Besim;
"Obradovic oyuncu gelisimini beceremiyor", "Obradovic iyi oyuncularla calismasi sayesinde bu kadar basarili"
şu yukarıdaki lafı diyen siktirsin gitsin.. kafasını kuma gömsün..hatta becerebiliyor ise çevirip kendi arkasına soksun.
tamam kabul ediyorum ben ve bazı dostlar Obradoviç'i tanrı moduna sokup laf etmiyoruz , bu durumdan da rahatsız değilim. kendisini sonuna kadar sıvamaktan gocunmam.
Hakan Yaman hatırlar, bize kim gelsin mevzusu konuşurken '' ya Obra çok sert bize ağır gelir gelmesin , İvkovic dede kıvamında bizim oyunculara daha iyi olumlu olur '' tezini savunan birisiyim. ( duda yı da çok severim )
ama Obradoviç bize geldikten sonra gördüklerim sonrası adama tapmamak ciddi anlamda bana anormal bi durum gibi geliyor.
bizde olduğu müddet boyunca da kendisine tapmaya '' vardır bi bildiği '' demeye devam edeceğim.
hiç gocunmuyorum hatta çok büyük keyif alıyorum
Obradoviç bundan sonra hata da yapacak , transfer yanlışı da yapacak maçları da kaybedecek ama genel itibari ile bizleri getirdiği seviye muazzam
Ben hep günlük başarı olmasın ,bizim de artık bi kültürmüz olsun , maçlara başlamadan kaybetmeyelim modundayımdır.
35 yaşına geldik , çok bekledik artık cidden yeter ,
doğru yönetim zihniyetini de bulduk , Gherardinhi &Obradoviç ortaklığı ile her sene muhteşem olmasak bile hep gurur duyacağımız bir takım /organizasyon olacaktır.
bu arada ben yıldızlardan ziyade takım olmanın en önemli olgusuna inanan bir insanım , ama gelişmelerden görüyorum ki sanrım en güzel iş kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir takım başarı için en ideal yolmuş
Hakan abiye haklılığını veriyorum . vasat sevicilikten vazgeçiyorum

ama takım kimyasının herşeyin önünde önemli olduğunu düşünuyorum.
Besim Obradoviç 32 yaşında 1992 senesinde başladığı koçluk kariyerinde kazanmadığı kupa kalmadı...
8 euroleague -2 saporta kupası kazanmış ( o zamanlardaki saporta kupası şimdillik eurcup seviyesinden çok daha zordu ) bir koç için laf etme hakkı kimsenin yoktur. bu konuda ciddiyim. herkes haddini bilecek
yok o oyuncu gelişmemiş yok bu oyuncu ile yapmış , siktirsinler.
Evet Obradoviç mutlaka başarı ister sonuç odaklıdır ama bu başarıya giderken oyuncuları da kendi sistemiş içinde maxa zorlar.
bunu konuşmak ve tartışmak bile ciddi anlamda bana çok komik geliyor. artık bu mevzuları geçelim diye düşünüyorum.
Avrupa nın saygın koçları vs arasında dediler tam 5 sene bizi Tanjeviç'e muhtaç ettiler. bakın adam çok kaliteli olabilir iyi bir hoca olabilir herşey olabilir de yahu kariyerinde 1 -tane bile final 4 oynamamış bir koçu bize çok büyük bi koç diye yutturmaya çalıştılar .. vallaha o zamanlar ses çıkartmadığım günler için kendime kızıyorum utanıyorum
neyse işin kısası rüyada gibiyiz , yıllarca milleitin başarılarını izlerken iç geçirdik , parkeye maç başlamadan kesin kaybederiz psikolojisi ile çıktık ama çok şükür 2 senedir o moddan sıyrıldık. geçen sene tam olmadı başaramadık ama bu sene şimdiye kadar 1 maç harici ( pao deplasmanı ) bu takım her maçında bizim kafamızı aşağıya eğmedi.
çok sıvadım övdüm, Nazar değmesin.. sonu ne olur bilemiyorum , top 8e kalma durumu da resmi olarak henüz garanti değilken temkimli olmakta fayda var diye düşünüyorum
Ne yapıp ne edip Obradoviç ile 2 senelik sözleşme uzatmamız lazım