Rufat kardeşim şu yorumuna can-ı gönülden katılıyorum:
Bakın sezon başından beri herşey çok yanlış anlaşılıyor. Garayın durumu da öyle. Garay iyi hücüm etmeyebilir, (asla öyle değil 40%larda hücüm etti bu sezon), ama attığı servisler, çıkardığı inanılmaz toplarla takımı bu sezon bir çok maça ortak etmiştir. Olay manşet, hücüm falan değil. Niyet önemli. Gerçekten Garayı çok çok aradık bu maç, gelecek sezon da arayacağız. Garay bu sezon takımı bir çok maçlarda ateşledi, ayağa kaldırdı. Tabii bunu Kim de yapıyor ama hücümlarda, Garay ise arka alanı toplamakla, zorlu toplar çıkarmakla servisleriyle yapıyordu bunu.
Anetaya gelince, söyleyecek kelime bulamıyorum. Bir pasör çaprazı takımın içine nasıl edebilir, nasıl bu kadar blok yiyebilir sorusunun cevabıdır. Gerçekten felaket 2 aydır, olmaya da devam ediyor. Gerçekten blok yedikçe yemeye devam ediyor, böyle birşey olamaz. Ben böyle birşey görmedim.
Bizim asıl sorunumuz manşet defans Garay bunu layıkıyla yerine getiriyordu. Ben kendi adıma söyleyim öyle aman aman bir hücum beklemiyorum zaten garaydan manşet defans yapsın yeterli. Üstelik servisleri cabası. Seda olayına gelince abartılsın yada abartılmasın Seda kötüydü. Deli ettiği anlar oldu beni hemde çok. Elif in paslar iğrençti bunda iyi gelmeyen manşetin ve sakatlığının etkisi olabilir. Eda iyi değildi gördük çıkar Eda yı koy Gökçen i yerine ne kaybedersin. Aneta kötü al oyundan Koy Elif b yi yerine. Anca Derya Seda değişikliği. Kusura bakmasın kimse ama Abbo ı ıhhhh cl nin en büyük adayının koçu olamaz benim nazarımda . Koç dediğin değişik çözümler üretir. Aneta bir ara manşete girdi yahu. Bu mudur senin teknik taktik bilgin değiştir oyuncuyu o da yok. Kim benim gözbebeğimdir hele hele omuzunda sakatlığı varken oynamış o yüzden hiç bir sözüm olamaz ona. Bauer de vasat altıydı