Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 375535 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Hee zaten Neriman'ın bize gelmesi Neslihan'ın gelmesinden de zor. Bence hiç olmayacak bir transfer.

gurol1967

• Ziyaretçi
@TitoSantana
"Eski smaçörler yorulduklarında libero oluyorlar" mealinde bir yorumuydu.
Yani, Seda'dan en azından bir yedek libero olmaz mı acaba? ''

Olmaz Tarık Abi.Liberoların manşeti iyi olmalı.Seda zaten Pasör Çaprazı,çok az
4 Numara smaçörü oynadı onlarda da manşeti kötüydü.

UniqueFB kardeşimiz Neslihan - Neriman konusunda doğru düşünüyor.
Argümanı haklı yani.Biz mesela bu yüzden Bauer gibi Orta oyuncuyu veya Pasör Glass'ı
oynatamıyoruz.1 yerli smaçör 1 yabancı obsiyon demek.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2014, 22:39:03 Gönderen: gurol1967 »

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Şu Neriman-Neslihan transferi muhabbetinde bir şeyde anlaşamadık. Benim gibi bu iki transferlerden birisini olmasını savunanların asıl derdi en düşük kaliteyle Bauer, olursa Fabiana veya Thaisa gibi yapılabilecek bir transferin ligde oynayabilecek olması. Yoksa sponsorlu Fenerbahçe Thaisa'yı da getirse yedek oturtucaz tüm sezon ki olimpiyat yolundaki hiçbir oyuncu böyle bir şeyi kabul etmez.

Ligde yabancı sınırı olmasa veya Gözde-Esra gibi yerli smaçör alternatifimiz olsa bu şeyler bu kadar konuşulmaz. ECZ Poljak ile oynuyor yerli PÇ var diye. Vakıf Fürst ile oynuyor Gözde'si var diye. Bizde ne yerli smaçör var ne yerli PÇ var. Bauer'in CEV kupasında oynadığı maçlarda verdiği katkı ortada.

Tüm olay bundan ibaret. Neslihan ve Neriman en az Aneta kadar PÇ oynar kimse kusura bakmasın. Gökçen yerine dünya çapında bir orta oyuncuyu da tüm sezon oynatabileceğiz. Bu hamle bizi birkaç tık yukarı çıkarır. Tüm söylediklerimiz bunlar.

Bana kalırsa Neriman en başta hırslı bir oyuncu. GS gibi Saori-Rabadzieva smaçörleri olan takımın tüm skor yükünü çekiyor. Bu sezon Vakıf ve ECZ maçlarını izlerseniz top class oynadığını görürsünüz. Bu maçta da iyiydi bence. Neriman'ı yabancı kısıtlaması olan bir ligde istememek mantık dışı bence.

neriman hakkindaki fikilerinizden;

transferi isteme sebebiniz gayet yerinde bence.

ama aneta kadar oynar kismina katilamiyorum malesef. zira neriman gs de 1. skor opsiyonu gibi oynuyor. esas kiz konumunda. biz de aneta kimden sonra geliyor. yardimci kiz gibi bence. buna gore degerlendirilince aneta neriman gibi oynasa cok daha  iyi oynuyor gozukur. zira aneta geldigi takimda 1. skor ops. olarak oynuyordu ve ligin sayi lideriydi.

en son bugnku macin tekrarina baktigimda neriman teknikten ziyade guce dayali oynuyor gibi geldi bana. ben pek sevmiyorum sadece guce dayali olarak oynayan oyunculari. gerci bu gorusum Kim den sonra degisti. butun suc onun :)
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin
TBVL 19.Hafta, 11.03.2014 - [18.00] Çanakkale Belediye - Fenerbahçe
« Yanıtla #1413 : 08 Mart 2014, 23:34:47 »

Çanakkale Belediye - Fenerbahçe
Anafartalar Spor Salonu
Saat: 18.00
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
@TitoSantana
"Eski smaçörler yorulduklarında libero oluyorlar" mealinde bir yorumuydu.
Yani, Seda'dan en azından bir yedek libero olmaz mı acaba? ''

Olmaz Tarık Abi.Liberoların manşeti iyi olmalı.Seda zaten Pasör Çaprazı,çok az
4 Numara smaçörü oynadı onlarda da manşeti kötüydü.

UniqueFB kardeşimiz Neslihan - Neriman konusunda doğru düşünüyor.
Argümanı haklı yani.Biz mesela bu yüzden Bauer gibi Orta oyuncuyu veya Pasör Glass'ı
oynatamıyoruz.1 yerli smaçör 1 yabancı obsiyon demek.

Abi Neriman manşette çok AKSIYOR...Eğer çok büyük hedeflerin varsa seni maden ediyorlar olmuyor..Çapraz oynatıcam dersen bilemem...

Lakin bugun ki manşet yüzdesi ile Neriman her maç madara olur.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Vakıfbank'ın kalan maçları Sarıyer ve Halkbank ... Bizim kalan maçlarımız Çanakkale-Beşiktaş-Eczacıbaşı ... Şu saatten sonra birinci olmak hayal. Yarı finalde rakibimiz muhtemelen Eczacıbaşı olucak. Eğer Galatasaray üçüncü olursa ne ala :)

Yani şu maçın zerre önemi yok bana kalırsa. 3-0 yenilseler de problem değil sakatlık kaza bela olmasın da kızlar çok da zorlamasın. Ha 3-0 alır gelirler muhtemelen

gurol1967

• Ziyaretçi
Abi Neriman manşette çok AKSIYOR...Eğer çok büyük hedeflerin varsa seni maden ediyorlar olmuyor..Çapraz oynatıcam dersen bilemem...

Lakin bugun ki manşet yüzdesi ile Neriman her maç madara olur.
Evet Neriman'in manseti dusuk olabilir ama hucum yuzdesi iyi.%43 ile hucum etmis.
Garay'in manseti Ondan daha yuksek ama hucum yuzdesi dusuk.
Garay bildigimiz Brezilya Milli takimindaki gibi cok az oynadi biz de.
Boyle devam edecekse neden yerine dusunulmesin.
Aneta yerine dusunmem ama.
Ha Neriman'in transferini,gelmesini mumkun gormuyorum.
Neslihan transferi daha olabilitesi mumkun.
"Konustugumuz konu yabanci kuralindan nasil daha efektif yararlanabiliriz olayi"

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Evet Neriman'in manseti dusuk olabilir ama hucum yuzdesi iyi.%43 ile hucum etmis.
Garay'in manseti Ondan daha yuksek ama hucum yuzdesi dusuk.
Garay bildigimiz Brezilya Milli takimindaki gibi cok az oynadi biz de.
Boyle devam edecekse neden yerine dusunulmesin.
Aneta yerine dusunmem ama.
Ha Neriman'in transferini,gelmesini mumkun gormuyorum.
Neslihan transferi daha olabilitesi mumkun.
"Konustugumuz konu yabanci kuralindan nasil daha efektif yararlanabiliriz olayi"

İşte abi..Neriman o kadar hücum ediyor ama mevkii gereği alamadığı manşetler takımın içine ediyor..Garay yarısı hücum etse bile manşeti pasöre verince Kim-Aneta-Eda öldürüyor...Gs bugun nerimana atılan manşetlerin yüzde 55 ini ya manşetle havaya dikti yada bizim sahaya attı bu önemli nokta...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Izleyemedim ama yenmemiz çok güzel olmuş.
Helal olsun kızlara
Bu takıma inanma vakti geldi artık üzerimize stress çöker güçlü olup mücadele etme zamanı inşallah sezon sonu galip gelen taraf bi oluruz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Allah razı olsun rufat.
Buralarla ilgili hiç sıkıntı dert yok zaten hepinize emanet.
Bizde iyi olacağız Allah in izni ile daha yaşayacak çok şampiyonluk var hep beraber.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Orada olamazsak ta halledilir,sıkıntı yok.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Izleyemedim ama yenmemiz çok güzel olmuş.
Helal olsun kızlara
Bu takıma inanma vakti geldi artık üzerimize stress çöker güçlü olup mücadele etme zamanı inşallah sezon sonu galip gelen taraf bi oluruz
Olayı bilmiyorum ama sanırım bir hastalık durumu var. Cem kardeşim geçmiş olsun çok. Rabbim sana ve ailene  uzun ve sağlıklı ömürler versin.Dualarımız sizlerle.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Saol hocam o illet hastalık sureyya yi buldu ama erken evredeyiz Allah'ın izni ile aşacağız bütün sıkıntıları.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Neriman pç oynamayı istemediğini smaçör oynamayı istediğini belirtiyor sürekli. Farzedelim Fenerbahçe Neriman ı aldı. Smaçör olarak bildiğin maden.Kim Neri Merve.. Neriman hücum yönü güçlü bir smaçör ama manşeti ve defansı Garay gibi değil. Kim in bu seneki oyununda Garay ın da çok büyük etkisi var. Hatta takımın oyununda desek yeridir. Zaten bizim istediğimiz de defansı iyi smaçör değil mi? Kim zaten şu anda takımın 1. opsiyonu Eda var birde Aneta var. Garay a hücumda  çok ihtiyaç kalmıyor. Bizim için asıl önemli durum neydi peki? Smaçör yada pç mevkisine bir tane iyi yerli oyuncu alıp yabancı kontenjanını eksiltmek. Hani ne Neriman ne de Nesli hastası değiliz. Ama şu anki durumda bulunmaz bir cevherdir. Eee Neriman smaçör olarak oynamak istiyor ısrarla. Ama manşeti belli. Bu durumda geriye Nesli kalıyor. Meliha ile ilgileniyormuş Fb. Böyle bir şey olursa gerçekten çok ama çok iyi olur.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Saol hocam o illet hastalık sureyya yi buldu ama erken evredeyiz Allah'ın izni ile aşacağız bütün sıkıntıları.
İnşallah kardeşim inşallah. Rabbim sana ve çocuklarına bağışlasın. Allah ın izniyle iyileşecek. İnanmak çok ama çok önemli. Eşini tanımıyorum ama eminim o da senin gibi pırıl pırıl bir insandır. Kendisine çok ama çok selamlarımı ilet. Bol bol dua edeceğim kendisine.