"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tabii güvenecek, Aneta 15-20 sayılarla oynarken her maç 6-7 defa blokta takılan Seda ile oynayacak hali yok..
Öncelikle tüm foruma selamlarımı iletiyorum Forumdaki hiç kimseyi gerçek hayatta tanımasam da internetten takip ediyordum.Neyse velhasıl kelam bu saatte maç koyacaksın sonra yok efendim voleybola neden seyirci çekemiyoruz,seyirci çekmek için neler yapılmalı falan filan diye saatlerce konuşacaksın.Ligde maç oynanıyor maçı mobese'den hallice bir kameradan izliyoruz.Ligin en iyi takımları saat 13 gibi komik saatlerde maç oynuyor.Ne desek boş.Maç aslında tam anlamıyla kek bir maç değil gibi duruyor ama hem bizim şu haftalarda ki inanılmaz formumuz ve hemde Bursa'nın çok dengesiz bir takım olmasından dolayı 3-0 rahat alırız.Birde hazır yazmışken tam yazayım.Şu voleybola en az 5-6 yıldır müthiş bir yatırım yapıyor kulüp ama şöyle kutu gibi fazla seyirci kapasitesine gerek yok ama rakibi baskı alına alacak ayrıca maçlarımızı sabah ezanında değil de daha makul saatlerde yapmamızı sağlayacak bir salon yapmıyorlar.Böyle bir salon yapmak da inanılmaz maliyetli olmasa gerek.