Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 362786 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
play-off serisi kolay geçmez.Daha iyi oynarlar ,Eda ve Gökçen'den verim almadan şampiyonluk zor. Her sıkıştığımızda servisi dışarı attılar

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Şike konusunda ki Samimi cevabiniz icin tesekkur ederim MORDECAİ.

Anka ,

Karpol Avrupa'da voleybol bitmis dediyse Hincal'dan farki yoktur.

Ilave olarak ,
Kendisinden nefret eden Ruslar tanidim. Siz hangi kabul edilirlikten bahsediyorsunuz ? Ne anlattiklarini yazmayayim zira siyasete girer. Kolay degil 40 bilmem kac yil basta kalmak. Duzenin adami degilsen tabii??? Acaba kac oyuncu sakat kaldi , psikolojisi bozuldu bu kabuledilir teknik adamin metodlarindan. SSCB bir cok yasanani ustaca ortbas etti.

« Son Düzenleme: 26 Ocak 2014, 17:11:15 Gönderen: Sisley Volley TV »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Mordecai ;
Benim en beğendiğim hoca Bernardinho dur. Baştan soyleyim erkek voleybolunu daha çok sever ve takip ederim. 
Bernardinho bildiğin manyak bir hocadir. Bağları kopuk ayağı sakat halde iken bile kenarda yerinde durmadan devamlı oyuns müdahale eden rakiple dalaşan hakem ile rakip hoca ile kavga eden anında inanılmaz müdahaleler yapan erkek voleybolunda marka olmuş bir isim.
2009 Belgrad world league maçlarını özellikle de  finak de ivan li Sırbistan maçını izlemenizi tavsiye ederim
Ze yi severim çok sayarim ama ze farklıdır. Sistem hocasıdır , oyuna çok müdahale etmez oyunculara güvenir ve her zaman iyi kaliteli oyuncular ile oynamayı seçer. Iyi hoca iyi oyuncu.
Castellani çok severim özellik polonya voleybolunda devrim yapmış ve geçiş süresinde hem milli takım hemde Belchatow ile çok başarılı olmuştur. Tarzı farklıdır oyuna çok müdahale eder anında tepki verir ama asaletinden taviz vermez . çok saygın bir hoca dir. Polonya voleybolunda emeği çoktur.

Stoychev ve Bagnoli de italya voleybolunda 2000 2010 arası damga vurmuş devir değiştiren hocalardir. Voleybol camiasına katkıları çoktur hem sistem hem oyuncu bazında.

Gelelim benim tbairim ile gargamel guidetti ye.
Almanya milki takımı 2 pasörü ve fust u ayir diğer oyuncuları sadece eve ikinci hanim olarak alırım ben :) benim hanim beni keser ayri mesele.  Bu takim ile yaptıkları ortada.
2011 de özge o zamanki gözde nikoliç ile yıldızlar Karması fenerbahçe yi geçip sampiyonlar ligini almış bi hoca için ''ne yapmış ki '" diyen bütün dostlara şaşırıyorum.
Haaa ben maçlarını izlerken guidetti nin bütün sulalsesini anıyorum bilgin olsun
Ama bi adam iyi ise iyidir sma raipken beter olsun rezil olsun
Mutlu olmasın bela okumuyorum :)

Sanırım yeterli bir izahat oldu.

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
Fürst belki bizim macda kötü oynadi ama sezonun geneline bakarsak cok iyi cikardigi maclar var.
Mesela son 2-3 macini hatirliyorum en az 15 sayilardaydi. Ama tabii kötü performans sergilemesi
sezon boyunca bizim lehimize olur o ayri ama öyle olacaginada pek inanmiyorum ben malesef :/

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • I need to get therapy
Brako sakat olunca Fürst parlar diye düşünmüştüm ama Eda -Garay ve servisler sağolsun

Çevrimdışı Starefener

• Üye
Naz bizde oynarken kendisi başka takıma gitmek istedi aynı erkek takımındaki Emre gibi
İkisini de bir daha Fenerbahçe formasıyla şahsen görmek istemem
Bu ikisi klübü en zor döneminde terkedip gidenlerdir
Emre'nin Naz'dan da nankör olduğunu düşünüyorum çünkü alt yapımızdan yetişmişti
O yüzden onları Emre Elif ile değil Tuncay Şanlıyla kıyaslamak lazım
Guıdetti iyi bir antrenör olabilir ama Fatih terim gibi kazanmak için her yol mübah zihniyetindedir. Kısaca spor ahlakı bozuktur

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
kolaylıkla formayı giyebilir diyorsun da hocam elif, kaya ve emre nin durumu naz la aynı değil. onlar bizde oynayıp, zor zamanda gemiyi muhtelif sebeplerden terk ederek gittikten sonra bizi yok saymadılar. bize sallamadılar. ayrıca zikrettiğin isimlerin FB forması giymesi, yapılan işin doğruluğuna delalet etmez. delil olmaz.

seninle oyuncuları tercih noktasında ayrılıyoruz. ben yetenekle beraber karakter diyorum. onun içindir ki, sizden voleybol bilgim çok daha az olmasına rağmen başta guidetti, naz, neslihan, gözde vb lerinin değil bizim formamızı giymesini FB yi ağızlarına almaları bana zül geliyor. isterlerse uzay takımı olsunlar. galaksiler arası şampiyonlukları olsun. fark etmez.

sen nazın geri dönmesini istediğin için onun hakkında yumuşak geçiş yapıyorsun. bizim gibi naz karşıtları da dönmesini istemiyoruz. sert geçiş yapıyoruz.

hocam hulasa bu işin özü rahmetli İslam Çupinin sözüyle özetleniyor;

''FENERBAHÇE'yi bırakanlar hep kaybetmişlerdir...... "

şimdi benim demek istediğimi anlamadın hocam yada ben izah etmeyi beceremedim

Ben Naz bu formayı kesinlikle giyemez diyen dostlara mantıklı yanaşarak örnekler veriyorum ,diyorum ki bu sporcular profosyonel , işin ucunda maddiyat var , oyuncular bize gelir bizde transfer edebiliriz bu hayatta bu var  , daha önce yapılan transferler doğru veya yanlış kısmında değilim ki
zaten ama şu anda takımı iyi yöneten pasör Elif 'in 2 sene önce Eczacıbaşı'nda iken bizim hakkımızda söyledikleri duruyor ,

Haa bende diyorum ki 2 sene sonra bir bakmışsın o istenmeyen oyuncuların bazıları bizim takıma geri gelmiş , bu sporun içinde bu var.

Gelelim diğer mevzulara evet ben Naz'ı severim ve beğenirim ama ben bize geri gelsin demiyorum ki sadece ona küfür etmiyorum olay bundan ibaret , evet torpil geçiyorum hatta onu tabiri caizse kayırıyorum , benim serzenişim Naz geri gelsin diye değil ki '' bırakmayacaktık '' kısmında . çok gerildi ortam gelmesinin faydalı olacağını da zannetmiyorum ve şu ortamda zaten  istemiyorum ..

''seninle oyuncuları tercih noktasında ayrılıyoruz. ben yetenekle beraber karakter diyorum. onun içindir ki, sizden voleybol bilgim çok daha az olmasına rağmen başta guidetti, naz, neslihan, gözde vb lerinin değil bizim formamızı giymesini FB yi ağızlarına almaları bana zül geliyor. isterlerse uzay takımı olsunlar. galaksiler arası şampiyonlukları olsun. fark etmez. ''

yukarıdaki cümleyi kurdun ama bence muhattabını karıştırıyorsun gibime geliyor, oyunculara iyi veya kötü diyor olmam onlar bu formayı giysinler demek değildir, Evet gözde kendisini inanılmaz geliştirdi kabul ediyorum ama kendisinden yıllardır ben nefret ederim ve bu forma altında kesinlikle görmek istemem , bunu da her ortamda 1000 kere yazmışımdır , kendimi tekrar tarif etmek zorunda kaldım üzüldüm.
neslihan hem kötü oyuncu hemde karaktersiz bir oyuncu , her iki yönden kesinlikle gelmesin , gittiği her takımı kurutuyor zaten
Guidetti iyi hoca çok iyi hoca ama çok büyük karakter sorunları var , bizde olsa baş tacı yaparız kesin ama rakip takımlar için inanılmaz itici bir tip , ben ona devamlı küfür ediyorum ama bu adamın hocalık yeteneklerini değiştirmez ki ..

herkesin Fenerbahçe'lik sevgisi farklıdır , bunu gösteriş şeklide farklıdır , her taraftar benim gözümde değerlidir , bunun tartışılması kesinlikle hoş değil ama tekrar ve tekrar şu cümleyi kurmak istiyorum
özellikle vaktinin birçok kısmını Fenerbahçe'nin özellikle amatör branşlarına ayıran destek veren ben ve benim gibi diğer dostlarda Fenerbahçe'nin asaletini ve renklerini EN AZ sizler kadar önemsiyoruzdur.
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2014, 20:44:19 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Naz bizde oynarken kendisi başka takıma gitmek istedi aynı erkek takımındaki Emre gibi
İkisini de bir daha Fenerbahçe formasıyla şahsen görmek istemem
Bu ikisi klübü en zor döneminde terkedip gidenlerdir
Emre'nin Naz'dan da nankör olduğunu düşünüyorum çünkü alt yapımızdan yetişmişti
O yüzden onları Emre Elif ile değil Tuncay Şanlıyla kıyaslamak lazım
Guıdetti iyi bir antrenör olabilir ama Fatih terim gibi kazanmak için her yol mübah zihniyetindedir. Kısaca spor ahlakı bozuktur

yapma güzel insan evet altyapıdan değişti ama sen 200 bin verirken ankara ekibi 3 senelik 1 milyon euro teklif etti , sen bunun karşılığında 350 bin uzeri veremem dedin , Emre yerinde kim olsa giderdi bu konuda kesinlikle Emre'ye ben kızmam , bende olsam bende giderdim , TAkım pasörünün dünyaları aldığı ortamda Emre'ye 350 bin verirsek adaletsizlik olur ve o da gider ki gitti zaten

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
yapma güzel insan evet altyapıdan değişti ama sen 200 bin verirken ankara ekibi 3 senelik 1 milyon euro teklif etti , sen bunun karşılığında 350 bin uzeri veremem dedin , Emre yerinde kim olsa giderdi bu konuda kesinlikle Emre'ye ben kızmam , bende olsam bende giderdim , TAkım pasörünün dünyaları aldığı ortamda Emre'ye 350 bin verirsek adaletsizlik olur ve o da gider ki gitti zaten
EMRE ye FENERBAHÇE ne verdi ne vermedi ayakkabı kutucularından ne aldı bilmiyorum ama Hakan Dinçay a inanmayı seçersek EMRE ile konuştuk hiç para işine girmedik bize tatile gidecem 3  5 gün sonra geldiğimde konuşuruz imzaları atarız ben burdayım bir yere gitmem dedi yarın duyduki EMRE Halkbank la anlaşmış  demişti bir programda ASLİ DURU ya karşılığında bir yalanlama yapıldımı bilmiyorum
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
Sanki bizde oyniyan her oyuncu ölümüne fenerbahce icin oynuyor. Mesela Elif de bize salliyordu Eczacıbaşıbasinda noldu bize geldi ayni sekilde Derya olayi da var. Profesyonel oyuncular bunlar. Para neredeyse onlar oradalar. Ben olsam bende daha cok verene giderdim ki mesela Emre de Cem abinin dedigi gibi bizim verdigimiz ile onlarin verdigi arasinda ucurumlar var.
Naz olayinda ise o bos mukaveleye imza attim bilmem ne demesine coook kizdim yoksa gitmek isteyen herkes gidebilir sorun degil.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
EMRE ye FENERBAHÇE ne verdi ne vermedi ayakkabı kutucularından ne aldı bilmiyorum ama Hakan Dinçay a inanmayı seçersek EMRE ile konuştuk hiç para işine girmedik bize tatile gidecem 3  5 gün sonra geldiğimde konuşuruz imzaları atarız ben burdayım bir yere gitmem dedi yarın duyduki EMRE Halkbank la anlaşmış  demişti bir programda ASLİ DURU ya karşılığında bir yalanlama yapıldımı bilmiyorum
bizim ne teklif edip onlardan ne aldığını yukarıda yazdım işte.
Hakan Dinçay'a hangi referans ile inanacağız ki ?

Emre yi ben Naz dan ayırıyorum , gittikten sonra hakkımızdan tek olumsuz bir kelime etmedi bizimle oynarken de çok agresif tutumlarda bulunmadı burası onun yuvası elbet geri gelecek
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2014, 21:53:49 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • I need to get therapy
Emre gelsin, Naz da gelsin sevmediği, istemediği takımda oynasın işkence çeksin +_+
Kim'e en iyi pasları Naz atıyor şimdi yiğidi öldür hakkını yeme. İnanılmaz oynatmıyor ama iyi oynatıyor

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Besim Abi ,
Guidetti en iyisi degildir diyorsun , keza Cem Abi de oyle. Bu noktada benden ayri dusunuyorsunuz. Ama sunu soyleyeyim ki bu farkliligi ortaya koyma sekliniz/uslubunuz o kadar guzel ki okurken buyuk keyif aldim.

Belirtmek istedim.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
vakıf maçındaki SARI MELEKLERİN özel sayıları. :))

Fenerbahçe - Vakıfbank Maçından Çok Özel Sayılar
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2014, 23:50:55 Gönderen: sener_nureddin »
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bana voleybol camiasından beş hoca say deseler, Fenerbahçe'de çalışanlar dışında beşi bulamam, dörtte kalırım.

Ama eğer 100 bilmem kaç senelik voleybol tarihinde yetişen gelmiş geçmiş en iyi hoca Guidetti'yse ah voleybol, vah voleybol...

Bende bu spor niye bu kadar kıyıda köşede bir spor diye merak ediyordum. Gelmiş geçmiş en iyi hocası Guidetti olan bir spor için bu kadar ilgi fazla bile.

Dikkat: Guidetti ile ilgili iddianın doğruluğunu yanlışlığını tartışmıyorum. Esasen bunu tartışmak için voleybol tarihini ve önemli koçların hikayesini bilmek gerek. Ben sadece dışarıdan bir gözle seyrediyorum.