Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 360092 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
voleyboldan çok anlamıyorum başta bunu belirteyim..elif başaran ile seda nın pozisyonu aynı mı?yani seda çıksa yerine elif başaranı oynatabilirmi hoca?yoksa elif garayın mevkisinin oyuncusumu oluyor

Fenerbahçe de Seda da Elif Başaran da hem smaçör hem de pasör çaprazı oynayabiliyorlar.

Bu maçta Seda pasör çaprazı olarak oynuyor ve 1. set sonunda ikili değişiklikle Elif ve Seda nın yerine Nilay ve Elif Başaran girdi. Elif Başaran burada pasör çaprazı olarak oynadı.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

2. set Fenerbahçe 25-17 Bursa BB.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı hat1979

• Üye
  • Yer: İzmir
2. set Fenerbahçe 25-17 Bursa BB.

teşekkürler:)

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

3. set ilk teknik molada 8-4 öndeyiz

teşekkürler:)

rica ederim.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Kim den yine servis şov.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

3. set ikinci teknik molada 16-5 öndeyiz
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Kim servis şova devam ediyor, servislerin yanısıra 6 dan da hücum ederek sayı aldı.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Elif Başaran Garay ın yerine oyuna girdi.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

3. set  Fenerbahçe 25-17 Bursa BB.

Maç Sonucu Fenerbahçe 3-0 Bursa BB.

Fenerbahçe mutlaka yedek kadrosunu güçlendirmeli.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı seyhan_1907

• Üye
  • #Obradovicinaskeri
Kim Yeon Koung der susarım  ;) Dilerim çok uzun seneler daha çubukluda görmek nasip olur bize.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
tebrikler sari melekler. kim harikaydi.  mac sonunda kim ile alisha ve aneta ile sakalasmasi takimda arkadasligin ne kadar gelismis oldugunu gosteriyor. .masAllah :))
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Kim Yeon Koung der susarım  ;) Dilerim çok uzun seneler daha çubukluda görmek nasip olur bize.

amin
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Şu an çok iyiyiz MAŞALLAH..Milletin zorlandığı Bursayı EZME ye çevirdik
HaBaBaM GüM GüM GüM

Burakcnar

• Ziyaretçi
Kim Yeon Koung çok acayip bir seviyede.Servis serisi inanılmazdı gerçekten.Kesinlikle voleybola çok ayrı bir değer katan oyuncu.Yöneticilerde artık bir zahmet yeni sözleşme imzalasınlar kızla.Bu kızı kaçırırsak tarihi bir hata yapmış oluruz.

Ek:Birde dünkü yanlış anlaşılma olayını yazayım.Bana verilen cevapları görmedim ama tepki verildiğini öğrendim.Benim Aziz Yıldırım'ı desteklediğimi,bu kulübe kazandırdıklarına ne kadar saygı duyduğumu bilin önce.Gerçi mesele bu değil ama ben orada Aziz Yıldırım'dan Aziz diye bahsederken hiç ama hiç ne aşağılama ne de dalga geçme amacım vardı.Yazarken hiç böyle algılanacağını düşünmemiştim.Tamamen lafın gelişi düşünmeden yazdığım bir şeydi.Ama benim hatam.Özür dilerim.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Tebrikler Sarı melekler. Kim diyorum başka bir şey demiyorum. Rabbim nazarlardan kem gözlerden esirgesin. İnşallah uzun süre çubukluyu sırtında taşır. Seda yı severim lakin yetti artık %13 nedir Allah aşkına. Seda eski Seda değil. Transfer döneminde yine para için katakulli yapacak olursa lütfen şu istatistikleri gözüne soksunlar zira bu istatistiklere o kadar para verilmez.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem