Ben cevap vereyim. Cem abi en iyisi demiyor en iyilerden birisi diyor.
En basinda "baskalari" derken ?
Caprara,Bonitta,Karpol,Ze,Hugh,Ping gibi antrenorleri kastettiniz sanirim.
Suphesiz ki cok kariyerli ve basarili antrenorler. Ama Guidetti'nin yeri bende ayri. Herseyden once takimindaki her oyuncudan maksimum verim alabiliyor. Mental anlamda ust duzeyde arti isini cok seven fazlasiyla caliskan biri. Mesela Almanya milli takimi. CL sampiyonlugu icin bir takim kursaniz , Furst harici hangi oyuncusunu alirsiniz ?
O Almanya takimi son iki Avrupa Sampiyonasinda da final oynadi. Ilkinde ev sahibi Sirbistan'a kilpayi kaybetti.
Simdi benim icin en onemli noktayi soyleyeyim. Bu adam tipki Stoychev gibi cag kapatip çag acti.
Bundan birkac yil once bu bransin lideri , en buyugu bizdik. Engellenemez bir yukselisimiz vardi. Cig gibi buyuyorduk. Ama bu adam her defansinda ayagimiza ayak bagi oldu ve nihayetinde bu ulkeye CL yi getiren ilk antrenor oldu , sonrasinda namaglup bitirdigimiz normal sezonda maalesef bizi eledi. En nihayetinde bizi altedip kendi hegamonyasini kurdu. Bir Turk takimiyla 2 CL kupasi kazandi. Son Dunya,Avrupa,Lig,Kupa ve Super Kupa Sampiyonluklarini elde etti. 73 mac kaybetmedi.
Iste tum bu nedenlerden dolayi benim icin en iyisi Guidetti. Aksini iddia edenler olacaktir , saygi duyuyorum. Ama ben sunu iddia ediyorum ,
Bu adam tipki Stoychev gibi bir cagi kapatip baska bir cag acti.
Umarim layik oldugumuz tahtimiza tekrar otururuz ama unutmayalim ki en buyuk rakibimiz hep Guidetti olacak.