Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357991 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Ynt: Playoff Final 1.Maç 25.04.2014 - [19.00] Fenerbahçe - Vakıfbank
« Yanıtla #2025 : 25 Nisan 2014, 22:45:51 »
1 maçla köprüleri atmaya gerek yok...2. SET oynadığımız oyunu devam ettirirsek çok da şanssız değiliz
Ben Garay sakatlandığı anda ümidimi kestim zaten. Olmayacağı belli/ belliydi. Neyse sağlık olsun ama artık akıllarını başlarına devşirsinler. Yedek smaçör şart oğlu şart bu takıma
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #2026 : 25 Nisan 2014, 22:46:04 »
Bi LoL attım , nolmuş ya . Forumda KURŞUN DÖKEN birini tanıyan varmı ? Bizim takımlara lazımda :D

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
« Yanıtla #2027 : 25 Nisan 2014, 22:56:16 »
Garay'in bu sene beklentilerin altinda oldugunu sanirim 4 ay oncesinden dile getirmeye baslamistik.  Milli takimda oynadigi gibi oynamadigi asikar ama Costagrande'nin bu seneki performansina guzelleme yapacak bir durum goremiyorum acikcasi. 
+10000

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2028 : 25 Nisan 2014, 23:03:32 »
mevzu costa nun performansına güzelleme yapmak değil besim
diğer transfer başlığındaki bir tartışmanın devamıdır .
hepsini oku bir hukukçu olarak mevzuyu tam anla sonra cevap ver istersen :) ;)

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #2029 : 25 Nisan 2014, 23:06:10 »
BİR ANALLİZ YAPMAYA GEREK YOK MAÇI Eczacıbaşı SERİSİNİN SON MAÇINDA GARAY SAKATLANINCA KAYBETMİŞİZ BİZ YENİ FARKINA VARDIK
TAKIM SAHAYA CIKARKEN KAFASINDA OYNAYIP KAYBETTİGİ BİR MAÇA ÇIKMIŞ VE HİÇ ZORLAMADILAR 2. SET BAŞA BAŞ GİTSEDE MAÇA HİÇ GİREMEDİ BİZİM KIZLAR
2. maça mecburen  YEON KİM . GLASS, ANETA ile başlamamız lazım
oyuncu degiştirmekten korkmamamız lazım diyecemde maalesef  SEDA,  ELİF ONUR degişikligi dışında başka altarnatifimizde yok onuda manşet ve defans performansına göre kullanmamız lazım

bütün yabancı yıldızları alsakta takıma bir maçta en fazla 3 ünden yararlanabilcez. kadroda 2 tane yerli smaçör şart yoksa böyle caresiz kalabiliyorsun
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2014, 23:13:21 Gönderen: fırat80 »
(   FENERBAHÇE  )

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2030 : 25 Nisan 2014, 23:11:45 »
Butun forumu bastan sona okumak zorunda miyim? :)  Gordum, aklima bir sey geldi, yazdim.  Costagrande'yi sevdigini biliyorum; gecmisine saygin var ama bu sene mantardi iste.  Zorlamaya gerek yok sevgili kardesim.

mantar filan değildi besim.....
mantar nedir ayrıca

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin
« Yanıtla #2031 : 25 Nisan 2014, 23:19:11 »
Tamam hadi Seda'yı smaçör oynattın.Neden hatadan dünmüyorsun be hoca.Elif'i al oyuna Seda'dan ne kadar kötü oynayabilir.Seda iyi manşet aldı diyorsunuz.Mükemmel manşet yüzdesi kaç çok merak ediyorum.Zaten top öldürmekte sıkıntı yaşıyor.

Genel anlamda da manşette kötüydük.Pasör'e giden toplar hep açık toplardı.Kim'in sakatlığı,Aneta'nın kötü gününde olması vs vs.Unutup devam etmek lazım.
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin
« Yanıtla #2032 : 25 Nisan 2014, 23:22:55 »
Dün kötü bugün dünden kötü...

Oysa herşey martın sonunda nasıl güzeldi sevmedim ben bu Nisan'ı yeniden yapsınlar 😥

Bugün takımca berbattık...

Maça iyi başladık seda manşeti aldı aneta savunma yaptı Bauer'in üst üste hataları üstüne Aneta tercihiyle maç koptu...

Şu ilk topları Kim'le buluşturamamak bizi yıkıyor 1 değil 2 değil Kim herhalde adam akıllı pası set ortasında aldı...

Ayrıca taktik dizilim hastası sevgili koçum niye Aneta önde Kim arkada bir dizilimle başlıyorsun!!!

Neyse gelelim çok konuşulan Elif'in sakatlık mevzusuna ikinci set çıktı nilay girdi o an geldi kenarda oturdu hiç sakatlanarak çıkmadı... 3.set yine onla başladık 3. Sayıda Abbondanza Nilay'ı çağırdı 7. Ya da 8. sayıda değişti aaa bi baktık oturdu soğutucu falan istedi bişey daha istedi bulamadılar yedeklerin yanına başladı sağa sola baırmaya diğer fizyoterapist geldi dizine bakayım diyor ona bağırdı cidden ne istedi o an ki tribi neydi anlamadık... Maç bitti fizyoterapist kontrol etti dizini buzladılar çiğdem durumunu sordu iyim dedi yürüye yürüye güzelce gitti...

Aneta aylardır bantlarla her maç sonu terapilerle oynuyor bu kadar yaygara yapmadı... Aynı şekilde Kim hatta Garay...

Bu arada Garay'ın yokluğunun takıma yansımasına da çözüm bulamayan koça sevgiler... Umarım maç sonu yapılan toplantı iyi gelmiştir ona!!!

Diğer konuşulan ikinci mevzu Bauer bildiğim kadarıyla sözleşme yeniledi gitsin şu gelsinleri boşa tartışıyorsunuz...

Her halukarda yenilebilirsin ama 5 gün dinlenip 2 gün önce 5 setle zar zor maç kazanan birine direnememek nedir bir Gs olamadıl tüm üzüntüm bu...

Yıkıldım :(
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #2033 : 25 Nisan 2014, 23:25:01 »

mantar nedir ayrıca

:D abi şirinlerden hatırlarsın :D :D

kültür ve yabani türleri var :D 
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2014, 23:25:28 Gönderen: exex »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2034 : 25 Nisan 2014, 23:28:56 »

Oysa herşey martın sonunda nasıl güzeldi sevmedim ben bu Nisan'ı yeniden yapsınlar 😥

ahaha bu güzeldi bak bende bu nisanı hiç sevmedim yahu :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2035 : 25 Nisan 2014, 23:29:40 »
:D abi şirinlerden hatırlarsın :D :D

kültür ve yabani türleri var :D 

aahaha ben mantarı sevmem besim de bunu biliyor gıcık etmek için özellikle yazıyor :) 8)

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #2036 : 25 Nisan 2014, 23:30:45 »
aahaha ben mantarı sevmem besim de bunu biliyor gıcık etmek için özellikle yazıyor :) 8)

:D

mantar candır !  iyi geceler  cümleten
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2014, 23:31:23 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
« Yanıtla #2037 : 25 Nisan 2014, 23:31:03 »

Bugün takımca berbattık...

Maça iyi başladık seda manşeti aldı aneta savunma yaptı Bauer'in üst üste hataları üstüne Aneta tercihiyle maç koptu...

Şu ilk topları Kim'le buluşturamamak bizi yıkıyor 1 değil 2 değil Kim herhalde adam akıllı pası set ortasında aldı...

Ayrıca taktik dizilim hastası sevgili koçum niye Aneta önde Kim arkada bir dizilimle başlıyorsun!!!

Neyse gelelim çok konuşulan Elif'in sakatlık mevzusuna ikinci set çıktı nilay girdi o an geldi kenarda oturdu hiç sakatlanarak çıkmadı... 3.set yine onla başladık 3. Sayıda Abbondanza Nilay'ı çağırdı 7. Ya da 8. sayıda değişti aaa bi baktık oturdu soğutucu falan istedi bişey daha istedi bulamadılar yedeklerin yanına başladı sağa sola baırmaya diğer fizyoterapist geldi dizine bakayım diyor ona bağırdı cidden ne istedi o an ki tribi neydi anlamadık... Maç bitti fizyoterapist kontrol etti dizini buzladılar çiğdem durumunu sordu iyim dedi yürüye yürüye güzelce gitti...

Aneta aylardır bantlarla her maç sonu terapilerle oynuyor bu kadar yaygara yapmadı... Aynı şekilde Kim hatta Garay...

Bu arada Garay'ın yokluğunun takıma yansımasına da çözüm bulamayan koça sevgiler... Umarım maç sonu yapılan toplantı iyi gelmiştir ona!!!

Diğer konuşulan ikinci mevzu Bauer bildiğim kadarıyla sözleşme yeniledi gitsin şu gelsinleri boşa tartışıyorsunuz...

Her halukarda yenilebilirsin ama 5 gün dinlenip 2 gün önce 5 setle zar zor maç kazanan birine direnememek nedir bir Gs olamadıl tüm üzüntüm bu...

İremcan oradaki gözümüz kulağımız sesimiz olduğun için teşekkürler .Ben de Elif olayını anlayamamıştım aydınlattığın iyi oldu. Bauer le sözleşme yenilediysek ne diyeyim artık hayırlı olsun. Ama Abbo ile olmaz yeminle bıktırdılar  italyanlar kendilerinden. Takımda artık İtalyan görmek istemiyorum. Hele hele koç hiç istemiyorum. Sponsorluk işi olmayacak belli . O yüzden açıkçası iyi oyuncu da beklemiyorum şu saatten sonra.

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
« Yanıtla #2038 : 25 Nisan 2014, 23:36:23 »
Elif bugün hem çok kötüydü hem de ergen atarı yapıp durdu. Kendine kızdı herhalde ondan huysuzdu diye düşünmek istiyorum.
Takımını mental olarak hazırlayamayan, çizgiye atılan servisler için biraz daha açılıp manşet için bekleyin diyemeyen, Elif B. ve Gökçen'i denemek için bile oyuna sokamayan bir koç yüzünden kötü bir yenilgi aldık.

Abbondanza'yı da savunuyorum bugüne kadar ama sabret sabret nereye kadar. Resmen inat ediyor adam..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #2039 : 25 Nisan 2014, 23:40:34 »
Maça Set set bakmak lazım...

1. SET aslında 12. sayıda bitti o saniyeye kadar GARAYI FALAN aramadık..Elif saçmaladı o saniyeye kadar Seda iyi manşet aldı..Elif şaşkın bir şekilde oynattı fark açıldı gitti.

2. set aslında oyuna tutunduk set geliyordu olmadı...

3. set KİM sermayeyi yaktı kül etti..Durum bu...

Maç içinde eğer koç biraz akıllı olsa 2. set bizimdi..Moral demekti çok şey değişirdi
HaBaBaM GüM GüM GüM