Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 360471 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Şunu anlamıyorum Natali kaç yıldır oynuyor nasıl bu kadar kötü manşet alıyor hala
anlayamıyorum.Sanki yaşı ilerledikçe tersine evrim oluyor Lise Kız takımı Smaçörü gibi
manşet alıyor.Felaket.
 Aynı şekilde bizim Seda her ne kadar mevkisi olmasa da kaç yıldır Voleybol oynuyor,atrenmanlarda
manşet çalışıyorlar hala manşet karşılamakta çok zorlanıyor hatta manşet karşılama şekli bile
gene acemi Lise kız takımı voleybolcuları gibi.

Valla abi, biz ufaklıkla evde voleybol oynuyoz daha iyi manşet alıyor

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Seda'nın yerine Selime bize gitmez mi acaba..

gurol1967

• Ziyaretçi

Valla abi, biz ufaklıkla evde voleybol oynuyoz daha iyi manşet alıyor
Alır valla :)

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

3. set Fenerbahçe 25-22 Beşiktaş

Maç sonucu

Fenerbahçe 3-0 Beşiktaş

Fenerbahçe Seriyi 2-0 kazanıp yarı finale yükseldi.

Yarı finalde rakip Eczacıbaşı Vitra
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
temiz seri oldu, kupa rehaveti üstüne fazla zorlanmadan play-off'a iyi bir giriş yaptık...Şimdi sırada Türkiye Kupası var

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Bu ay kalan maçlarımızı yazıyorum (minimum)  Eczacıbaşıbaşı 3 maç (2 lig 1 kupa) vakıfban 4 maç (3 lig 1 kupa ) galatasaray 1 (kupa )Allah güç kuvvet versin sakat vermeyelim inşallah çok zor viraja giriyoruz.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Detaylı istatistik değil bu, normal sezonda detaylı çıkıyordu yüzdeler falan filan, play offlarda bozuldu anlaşılan, play offlara tıklayınca henüz maç atanmamıştır diyor

playofflara değil üstte maçlar kısmı var önce oraya ondan sonra playofflara tıklayacaksınız.
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
rufat Anka nın dediği gibi kırmızı satır olan yerde MAÇLAR var oraya tıklıyorsun
ondan sonra Acıbadem Bayanlar Play off etabı diyebir alt başlık var ona tıklıyorsun
sonra sana Beşiktaş'a koyuşumuzun detaylı anlatımını gösteren yer çıkıyor :)
diye yazacaktım ki veri bulunamamıştır diyor :(
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2014, 16:10:13 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
2.setin başında Beşiktaş sen bizim köpeğimizsin tezahüratları oldu orada biraz karışıklık oldu galiba Süleyman Abi de vardı o karışıklığın içinde?
Hem skor,hem de atmosfer olarak gayet temiz giden bir maçta neden böyle bir tezahürat yapılır anlayamadım,anlayamam,anlamayacağım.Dalganızı geçin,eğlenin,karşı takımın oyuncularına sarın ama hakaret etmeyin.Bir çoğunuz bu görüşüme karşı çıkabilir ama benim yapım ve spora bakış açım bu.Onlar da söylüyor savunmasına girmeyin,onlar yanlış yapıyorlarsa biz de yapmak zorunda değiliz.Sizler salonda iken aynı hakaretleri sizlere yaptıklarında ne hissediyorsanız orada oyunu seyretmeye gelen rakip taraftarlar ve oyuncular da aynı şeyi hissederler.O salona gelip te küfür edenlere her daim karşı çıkıyoruz ve karşı çıkacağız.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

gurol1967

• Ziyaretçi
Hem skor,hem de atmosfer olarak gayet temiz giden bir maçta neden böyle bir tezahürat yapılır anlayamadım,anlayamam,anlamayacağım.Dalganızı geçin,eğlenin,karşı takımın oyuncularına sarın ama hakaret etmeyin.Bir çoğunuz bu görüşüme karşı çıkabilir ama benim yapım ve spora bakış açım bu.Onlar da söylüyor savunmasına girmeyin,onlar yanlış yapıyorlarsa biz de yapmak zorunda değiliz.Sizler salonda iken aynı hakaretleri sizlere yaptıklarında ne hissediyorsanız orada oyunu seyretmeye gelen rakip taraftarlar ve oyuncular da aynı şeyi hissederler.O salona gelip te küfür edenlere her daim karşı çıkıyoruz ve karşı çıkacağız.

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
:) Şok şok şok, olaylar olaylar..
İhtiyarlar gençler birbirlerine girdiler, S.Ö yıllardır evindeki koltuğundan daha çok zaman geçirdiği Burhan Felek'teki koltuğunun altına zula ettiği emanetleri çıkartınca ortalık savaş alanına döndü : ))

Bu kadar abartılacak bir şey yok aslında. Ama bana garip gelmeyen şey Süleyman abilere ters geliyor.
Onların uzaktan bu tip mevzulara ayaklanıp el kol yapması da gençlerin sinirini bozuyor. Sonra karşılıklı bir gereksiz müdahale ve saygısızlık ortamı oluyor.

Maç sırasında Çiğdem abla da iki tarafa giderek ortamın daha fazla gerilmemesi için konuşmak zorunda hissetti.

Bu arada maç çıkışı arkadaşlar ile konuşmuştuk. Sonrasında federasyondan bir görevli ile de konuştum, hakem uyarı anonsu yapılan bir durum oluşturmadıkça bu tip tezahüratlar için para cezası verilmiyormuş. Futbol maçlarında da voleybolda da "Beşiktaş sen bizim köpeğimizsin" diye bağırmaya para cezası verilebileceğini zannetmiyorum ama Süleyman abiler öyle düşünmedikleri için kulübün bütçesine zarar vermemek adına şubeyi kollamak zorunda hissediyorlar. Ya da gerçekten bu tip tezahürata bulundukları ortamlarda herhangi bir şekilde tahammül edemiyorlar. Belki ben umursamıyorum ama onlar farklı hassasiyet çerçevesinde bakıyorlar.

Futbolda geçen hafta maç boyu mehter yapılarak cimbombomun köpeğine şampiyon Fener yazacağız diye bağırıldı, herhangi bir ceza gelmedi.

Mesela geçen basketbolda Ergin Ataman doping yapsana tezahüratı için küçük düşürücü tezahürat kılıfıyla bir anons yapıldı, para cezası geldi. Buna anons yapılması çok absürd bir durum ama milyon dolarları senelerdir saçmasapan harcayan bir şube için altı üstü birkaç bin lira ceza gelecek olması hiç umurumda olmaz. Onun sahaya çıktığı her maç bu şekilde bağırılsın isterim.

Yasakçı zihniyet fazla sıkıntı yaratıyor, herkesin dengesi bozuluyor.
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Abi kadın voleybol maçında olmasa ne olur şunlar ? derbi olsa ne yazar ya . Yalan yok gittiğim maçlarda geniş geniş rahat rahat söverim ama kadın voleybol maçında i..... Galatasaray demeye bile utanıyorum,ceza verilmesine de  gerek yok bunun için . He herhangi bir oyuncu tahrik edici bir şeyler yapar ona bir nebze anlayış gösteririm ama hiç gerek yok hele böyle tertemiz rahat geçen bir maçta .
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana

+ 1907

Adana'da son 5 yıldır FB bayan basket maçlarına ve onunla aynı saate gelmeyen Botaş maçlarına giderim.
Hiçbir zaman Adana seyircisi küfür/kafir takılmadı, yense de yenilse de.

- Adana'ya FB Volley geldi de biz mi gitmedik  :)

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Bayanlar Ligi Playoff Yarı Final ilk maçı;

Fenerbahçe Çeyrek Finalde Beşiktaş ı iki maçta da 3-0 lık skorlarla yenip yarı finale yükseldi.

Eczacıbaşı da İlbank ı çeyrek finalde iki maçta da yenip yarı finale yükseldi.

Bu sezon Eczacıbaşı Vitra ile 3 maç yaptık (2 lig 1 kupa) 3 maçı da 3-2 kazandık.

17 Nisan Perşembe

19.30 Eczacıbaşı Vitra - Fenerbahçe

Maçın şu an için Tv yayını yok görünüyor.

FENERBAHÇE