Gönderen Konu: Jose 'The Special One' Mourinho  (Okunma sayısı 7919 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Jose 'The Special One' Mourinho
« Yanıtla #30 : 22 Şubat 2025, 02:06:29 »
Son 1 aydır takım fizik/kondisyon ve disiplin yönünden üst seviyede. Hani muhteşem oynamasak bile disiplinden tâviz vermiyoruz, geri adım atmıyoruz.

Ama sonuç dönüp dolaşıp GS maçına bağlanıyor. Bu şerefsizlere kaybedersek bence her şey bitecek, yabancı hakemle de koyduk diye dolaşacaklar sağda solda haftalarca.

Mou umarım sezonun kaderine etki edecek seviyede bir maç olduğunun farkındadır. ''benim için herhangi bir maç'' açıklamasını umarım rakibi tahrik etmemek, kenetlememek adına yapıyordur, umarım diyorum..

Kazanırsak tüm rüzgar her yönden bizim lehimize esecek. Onlar 5.yıldızdan olurken, biz 4'ü takıp CL'ye direkt gidicez yıllar sonra. Eğer yenersek GS'nin bu işi toparlayamayacağı ortada.

Herhangi bir maç değil, sezonun maçı. Hadi be Jose, göreyim seni.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #31 : 24 Şubat 2025, 03:32:53 »
Ben endişeni anlamadım, kazanırsak zaten kazanacağız kaybedersek lig bitecek bunlar da yabancı hakem bile kurtaramadı sizi diye güzelleme yapacak

aynen ... adamlar herseyi bir kavgaya bir catismaya cevirmeye calisiyor. Yenemezsek, sampiyonlar ve yapilabilecek hersey yapildi diyebiliriz.

Ama eger alirsak dagilirlar. Birbirlerine saldiracak yer ariyorlar.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #32 : 29 Ağustos 2025, 10:41:11 »
Yollar ayrılmış hocayla darısı başkana

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #33 : 29 Ağustos 2025, 10:45:23 »
Mert Müldür vasıfsızını oynatmaya devam et sen hocam, kapı gibi tazminatın var kimse kovamaz seni.
Geçen sene yazmıştım, tazminatı ne kadar acaba

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #34 : 29 Ağustos 2025, 10:46:13 »
Geçen sene yazmıştım, tazminatı ne kadar acaba
Tüm hak edişlerini alır 10 milyonu üstü vardır rahat

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #35 : 29 Ağustos 2025, 10:48:19 »
Oynattığı oyun beğenilir beğenilmez bu beceriksiz yönetim onu yemeye kalktı hamdi akın özellikle oda baktı beni yiyecekler diye basın toplantısında doğruları söyleyince yönetimin zoruna gitti anlaşılan

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #36 : 29 Ağustos 2025, 10:57:31 »
fenerbahçe tarihinin en başarısız teknik direktörü

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #37 : 29 Ağustos 2025, 11:04:47 »
fenerbahçe tarihinin en başarısız teknik direktörü
Net

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #38 : 29 Ağustos 2025, 11:40:19 »
Basin toplantısında soyledikleri doğru adamın. Ayrica bu ülkede barcelonayi getir fenerbahce forması giydir sampiyon olamaz. 99 alıyorsun onun bunun çocukları 102 aliyor. Bunun sonu yok. Tüm bunlar olurken elbette işin saha kısmına gelirsek keyif veren bir futbol dogru düzgün hic oynamadık. Derbilerde rezalettik. Bunda yapılan rezil transferlerin de payı büyük. Bence gecen senenin ortasından itibaren bu adam kendisini kovdurup bu rezil futbol ülkesinden gitmeyi kafasına koymuştu.
Futbol desen adil değil, yonetim desen kafasına gore aliyor satıyor, hocanin haberi yok, hedef desen ne hedefimiz oldugu belli degil, avrupa olmadigi kesin, basin desen satılmış, böyle bir ülkede akli olan adam kalmazdı.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #39 : 30 Ağustos 2025, 09:28:29 »
Basin toplantısında soyledikleri doğru adamın. Ayrica bu ülkede barcelonayi getir fenerbahce forması giydir sampiyon olamaz. 99 alıyorsun onun bunun çocukları 102 aliyor. Bunun sonu yok. Tüm bunlar olurken elbette işin saha kısmına gelirsek keyif veren bir futbol dogru düzgün hic oynamadık. Derbilerde rezalettik. Bunda yapılan rezil transferlerin de payı büyük. Bence gecen senenin ortasından itibaren bu adam kendisini kovdurup bu rezil futbol ülkesinden gitmeyi kafasına koymuştu.
Futbol desen adil değil, yonetim desen kafasına gore aliyor satıyor, hocanin haberi yok, hedef desen ne hedefimiz oldugu belli degil, avrupa olmadigi kesin, basin desen satılmış, böyle bir ülkede akli olan adam kalmazdı.

Jorge Jesus futbolun gerçekliği yok dediğinde (ki bunun kadar çok konusmazdi) noktayı koymuştu. Operasyon çocukları bu ülkede asagi yukarı 35 senedir eğer iddiaları varsa istediklerini alıyorlar.