Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 359372 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Yatcaz,kalkcaz,Cimbom maçı var. :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'(
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Fb-Vakıf maçında maçı izlemeyip radyodan sadece Burcu nun yorumlarını dinleyen birisi setleri kazananın Fb değil Vakıf olduğunu zannederdi. Kim vuruyor Costa topu çıkarmaya çalışıyor ama top hakemin teee arkasına düşüyor Burcu dan gelen yorum şu: Costa nın defans sezgisi çok güzel topun nereye geleceğini biliyor. Eeee sonuç ne? Costa çıkarabildi mi o topu ?hayır.Fb setlerde 2-0 önde Burcu dan yine inciler Vakıf set sonlarını çok iyi oynuyor. Yahu iyi oynuyor madem niye seti alamıyor. Demek ki Fb kadar iyi oynayamıyormuşş.. Ama o yorum yazan  vatandaş Vakıf a bir laf edilince hemen hoplasın hemen atlasın. Fb yenilince sesi kesilmiştir diye umuyordum lakin Gözde sakat sakat oynadı .Yok efendim Brakocevic sakattı. Demek sakat değilmiş ki oyuna girdiler. Kim geçen yıl dizinden su aldırarak oynuyordu maçlarda.. Oynuyor muydu ? Evet oynuyordu .. Ama bizden hiç kimse Kim sakattı ondan şöyle oldu böyle oldu demedik. Garay da ilk maçta yoktu. O zaman bizde kalkıp Vakıf bizi ilk maçta yendi ama Garay yoktu Garay olsaydı yenemezlerdi deme hakkına sonuna kadar sahibiz. O vatandaşın söylemleri bana hiç objektif gelmiyordu. Ki zaten öyle.. Hırsından geberiyor biliyorum Fb bu sene iyi yaa. Alıştılar tabi geçen yıl karşılarında kendilerine denk adam akıllı kadroları olmayan üstelik pek çoğu da sakat olan takımlarla oynamaya. Ne oldu bu yıl. Bak biraz kendine gelmiş Fb Vakıf ı yendi..

Atmosferi ne güzel anlatmışsınız? Ağzınıza sağlık. Bizim aramızda bile Vakıf'ı gazlayanlar olmadı mı?

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Atmosferi ne güzel anlatmışsınız? Ağzınıza sağlık. Bizim aramızda bile Vakıf'ı gazlayanlar olmadı mı?
Teşekkür ederim. Ama maçı izleyip bir yandan da Burcu nun taraflı yorumlarına maruz kalmak acayip iğrenç bir durum. Şöyle kaşığın arkasıyla ağzına çakasım geldi yeminle. Doğru bizim taraftan da  oldu Vakıf ı gazlayanlar .Bundan sonra da olacaktır.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı HBK

• Üye
Arkadaşlar Ümraniye'den Burhan Felek'e nasıl gidebilirim?

• Üye
Arkadaşlar Ümraniye'den Burhan Felek'e nasıl gidebilirim?
Kadıköy'e giden otobüsler Zeynep Kamil Hastahanesi'nden geçer.Ya orada inin 30-40 m.geridedir,ya da bir durak önce Askerlik Şubesi durağında inin,30-40 m.ilerdedir.Olmadı Üsküdar'a giden otobüslere binin,oradan da Zeynep Kamil'den geçen otobüs ya da minibüsleri kullanabilirsiniz.
Adı konamaz.

Çevrimdışı HBK

• Üye
Ha tamamdır o zaman, teşekkürler usta..

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
1.22 -   3.75

istanbul1986

• Ziyaretçi
2005

« Son Düzenleme: 07 Mart 2014, 18:56:44 Gönderen: istanbul1986 »

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Her zamanki gibi etkili servis atmaya devam edersek rahat bi galibiyet alırız.Kimin üstüne atacağımızda önemli Neriman,Rabadzieva ve Nihan üçüde maden gibi Neriman'ın üstüne yıkıp oyundan düşürebiliriz.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

• Üye
Kan alacağız kan.
Kurtuluş savaşına çıkmıyoruz sevgili Rufat,maçı alalım yeter. :)
Adı konamaz.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
İlk maç sırasında yaşananlar yüzünden, rakibin tribünleri gerecek hareketler yapmasını bekliyorum.
Umarım salona gelenler bu tuzağa düşmezler.
...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
gs taraftari alinmayacak salona

Biliyorum. :)
Ortamı gerecek hareketleri rakip oyunculardan bekliyorum.
...

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Salonda olan varsa ve oradan da bilgi verirse güzel olur.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Ben yoldayım hala. Varınca yazmaya çalışırım.

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Salonda asayiş berkemal. Moraller yerinde. Seyirci güzel.
Hallederiz   8)