Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 361868 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurol1967

• Ziyaretçi
Abi eline saglik.  Keyifle okudum.  Olan biteni, en muhim noktalari cok guzel bir araya getirip, arsivlemissin.  Bosuna tum gun sagi solu okumamiza gerek olmadan, bugun senin yaziyi bekleseydik keske :)
Teşekkürler Besim'cim amacım buydu zaten maçla ilgili her şeyi toplayıp bir arşiv yapmak.5 sene sonra yaşarsak dönüp okuruz :)

gurol1967

• Ziyaretçi
Emeğinize sağlık Abi Bir solukta okdum... Ayrıca nazın g.saraylı olduğunu bilmiyordum çok severdim bir anda soğudum desem yeridir :)
Teşekkürler Haktan kardeşim.Ama Sen benim blogu yazdıklarımı daha önce takip etmemişsin belli oldu :)

gurol1967

• Ziyaretçi
adın gibi olmuş yazı abi :) ( efsane )
muazzam cidden muazzam ,
 eline koluna yüreğine sağlık
hep söylerim senin bu voleybol şubesine verdiğin emeğin maddi manevi karşılığı yok
Gürol Gürsoy'un askerleriyiz :) !!!!
Estağfurullah abicim abartmışsın biraz :)

gurol1967

• Ziyaretçi
Güzel bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık.

Canımız sıkıldığında bakıp bakıp moralimizin düzelmesini sağlayacak bir arşiv olmuş.  :D

Teşekkürler Sağolun.

gurol1967

• Ziyaretçi
ellerine sağlık Gürol Abi,Gebze-İzmit yolu sayende daha bir keyifli geçti.. Hele o Naz kısımlarını okudukça içimin yağları eridi :)))
Eyvallah Gökhan'cım Sağolasın :)

gurol1967

• Ziyaretçi
Ellerinize sağlık yazı için.
Gazete haberlerinin başlıkları çok ilgimi çekti. Vakıfbank bu seriyi yaparken hiç bu kadar haber olmamıştı  ;D 8)
Maçın tekrarını izlemeye doyamıyorum. Umarım play-offlar da böyle keyifli geçer..
Teşekkürler Özlem Hanım.

gurol1967

• Ziyaretçi
Eline sağlık @gürol1967 kardeşim, bu maçı 1 asıl 3 suret olarak 4 kez seyrettim  sen de mükemmel özetlemişsin  :)

Blogun zaten FB konusunda yazan diğer bloglar gibi Favorilerimde idi ta ki HDD'ım ani ölümüne kadar.
Şimdi tekrar ekledim, bu güzel anlatımlarının devamı dileğiyle  :)
Çok teşekkürler TitoSantana Abi İsminizi bağışlarsanız sevinirim :)

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
İsmim Tarık.

Avatardaki  yüksek piksel iznini yeni görünce ekledim Angel ablam ile çektirdiğim resmi.  :)

« Son Düzenleme: 28 Ocak 2014, 00:56:21 Gönderen: TitoSantana »

gurol1967

• Ziyaretçi
İsmim Tarık.

Avatardaki  yüksek piksel iznini yeni görünce ekledim Angel ablam ile çektirdiğim resmi.  :)

Tarık Abi memnun olduk.
Şurada Tanışma Başlığımız var kendinizi kısaca tanıtırsanız seviniriz :)
http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=16.0

Çevrimdışı nadir

• Üye
      Fenerbahçe Bayan Voleybol takımı ile ilgili bir iki cümle etmek istiyorum..  Buraları okuyanlar veya OKUMAYA TENEZZÜL EDEBİLENler varsa ,bir iki düşüncemi belirtmek isterim..

Bu ruhsuz takım,kimi yenebilmek için savaşacak? Bir servisi bile karşılamaktan aciz oyunculardan İKİSİ;KİM ve GARAY... Ben daha ne diyeyim.. Keşke,Sokolova ve Logan Tom olsaydı''diye düşündüm açıkçası.. Bu nedir anlamıyorum ben.?  Kİm;süper smaçör.. Gray;süper smaçör... Ama servis karşılama sıfır OLDU!!!  Bu konuda liberoların her iyi hareketini bir '' KAHRAMANLIK''olarak anarım.. Var mı bir kahramanlık?.. ŞİMDİYE KADAR PEK YOK... :-X :( Hayal kırıklığı.. Eeee!? Kim  manşet alacak bu takımda?Geleyim,ben manşet alayım bari.. Bir servis karşılamak bukadar mı ZOR!!ya??? Ya sizin ömrüniüz VOLEYBOL!!.. Bir manşet alacaksınız ya,YUUUUUUUUH!! Biz gelip manşet alalım,siz hucum edin filan... Beklentiniz,bu mu yani?  Duyar gibi oluyorum''Kolaysa,gel sen manşet al'' ...Niye olmasın,sizin kazandsığınız paraların çeyreğine,her topa uçardım be! Burnunuzun dibine düşen topa hamle bile yapmıyorsunuz.. Saçınız bozulmasın diye,rahatınız kaçmasın diye,paramı alıyorum nasıl olsa''diye... Bunlardan hangisi sizi anlatıyor,çok merak ediyorum? :o >:( Ne yani,millet var gücü ile savaşıyor.. FB tayfasının derdi NE,ben onu anlayamadım?

Siz şu Vakıfbank'ı yenemeyin;valla size zehir ZEMBEREK bile az!!! Aklını çalıştıran,bu takımı yenebilir.. Aklını çalıştıramayanlar varsa bu konuda,onlar........................... Bu noktaların yerine koyulabilecek çok kelimeler var..!!

KİM;dünyanın en iyi smaçörü... Garay.. en iyi 2.smaçörü.. Havlickova,en skorern PÇ.. Eda,Türkiye'nin en iyi yerli orta oyuncusu,Avrupa'nın en iyi orta oyuncularından biri Bauer..  Pasör Glass(Amerika Milli pasörü).. Yerli oyuncular da yeterli.. Bu takımın eksisi yok;fazlaSI VAR..  Ama nerede zayıflık var,elemanlar manşet alamıyorlarmış.. ??? :o  Yok,sorun yok.. Ben gelip manşet alırım yerinize.Lafımı olur be! Ayıbettiniz,top sizin intikal edemeyeceğiniz;''BİR ADIM''uzağınızda olursa,ben hemen gelip o topu avucunuzun içine koyarım.. Siz yeter ki bir hareket etmek isteyin.. 8) :( Majesteleri! :D  O,herkesin,birbirine bıraktığı topların akıbetini çook merak ediyorm;gerçekten.. O topları,yoksa gerçekten bizlerden birilerinin mi çıkartmasını bekliyorsunuz?!!

NOT:   Antrenörü beğenmiyorum.. !!EHH işte..''türünden biri bana göre..  Bu sezon,durumumuz ne olursa olsun,takım kadrosu TAM OLARAK korunup;antrenör olarak FB Bayan Voleybol takımının başına,antrenör olarak Motta getirilmeli.. ''Marco Aurelio Motta''.. 8) :) diye düşünüyorum.. Kim ne düşünürse düşünsün,Motta iyi''gibi geliyor bana FB BAYAN VOLEYBOL Takımı için... 8) :)

Tekrar ''Merhaba'' sevgili dostlarım.. Evet,yukarıdaki yazıyı ben yazdım.Evet fazla ağır ve sert yaklaşımlarım oldu bu yazıda..Ama hiç pişman değilim. 8)   O anda içimden geçenleri paylaştım;hem siz değerli Fenerbahçe taraftarı kardeşlerimle;hem de bu konuyla ilgili takım mensupları ile...

Vakıfbank maçından önceki maçı izlediğimde,hissettiğim duygulardı bunlar;genel anlamda... :(  Fenerbahçe- Yeşilyurt maçının 3.setini bir hatırlayın lütfen.. FB önde,hem de 10 sayı fark var.. Biz nasıl,manşet hataları yapa yapa,rakibin set sayısı kullanması durumuna gelebildik,o sette..?? :o Bu bir zaaf değilmi dir?Daha doğrusu,bu bir beyin tutulması değilmi dir? :o Rakip takım dünyanın en iyi servislerini atmadı ki!!! Suç bizim takımdaydı.. Orada spiker konuştu:''Yeşilyurt müthiş etkili servisler kullanmış mış...'' Hayır,Yeşilyurt harika servisler atmadı;bu konuda sorun bizdeydi.NOKTA...!!  :-[ :-[ :-[ :-[   İşte ben fazla bu noktalara tepki olarak yazdım o duygularımı.. Vakıfbank maçında da aynı şeyleri yaşarız endişesiyle eleştirdim zayıflıklarımızı..  Her şey tam diyorsunuz;ama niye biz hala rüya takım olamadık?Sert ama,belki de gerektiği gibi konuştum..Yani olması gerektiği gibi yorum yaptım. Bir de o,açıdan değerlendirin lütfen...

Belki yetkililerden bazıları,belki bazı oyuncularımız bu yazıları okumuştur.. Pskoloji,ruha enerji veren bir unsurdur..Hani en kritik anlarda,kahramanlara son anda artı bir güç kazandıran düşünceler veya duygular olurya.. Onun gibi bir şeyler.. Eleştirmek,her zaman negatif etkiler yaratmaz arkadaşlar..  ;) :)

Asıl bundan sonrası önemli.. Aşılmaz görülen bir çıta aşıldı.. Yenilmezlik serisi noktalandı.. Harika BRAVO!! da.. Bundan dolayı FB'ye bir kupa var mı,yok.. Resmii bir ödül var mı,yok.. Sadece lig de bir artı..  Bundan sonra bir takıma yenilirsek,Vakıfbank'ı yenmemizin bir anlamı kalırmı?Hayır!!!!  Bu takımın,hedefi Türkiye Ligi Şampiyonluğu olmalı bence.. Brakoceviç,sakat diye Fenerbahçe,Vakıfban'kı yenebildi ''diyorlar.. Bu söylentiler,şahsen beni çok rahatsız ediyor..Yenilenin bahaneleri bitmez tükenmez ama,gelecek yılın Şampiyonlar Ligi cepte diyelim;ama Türkiye Ligi Şampiyonluğu için de savaşalım lütfen.. Sırf o bahaneleri sıralayanlara bir cevap olsun diye.. Brakocevic,zıplayabilmekten aciz... Her zaman öyle idi.. Doğru ''BLOK''zamanlamasıyla,bu oyuncuyu,blok manyağı yapabilirsiniz.. Blokörler çapraza vuracak diye beklerler ama Brakocevic'in ezberlediği yer;''PARELEL!!!!  Bloklarda arada boşluk da bırakmayın.. Brakocevic=Parelel=blokörler ellerinizi içe ve sahayadnük olarak yapın.. Burcu Hakyemez bize bu taktiği bahşetti.. Sağol Burcu Hanım.. Sayende FB'nin rakiplerine goller atacağız İNŞALLAH.... ;) :D :)

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Gürol Abi ellerine sağlık muazzam yazı olmuş. Bir solukta okudum. :)
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Sağol Gürol kardeşim, ben de memnun oldum.

Baştan beri zaten Blog'umun adresini paylaşmışım.
Bu kendini tanıtmak değil de nedir?

Üzmeyin abinizi. 

Tamam, sonra o linke bakarım.

« Son Düzenleme: 28 Ocak 2014, 01:46:03 Gönderen: TitoSantana »

gurol1967

• Ziyaretçi
Gürol Abi ellerine sağlık muazzam yazı olmuş. Bir solukta okudum. :)
Teşekkürler Başar'cım :)

gurol1967

• Ziyaretçi
Sağol Gürol kardeşim, ben de memnun oldum.

Baştan beri zaten Blog'umun adresini paylaşmışım.
Bu kendini tanıtmak değil de nedir?

Üzmeyin abinizi. 

Tamam, sonra o linke bakarım.

Tamamdır Abi :)

Çevrimdışı nadir

• Üye
      Vakıfbank-Fenerbahçe maçı ile ilgili;bir sitede anket açılmıştı..Kim,nasaıl yener''diye.. Ben o,ankete şöyle katılmıştım: Fenerbahçe 3- Vakıfbank 0   ... Bu benim temennimdi ama gerçek oldu.. Bu konuda oy veren 3 kişiden biri de bendim. :) İçimdeki ses bu böyle olmalı dedi.. Ancak,bir de matrix'in belirlediği ve hesapladığı bir mantık vardı.. Vakıfbank''ŞÖYLE!!'' Vakıfbank''BÖYLE''diye..Vakıfbank,zihinlerde oluşturululmuş bir balaon''diye aklıma hücum eden düşünceler de vardı...

Bence,insan,başta PES ediyor..Yenemem,yenemeyiz!! Filan.. Böyle düşünmeye başlarsanız,asıl YENİLMEMENİZ MUCİZE olmalı..Beyin teslim olmuşsa;ruh ne yapsın? :(

Neyse... Oldu bitti.. Snarası önemli de;MERVE'ye bir madalya vermek lazım..(VAKIFBANK MAÇI İÇİN).. FB takımının o maçtaki baş kahramanı Merve idi.. Ben ıolsam,bu oyuncumuza özel bir ödül verirdim.Merve öyle bir ruh ile oynamasaydı;FB,bu apoleti kazanamazdı..Dünyanın en iyi bayan voleybol takımını yenen ilk takım,Fenerbahçe Bayan Voleybol takımı..!! 8) O zaman,bu konuda en fazla hakkı olan oyuncunu ÖDÜLLENDİRECEKSİN!!! Kİ;devamını da getirsin veya getirmeye çabalasın, o kişi.. 8)