"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fb-Vakıf maçında maçı izlemeyip radyodan sadece Burcu nun yorumlarını dinleyen birisi setleri kazananın Fb değil Vakıf olduğunu zannederdi. Kim vuruyor Costa topu çıkarmaya çalışıyor ama top hakemin teee arkasına düşüyor Burcu dan gelen yorum şu: Costa nın defans sezgisi çok güzel topun nereye geleceğini biliyor. Eeee sonuç ne? Costa çıkarabildi mi o topu ?hayır.Fb setlerde 2-0 önde Burcu dan yine inciler Vakıf set sonlarını çok iyi oynuyor. Yahu iyi oynuyor madem niye seti alamıyor. Demek ki Fb kadar iyi oynayamıyormuşş.. Ama o yorum yazan vatandaş Vakıf a bir laf edilince hemen hoplasın hemen atlasın. Fb yenilince sesi kesilmiştir diye umuyordum lakin Gözde sakat sakat oynadı .Yok efendim Brakocevic sakattı. Demek sakat değilmiş ki oyuna girdiler. Kim geçen yıl dizinden su aldırarak oynuyordu maçlarda.. Oynuyor muydu ? Evet oynuyordu .. Ama bizden hiç kimse Kim sakattı ondan şöyle oldu böyle oldu demedik. Garay da ilk maçta yoktu. O zaman bizde kalkıp Vakıf bizi ilk maçta yendi ama Garay yoktu Garay olsaydı yenemezlerdi deme hakkına sonuna kadar sahibiz. O vatandaşın söylemleri bana hiç objektif gelmiyordu. Ki zaten öyle.. Hırsından geberiyor biliyorum Fb bu sene iyi yaa. Alıştılar tabi geçen yıl karşılarında kendilerine denk adam akıllı kadroları olmayan üstelik pek çoğu da sakat olan takımlarla oynamaya. Ne oldu bu yıl. Bak biraz kendine gelmiş Fb Vakıf ı yendi..
Atmosferi ne güzel anlatmışsınız? Ağzınıza sağlık. Bizim aramızda bile Vakıf'ı gazlayanlar olmadı mı?
Arkadaşlar Ümraniye'den Burhan Felek'e nasıl gidebilirim?
Kan alacağız kan.
gs taraftari alinmayacak salona