Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357418 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
Ynt: Playoff Final 4. Maç 03.05.2014 - [15.00] Vakıfbank - Fenerbahçe
« Yanıtla #2610 : 03 Mayıs 2014, 18:54:34 »
ipekmi yooooo aman tanrım

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
« Yanıtla #2611 : 03 Mayıs 2014, 19:01:51 »
ipekmi yooooo aman tanrım
Kalırsa şaşırmayın. Mükemmel kel hocamız sağolsun. Seneye bu dehasıyla yine cl de ikinci olur otururuz yerimize.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2612 : 03 Mayıs 2014, 19:12:20 »
Aneta da gidiyor. Seda sanırım Ecz ya gidecek,Glass çoktan yolcu İpek bugün yaptığı bloklarla sözleşmeyi garantiledi kahretsin.Derya nın işi Merve nin bugünkü performansı ve Melis in a takıma gelmesiyle imkansıza girdi . Başka bir takıma gönderilir yada kiralanır.

Seda Eczacı mı...yok ya valla o kadar afedersin trene bakan olamazlar....
Bir de  Melis kim, çıkaramadım

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
« Yanıtla #2613 : 03 Mayıs 2014, 19:22:45 »
Seda Eczacı mı...yok ya valla o kadar afedersin trene bakan olamazlar....
Bir de  Melis kim, çıkaramadım
Ben Seda nın artık bizde kalacağını düşünmüyorum. Sözleşme imzalamayacak. Ecz ile adı anılmıştı giderse oraya gider tahminim. Melis Yılmaz alt yapıdan a takıma çıkardığımız liberomuz çok sevimli ve gerçekten iyi bir liberoo. Çok da tatlııı minikim benim. Geçen ay 4 yıllık imza attırdık kendisine.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2614 : 03 Mayıs 2014, 19:26:59 »
Ben Seda nın artık bizde kalacağını düşünmüyorum. Sözleşme imzalamayacak. Ecz ile adı anılmıştı giderse oraya gider tahminim. Melis Yılmaz alt yapıdan a takıma çıkardığımız liberomuz çok sevimli ve gerçekten iyi bir liberoo. Çok da tatlııı minikim benim. Geçen ay 4 yıllık imza attırdık kendisine.

Ha Tamam Melis işi..Ama Seda Allah aşkına gitsin zaten....23. sayıda rakip servisi dışarı çıkacak diye riske eden oyuncu kalmasın bizde artık
Ama Eczacı-Seda valla bu kadar afedersiniz aptal olurlar mı merak ediyorum

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2615 : 03 Mayıs 2014, 20:12:06 »
Abbondanza'yı tek maç üzerinden değilde sezonun genelinde değerlendirmek gerekirse; Maç önü analizi kuvvetli ama maç içinde hamle yapma konusunda zayıf bir koç.Cem abiyle sezon başında konuşmuştuk bu mevzuyu değişikliklerde çok geç kalıyor demişti ve birebir çıktı söylediği. Bunun yanında takım içindeki uyumu çok çabuk sağladı. En önemlisi "takım" olduk.Final serisinde biraz eli kolu bağlandı ama en azından Seda'ya vereceği şansı Elif'e falan verebilirdi.

Şimdi seneye Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız Abbondanza'dan iyisini bulabilirsek alalım.Yoksa fazla macera aramaya gerek yok.

evet kardeşim benzinde o güzel kızarmış dondurmamız yerken sohbet etmiştik :)
abbo yu sevmem söyleyim aslında ben bayan voleybolunda İtalyan hocaları sevmem ( GUidetti harici ) ama Serkan da söylemiş benim beklentimin üzerinde bir sonuç ile ligi bitirdik , bunda Vakıfbank ın 2 3 aydır süre gelen formsuzluğu da etken olabilir ama
cev i aldık Cl hakkını geri kazandık . Guidetti yi alamıyorsak Abbondanza ile devam etmek en mantıklısı gibi

bizi elif gibi pasörlere muhtaç edenler utansınlar
bu seride Glass yerine Elif leşi olsaydı 3-0 biterdi hem seri hemde maçlar
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2014, 20:12:42 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2616 : 03 Mayıs 2014, 20:15:56 »
Abiler ze yi geri alamayiz değil mi

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
« Yanıtla #2617 : 03 Mayıs 2014, 20:19:57 »
evet kardeşim benzinde o güzel kızarmış dondurmamız yerken sohbet etmiştik :)
abbo yu sevmem söyleyim aslında ben bayan voleybolunda İtalyan hocaları sevmem ( GUidetti harici ) ama Serkan da söylemiş benim beklentimin üzerinde bir sonuç ile ligi bitirdik , bunda Vakıfbank ın 2 3 aydır süre gelen formsuzluğu da etken olabilir ama
cev i aldık Cl hakkını geri kazandık . Guidetti yi alamıyorsak Abbondanza ile devam etmek en mantıklısı gibi

bizi elif gibi pasörlere muhtaç edenler utansınlar
bu seride Glass yerine Elif leşi olsaydı 3-0 biterdi hem seri hemde maçlar

Guidetti o kdar iyiydi alaydı bu yıl cl yi. hadi ona geçtim adam 5. yılında tr şampiyonluğu gördü.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
« Yanıtla #2618 : 03 Mayıs 2014, 20:21:26 »
Abiler ze yi geri alamayiz değil mi

Ze yi getirseler keşke valla ekmek dağıtacam hayrıma. O derece nefret ettim abbo dan. Zaten italyan sevmem iyice soğudum sayesinde.

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
« Yanıtla #2619 : 03 Mayıs 2014, 20:34:44 »
Hangi takımlı olduğu falan neyse de, taraftara su veren oyuncu transfer edilmeli arkadaş :D
(Polen maç sırasında köşedeyken, arkadan su isteyenlere dönüp su şişesi verdi)

Güneşli bir bahar havası, insanları dışarıda gezmekten alıkoyup kapalı ortama hapsedip eziyet çektirecek yegane şey Fenerbahçedir. Bilet kuyruğu fazla sıkıntı değildi ama koca salona gelenleri tek giriş kapısından içeriye almak isteyen federasyon saçmalığı yüzünden uzun kuyruklar oluşuverdi. İlk defa salonun yol tarafına değil de diğer tarafına doğru uzayan bir kuyruğuna tanıklık ettim. Sonra diğer tarafa doğru da bir kuyruk oluşunca , kaynak yapanlarla kuyrukta bekleyenlerin enayimiyiz tartışmaları başladı.

İçeride evsahibi Vakıfbank orta tribünü parselleyip çoluk çocuk taşıma seyirciyle doldurmaya çalışıyordu. Fenerbahçeliler diğer kısımlara sıkışıverdi. İlginç bir şekilde maçları düzenli takip eden Cadde ekibi bench arkası tribüne birikince, orada oturup maçı izleyeceğini zannedenler çevreye yayılıverdi. File arkası üst kata da birkaç taraftar grubu daha yerleşmekteydi, bulunduğumuz köşeden görülmedikleri gibi karşılıklı tezahürat hariç pek bir etkinlikleri hissedilmiyordu, salonun file arkalarındaki katlı yapısı kopukluk yapıyor, portatif tribünler de açılmadığı için sahaya yakın baskı kurmakta zor oluyor.

Etrafta birçok tanıdık yüzle muhabbet ederek zaman geçirdik, dışarıda kuyruk yola doğru da uzamıştı.
Salondan eskiden tanıdık isimlerle köşeye yerleşiverdik. İlk maçta da burada bir yere oturmuştum ama ortam ölü gibiydi. Bu sefer bir taraftar kitlesinin yerleşmesiyle bu coşku etrafa da sıçrayıverdi.

Bizler inandık sizde inanın tezahüratları eşliğinde maç öncesi başlayan güzel atmosfer, oyuna hızlı girişle her sayı sonrası devam ediyordu. Ne zaman ki Vakıfbank mola aldı, rüzgar tersine esmeye başladı, bu sefer bizim koçtan bir mola hamlesi bekliyordum ama ikide bir arkaya yardımcısına bakıyor, işaret verecek gibi oluyor sonra skorborda bakıp vazgeçiyordu. Böyle böyle fark eridi, bizim sahte özgüvende aynı şekilde yokoldu.

Bu noktadan sonrası seti devamlı önde götürsekte ensemizden ayrılmayan inatçı bir rakip sonucu en kritik sayılarda tökezleyerek geri düşüp yaşanan moral bozukluğu ortama hakim oldu.

İkinci set rakip bizim tarafa geçtiği için iyice onları bozmaya laf atmaya uğraşır olduk, ama çok mesafe ve gürültü vardı, çabamızın yarısı boşa gidiyordu. Seti bırakır gibi bir havada söylenmeye başlanan sevdamıza kimse engel olamaz bestesi sırasında üstüste sayılarla bir hava yakalanıverdi.

Kazandığımız set dahil maçtaki tribünün en coşkulu anları yaşanıyordu. Öne geçmiştik ancak hakemin çaldığı çift pas kararı sonrası ivme gene değişiverdi, hırsız hakem sesleri yükselmekteydi. Eda'nın dışarıya yolladığı servis Vakıfbanklılara nefes aldırdı, üstüste yapılan hatalarla bu sette gidiverdi, suratlar iyice asılarak takım bizim tarafa geliverdi. Bundan sonra takımı morallendirmek oldukça güçtü, ümitsizlik havası ortalığı sardı.
....

Şimdi yüklenmiş olan birkaç videoyu ekleyeyim, devamını sonra tamamlarım

https://www.youtube.com/watch?v=wbnuLjPZ4tg

https://www.youtube.com/watch?v=41eedsWkitI

« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2014, 21:46:41 Gönderen: sensiblex »
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #2620 : 03 Mayıs 2014, 20:40:15 »
@ sensiblex

Tv'de bizim tribünlerin özellikle Bayram Dikmentepe için yaptığı tezahüratlar ve sayı sonrası sevinçleri net duyuluyordu.
Ekranda vakıf'ın ısmarlama tribünleri görünsede bizimkilerin sesi daha baskındı.
...

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #2621 : 03 Mayıs 2014, 21:59:58 »
Artık sezonu kapattığımız bu maçın tekniği-taktiği ile ilgilenmiyorum.Sadece içimden geçenleri yazacağım.Maçı bir şekilde kazanacağımızı tahmin ediyordum.Kaybettik,Vakıfbank bu seride haketti ve şampiyon oldu.Maçın sonunda birçok Fenerbahçe taraftarı hemen salonu terketmeye başladı.Sadece devamlı maça gelip tezahürat yapan gurup ve bazı taraftarlar salonda kaldı (Vakıfbank taraftarı hariç).Bizden giden arkadaşlar "neden kalıyorsun" deyince ben de onlara "takımı alkışlayacağım"dedim ve takımı seromoni öncesi ve sonrası alkışladım.Çünkü bunu haketmişlerdi.Sanırım bu sene Fenerbahçe Spor Kulübü Guness Rekorlar Kitabı'na girmiştir.Birçok branşta final oynamıştır.Bu bir rekordur.Finallerin çoğunu da kaybetmiştir.(Yarın  oynanacak kadınlar basket maçının sonucu ne olursa olsun) Bu da bir rekordur.Sevinirsin de,üzülürsün de.Nereden baktığınıza bağlı.Pesimistseniz "yahu her finali kaybettik" diyebilirsiniz,optimistseniz "helal olsun her branşta finale çıktık " dersiniz.Bu bardağın dolu ya da boş tarafından baktığınızla ilgilidir.Ben bırakın bardağın dolu tarafından bakmayı ;acaba bu boş bardağın içinde bir damla varmı diyen salak derecesinde optimist olduğumdan bu takımı alkışlamak için salonda kaldım.Onlar bana göre bu alkışımı hak etmişlerdir.Bu sezon çok iyi maçlar da oynadılar,kötü maçlar da oynadılar.Bizlere çok ama çok heyecanlı anlar da yaşattılar.İyisi ile kötüsü ile bu sezonun en son maçlarını biz oynadık.Bu bile çok önemliydi.Bu son cümle açılımdan gidersek,her branşta ve her kategoride son maçları hep bizim takımlar oynamıştır.Enseyi karartmaya gerek yok.İflah olmaz bir iyimserin bakışı.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2622 : 03 Mayıs 2014, 22:21:46 »
Abbondanza oyun içinde akıl tutulması yaşıyor bu çok net. Bu vizyonda biri ile şampiyonlar ligini kazanmak - İMKANSIZ !!!

Transferler onun isteği doğrultusunda yapılıyor ama umarım gider ...

Hoca - Glass - Aneta - Seda - Elif B - Nilay - İpek - Derya

Zaten sözleşmesi devam eden sadece Derya var onu da göndermek zor değil ... Ciddi değişim lazım her şeyden önce vizyon lazım Abbo ile bir şey kazanılmaz

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
« Yanıtla #2623 : 05 Mayıs 2014, 08:56:41 »
yalnız her şey tamam da TERMİNATÖR SEDA nedir ya dalga mı geçiyorlar bizimle.

Çevrimdışı Mert Kaan Öner

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2624 : 05 Mayıs 2014, 14:02:52 »
Hangi takımlı olduğu falan neyse de, taraftara su veren oyuncu transfer edilmeli arkadaş :D
(Polen maç sırasında köşedeyken, arkadan su isteyenlere dönüp su şişesi verdi)

videosu var mı abicim? eklediklerinize göz attım ama göremedim.