Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 361868 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nadir

• Üye
       Ve son olarak,bir mesajımdaki ''MOTTA'' yorumum hakkıında bir iki satır yazayım.. Vakıfbank maçını kazanmamız,bizi hedeflerimize tam olarak ulaştıramaz.. Bundan sonraki maçlarımızı da fire vermeden kazanırsak,amenna...Ama,inişli çıkışlı performanslarımız puanlamalarada yansırsa,bu bir başarı sayılmaz ki..''Rüya takım''dediğimiz durumu 2 sezon yaşadı Fenerbahçe.. Set bile alamayan takımlar oldu da... Neyse.. İşte o takımlar RÜYA takımlardı.. Enbüyük hedefin CEV CUP olduğu şu platformda bile,dünyanın en iyi oyuncularından bazılarılarıyla oluşturulan FB Bayan Voleybol takımı,niye yine Rüya takım olamadı? Tutarlılık ve güven olgusu,belirliyor bunu.. FB yendi Vakıfbank'ı.. Şimdi dünyanın en iyi takımı biziz ''diyebilirmiyiz? Hepimiz birden,buna cevaben:''Hayır''diyebiliriz.. Çünkü,tutarlılığımız ve standardımız hala belli değil.. Yani,en güçlü takımı yenip;en zayıf takıma da yenilebiliriz.. İŞTE EN BÜYÜK TEHLİKÊ BU... Henüz sabit ve güçlü bir standardımız yok malesef.. :o :(

İşlte,böyle durumlar yaşanırsa ileride,''MOTTA''düşünülsün istiyorum;gelecek sezon için... O adam boş değil.. Neyse,ben müneccim değilim.FB için en hayırlısı ne ise,o olsun DİLERİM!!! :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Besim sen bi özele gelsene.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Blogta mı bir problem var benim lap top'ta mı bilmiyorum tüm günümü aldı gebertti beni bu yazı lanet
olsun dedim bir daha yazmayacağım dedi bu kadar ağır bu kadar kasan bir sistem ilk kez gördüm.
Neyse yaptık bir Vakıfbank Hortumlaması (!)  :) yazısı Arşive kaydetmek için ;
http://fenervoleybol.blogspot.com.tr/2014/01/sar-melekler-geri-dondu-fenerbahce-3.html

Abicim ellerine yüreğine sağlık. Mükemmel bir yazı olmuş. Okuyunca maçı tekrar tekrar yaşadım dersem yeridir.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Nadir beyciğim formunuzdasınız yine  ;D

Oyunumuz bu kadar yükselişe geçmişken azıcık keyfini çıkaralım, kaygıya boğulmayalım ama.. Antrenör oyunculara, oyuncular sisteme alışıyor.  Yeni kurulmuş takımlarda ilk devre içinde istikrar görmek zor. Kaldı ki antrenör farklı ilk 6'lar denedi bu süre boyunca. En sonunda kafasında belli bir plan oluştu. İstikrar ancak bu noktadan sonra sağlanabilir.

Play-off'lara doğru tekrar durumu değerlendiririz ama şu an için her şey yolunda, müsterih olunuz  8)

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
ilbank ile 2 gün içinde biri kupa, diğeri lig 2 maç mı yapacağız?
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
3 0 kazandı SARIMELEKLER tebrikler
BAUERİ izledikçe SEDA ya kızıyorum elimde olmadan bukadar iyi bir oyuncuyu SEDA nın kötü performansı yüzünden yabancı kontenjanına takılıyoruz ve çok az izleyebiliyoruz
izledikçe keyif veriyor BAUER
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Alp Utku

• Üye
Tüm takım mükemmel oynadı ama özellikle Bauer çok ama çok etkiliydi. Tebrikler Sarı Melekler !
http://twitter.com/Utkualp_

Biz Hayatta En Çok Fenerbahçe'yi Sevdik ! 

Future Dubliner !

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Fenerbahçe maça Aneta- İpek - Kim - Garay - Elif - Eda ve Merve ile başlamış.

İlbank ise Aslıhan - Zivkovic - Hood - Meliha - Alajberg - Gamze ile oynuyormuş.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

1. set İlbank 21 - 25 Fenerbahçe
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

2. set 19-19

« Son Düzenleme: 01 Şubat 2014, 15:55:08 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
2. seti 25 - 21 kazandık.

Çevrimdışı fbarena

• Üye
3. set ilk teknik molaya 8-5 önde girdik.

Çevrimdışı fbarena

• Üye
2. teknik mola 16 -10 öndeyiz.

Çevrimdışı fbarena

• Üye
3. seti 25-14 , maçı 3-0 kazandık