kolaylıkla formayı giyebilir diyorsun da hocam elif, kaya ve emre nin durumu naz la aynı değil. onlar bizde oynayıp, zor zamanda gemiyi muhtelif sebeplerden terk ederek gittikten sonra bizi yok saymadılar. bize sallamadılar. ayrıca zikrettiğin isimlerin FB forması giymesi, yapılan işin doğruluğuna delalet etmez. delil olmaz.
seninle oyuncuları tercih noktasında ayrılıyoruz. ben yetenekle beraber karakter diyorum. onun içindir ki, sizden voleybol bilgim çok daha az olmasına rağmen başta guidetti, naz, neslihan, gözde vb lerinin değil bizim formamızı giymesini FB yi ağızlarına almaları bana zül geliyor. isterlerse uzay takımı olsunlar. galaksiler arası şampiyonlukları olsun. fark etmez.
sen nazın geri dönmesini istediğin için onun hakkında yumuşak geçiş yapıyorsun. bizim gibi naz karşıtları da dönmesini istemiyoruz. sert geçiş yapıyoruz.
hocam hulasa bu işin özü rahmetli İslam Çupinin sözüyle özetleniyor;
''FENERBAHÇE'yi bırakanlar hep kaybetmişlerdir...... "
şimdi benim demek istediğimi anlamadın hocam yada ben izah etmeyi beceremedim
Ben Naz bu formayı kesinlikle giyemez diyen dostlara mantıklı yanaşarak örnekler veriyorum ,diyorum ki bu sporcular profosyonel , işin ucunda maddiyat var , oyuncular bize gelir bizde transfer edebiliriz bu hayatta bu var , daha önce yapılan transferler doğru veya yanlış kısmında değilim ki
zaten ama şu anda takımı iyi yöneten pasör Elif 'in 2 sene önce Eczacıbaşı'nda iken bizim hakkımızda söyledikleri duruyor ,
Haa bende diyorum ki 2 sene sonra bir bakmışsın o istenmeyen oyuncuların bazıları bizim takıma geri gelmiş , bu sporun içinde bu var.
Gelelim diğer mevzulara evet ben Naz'ı severim ve beğenirim ama ben bize geri gelsin demiyorum ki sadece ona küfür etmiyorum olay bundan ibaret , evet torpil geçiyorum hatta onu tabiri caizse kayırıyorum , benim serzenişim Naz geri gelsin diye değil ki '' bırakmayacaktık '' kısmında . çok gerildi ortam gelmesinin faydalı olacağını da zannetmiyorum ve şu ortamda zaten istemiyorum ..
''seninle oyuncuları tercih noktasında ayrılıyoruz. ben yetenekle beraber karakter diyorum. onun içindir ki, sizden voleybol bilgim çok daha az olmasına rağmen başta guidetti, naz, neslihan, gözde vb lerinin değil bizim formamızı giymesini FB yi ağızlarına almaları bana zül geliyor. isterlerse uzay takımı olsunlar. galaksiler arası şampiyonlukları olsun. fark etmez. ''
yukarıdaki cümleyi kurdun ama bence muhattabını karıştırıyorsun gibime geliyor, oyunculara iyi veya kötü diyor olmam onlar bu formayı giysinler demek değildir, Evet gözde kendisini inanılmaz geliştirdi kabul ediyorum ama kendisinden yıllardır ben nefret ederim ve bu forma altında kesinlikle görmek istemem , bunu da her ortamda 1000 kere yazmışımdır , kendimi tekrar tarif etmek zorunda kaldım üzüldüm.
neslihan hem kötü oyuncu hemde karaktersiz bir oyuncu , her iki yönden kesinlikle gelmesin , gittiği her takımı kurutuyor zaten
Guidetti iyi hoca çok iyi hoca ama çok büyük karakter sorunları var , bizde olsa baş tacı yaparız kesin ama rakip takımlar için inanılmaz itici bir tip , ben ona devamlı küfür ediyorum ama bu adamın hocalık yeteneklerini değiştirmez ki ..
herkesin Fenerbahçe'lik sevgisi farklıdır , bunu gösteriş şeklide farklıdır , her taraftar benim gözümde değerlidir , bunun tartışılması kesinlikle hoş değil ama tekrar ve tekrar şu cümleyi kurmak istiyorum
özellikle vaktinin birçok kısmını Fenerbahçe'nin özellikle amatör branşlarına ayıran destek veren ben ve benim gibi diğer dostlarda Fenerbahçe'nin asaletini ve renklerini EN AZ sizler kadar önemsiyoruzdur.