Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 360443 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sekiz

• Üye
hafızam yanıltmıyorsa garayı milli takımdayken neredeyse hiç plase atarken görmedim buraya geldi her maçta yapıyor bazen sayı alıyor bazen saçmalıyor bazen topu itiyor plase atacağım diye yavaş yavaş öğreniyor gibi ama

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

İlbank ın kupa maçında yabancılarını oynatmama taktiği ile bu maçta sürpriz yapma isteği de sonuçsuz kalmış oldu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Basket'i seyrederken bir gözüm de ekranın altındaki kayan yazıda idi, bravo Sarı Melekler  :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Aneta harika oynuyor MAŞALLAH...Kimde...

Birde İPEK SERTOĞLU 3 BLOK yapmış..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Sekiz

• Üye
hoca elife çok güvenmeye başladı ben hala güvenemiyorum ona alishayı küstürmeden bir yol bulması lazım alisha burada olmaktan mutlu görünüyor ama cev cup macerası bittikten sonra hiç şans bulamayacak gibi olurda elif elinde patlarsa koçun alisha ve sedaya dönecek başka şansı yok o zamanda alisha ve seda form tutamayabilir şuan her şey yolunda gidiyor görülüyor ama takımın kaderi elife bağlı gibi hemde kimin olağanüstü performansına rağmen

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Tabii güvenecek, Aneta 15-20 sayılarla oynarken her maç 6-7 defa blokta takılan Seda ile oynayacak hali yok..

Ha ha Seda mı..5 kişi oynayalım daha iyi
bu arada eczacı vakıftan puanı aldı...

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
tekrarı fb tv vericek mi?

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Tekrarını vermez sanmıyorum,zaten yayın yoktu .. voleyboltv dandik yayınından izledik. Bu takımı seyretmek cidden keyif veriyor artık,nazar değmesin ,bir şeyleri hep beraber yapmaları çok güzel..
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
sari meleklere tebriklerimi ve maşAllah larimi sunuyorum Allah bozmasin :)
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Tebrikler meleklerim. Böyle devam.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin

Fenerbahçe - Bursa Büyükşehir Belediye
Burhan Felek Spor Salonu
Saat: 13.00
Yayın: NTV Spor
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2014, 01:06:34 Gönderen: Serdar Şirin »
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Yine sabah ezanında maç
HaBaBaM GüM GüM GüM

Burakcnar

• Ziyaretçi
Öncelikle tüm foruma selamlarımı iletiyorum :) Forumdaki hiç kimseyi gerçek hayatta tanımasam da
internetten takip ediyordum.Neyse velhasıl kelam bu saatte maç koyacaksın sonra yok efendim voleybola neden seyirci çekemiyoruz,seyirci çekmek için neler yapılmalı falan filan diye saatlerce konuşacaksın.Ligde maç oynanıyor maçı mobese'den hallice bir kameradan izliyoruz.Ligin en iyi takımları saat 13 gibi komik saatlerde maç oynuyor.Ne desek boş.Maç aslında tam anlamıyla kek bir maç değil gibi duruyor ama hem bizim şu haftalarda ki inanılmaz formumuz ve hemde Bursa'nın çok dengesiz bir takım olmasından  dolayı 3-0 rahat alırız.Birde hazır yazmışken tam yazayım.Şu voleybola en az 5-6 yıldır müthiş bir yatırım yapıyor kulüp ama şöyle kutu gibi fazla seyirci kapasitesine gerek yok ama rakibi baskı alına alacak ayrıca maçlarımızı sabah ezanında değil de daha makul saatlerde yapmamızı sağlayacak bir salon yapmıyorlar.Böyle bir salon yapmak da inanılmaz maliyetli olmasa gerek.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Oradayız,hallederiz,sıkıntı yok. ;)
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Öncelikle tüm foruma selamlarımı iletiyorum :) Forumdaki hiç kimseyi gerçek hayatta tanımasam da
internetten takip ediyordum.Neyse velhasıl kelam bu saatte maç koyacaksın sonra yok efendim voleybola neden seyirci çekemiyoruz,seyirci çekmek için neler yapılmalı falan filan diye saatlerce konuşacaksın.Ligde maç oynanıyor maçı mobese'den hallice bir kameradan izliyoruz.Ligin en iyi takımları saat 13 gibi komik saatlerde maç oynuyor.Ne desek boş.Maç aslında tam anlamıyla kek bir maç değil gibi duruyor ama hem bizim şu haftalarda ki inanılmaz formumuz ve hemde Bursa'nın çok dengesiz bir takım olmasından  dolayı 3-0 rahat alırız.Birde hazır yazmışken tam yazayım.Şu voleybola en az 5-6 yıldır müthiş bir yatırım yapıyor kulüp ama şöyle kutu gibi fazla seyirci kapasitesine gerek yok ama rakibi baskı alına alacak ayrıca maçlarımızı sabah ezanında değil de daha makul saatlerde yapmamızı sağlayacak bir salon yapmıyorlar.Böyle bir salon yapmak da inanılmaz maliyetli olmasa gerek.
hoşgeldiniz ...