Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 359373 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Medya da hakemlerde de Fenerbahçe çok zayıf gibi geliyor bana.

Hem de hemen hemen tüm branşlarda.

FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Pardon o zaman abi . Olsun ama genel bir bilgilendirme olsun ,tanımayanlar tanısın :)

Ağzına sağlık 8)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Murat Yücekök bir voleybol emekçisidir, sevelim sevmeyelim ama çok hizmeti dokunmuştur 8)

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Bir aksilik olmazsa orda olacağım inşallah.Erkeklerin derbisi çarşamba, 18.00 olduğundan düşük atmosferde geçecektir ama bu maç kaçırılmayacak türden.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Adettendir. Yaşayalım, yaşatalım.

Kemal Sunal Film Müziği (Kibar Feyzo 1978)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Onun voleybol emekçikligini yerim ben.
Gürol abi /sisley volley serkan esas voleybol emekcisidir tabi Fenerbahçe için. Yoksa diğer takımların emekçileri beni ilgilendirmez

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Onun voleybol emekçikligini yerim ben.
Gürol abi /sisley volley serkan esas voleybol emekcisidir tabi Fenerbahçe için. Yoksa diğer takımların emekçileri beni ilgilendirmez

Objektifiz biz 8)

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Objektifiz biz 8)

sen ne dersen ben kabülüm !!

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Okan...

Sen Şu Emekçi konusunda ciddimisin?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Okan...

Sen Şu Emekçi konusunda ciddimisin?

Elbette 8)

İsmet Badem, Burcu Dalyemez gibi Yücekök de bir emekçidir 8)
A.Y.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Elbette 8)

Şimdi haklarını yemeyelim yalakalık yapmak emek işidir. Gönül ister emek ister ister de ister:))) Emekçi kardeşlerimize selam olsun:) :P
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Elbette 8)

Burcu Vakıfbank yalama yutma emekçisidir...

Hiç kestirmez..Hep yağla...

İsmet Badem ise hayal dünyasında yaşıyor..Nasıl bir dünyasa..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Geçende Vmde yazıyorum..

İlbank-Vakıf maçı var...Burcu başaladı gazlamaya..Amma gazladın be bURCU yazdım..Vakıfı...

Hemen atladı bir arkadaş...

Sen UFUK BEYİN sitesinde nasıl böyle birşey yazarsın...Seni Ufuk Beye şikayet edicem...

Ufuk Bey..Kimmiş yahu...Tey Allahım

Çok gülüyorum
« Son Düzenleme: 06 Mart 2014, 16:01:18 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Geçende Vmde yazıyorum..

İlbank-Vakıf maçı var...Burcu başaladı gazlamaya..Amma gazladın be bURCU yazdım..Vakıfı...

Hemen atladı bir arkadaş...

Sen UFUK BEYİN sitesinde nasıl böyle birşey yazarsın...Seni Ufuk Beye şikayet edicem...

Ağzına tükürdüm hala sardırıyor...

Ufuk Bey..Kimmiş yahu...Tey Allahım
Evet okumuştum o yazılanları. Yahu Ufuk değil isterse Ufuk un sülalesi gelsin. Yalan mı dediğin. Vakıf ı gazlamaktan başka yaptığı bir şey yok. Bu açık ve aleni bir şekilde belli. Fb-Vakıf maçında maçı izlemeyip radyodan sadece Burcu nun yorumlarını dinleyen birisi setleri kazananın Fb değil Vakıf olduğunu zannederdi. Kim vuruyor Costa topu çıkarmaya çalışıyor ama top hakemin teee arkasına düşüyor Burcu dan gelen yorum şu: Costa nın defans sezgisi çok güzel topun nereye geleceğini biliyor. Eeee sonuç ne? Costa çıkarabildi mi o topu ?hayır.Fb setlerde 2-0 önde Burcu dan yine inciler Vakıf set sonlarını çok iyi oynuyor. Yahu iyi oynuyor madem niye seti alamıyor. Demek ki Fb kadar iyi oynayamıyormuşş.. Ama o yorum yazan  vatandaş Vakıf a bir laf edilince hemen hoplasın hemen atlasın. Fb yenilince sesi kesilmiştir diye umuyordum lakin Gözde sakat sakat oynadı .Yok efendim Brakocevic sakattı. Demek sakat değilmiş ki oyuna girdiler. Kim geçen yıl dizinden su aldırarak oynuyordu maçlarda.. Oynuyor muydu ? Evet oynuyordu .. Ama bizden hiç kimse Kim sakattı ondan şöyle oldu böyle oldu demedik. Garay da ilk maçta yoktu. O zaman bizde kalkıp Vakıf bizi ilk maçta yendi ama Garay yoktu Garay olsaydı yenemezlerdi deme hakkına sonuna kadar sahibiz. O vatandaşın söylemleri bana hiç objektif gelmiyordu. Ki zaten öyle.. Hırsından geberiyor biliyorum Fb bu sene iyi yaa. Alıştılar tabi geçen yıl karşılarında kendilerine denk adam akıllı kadroları olmayan üstelik pek çoğu da sakat olan takımlarla oynamaya. Ne oldu bu yıl. Bak biraz kendine gelmiş Fb Vakıf ı yendi..
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Tanımıyorum Besim...

Ufuk Beyin sitesinde bunu nasıl yazarmışım?

Sonrası zaten aktı gitti..
HaBaBaM GüM GüM GüM