olmak ve Aziz Babaya saygısızlık etmemek mecburiyeti var. Hamdi Akın'ı yönetimine alan bir tipleme gerçi bunu becerebilir mi, emin değilim. 3 Temmuza bin defa ihanet etti Ali Koç.