Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357754 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Bu yıl en önemli oyuncumuz olacağını düşünmüştüm garay için ama şu görüntüsü beni endişelendiriyor açıkçası. Bir sorun var yoksa daha önce izlediğim garay bu değildi.

Beyler, yok oyle bir sey.  Nereden cikariyorsunuz? :)) Gayet iyiydi bu maca kadar.
Bizim için bu maçlar önemli ama.

Galatasaray Daikin macini izledin mi?

İzledim, ben arayı kötülemiyorum çok daha büyük bir potansiyale sahip onu sahaya yansıtmıyor onun için endişeliyim yoksa çok iyi bir oyuncu..

Sana tum mac boyunca rezalet toplar gelse, sen de oyundan dusmez misin?

Garaya atılan toplar aneta ve kimede atıldı :) ben o atmosferde hiç oynamadım kanımca 1,68 lik boyumla en klas toplar gelse bile bişey değişmezdi :)
İyi bir garay bu bloğu yemezdi :)
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

5. set 15-11 Fenerbahçe

Maç 3-2 Fenerbahçe.

İlk yarıyı 29 puanla 2. sırada tamamladık.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Taraftarlar neslihan diye tezahürat mı yapıyor bana mı öyle geldi yoksa ?

Mide meselesi bu. Fatih terim'i bile alkışlayan çıkar.

Şişt şişt Neslihan diyorlar,sinir etmek için yani
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
BRAVO KİM BRAVO TAKIM 4TE 4 ! Fakat şu 2.seti kaybetmesek daha güzel olacaktı

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
Herşeye rağmen lig ikinciliği için galibiyet önemliydi.

Daha iyi olabilir miyiz ? Olabiliriz OLMALIYIZ
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
Garay etkisizdi oda bildiğimiz gibi olsa bu maç 3,1 biterdi :)
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Naz-Neslihan-Gözde şu 3lüden 1ini bile alsak belkide ligi ve avrupayı domine ederiz ama şu 3lüden 1ini bile takımda görmek istemem Edamız bize yeter :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Verdiğimiz 1 puana üzüldüm ama geçen sene bu rakipten set alamadığımızı düşününce fazla takılmamak lazım.

Çevrimdışı bödöfff

• Üye
  • Yer: mersin
    • @bodofff
şampiyonlar ligini yine lig sıralaması belirleyeceği için bugünkü eczacı galibiyetiyle şampiyonlar ligi için büyük adım attık. şampiyonluk da vakıf‘a yakın gibi gözükse de vakıf‘ın uzun süre sonra şampiyon olduğu, bizim şampiyonlar ligi şampiyonu olduğumuz sezonda da fener‘in şampiyonluğu kesin gibi gösteriliyordu. şimdi vakıf‘ın yeirnde biz varız. neden olmasın?
en kötü gün bugünse, bugün de fenerbahçe.

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
Naz-Neslihan-Gözde şu 3lüden 1ini bile alsak belkide ligi ve avrupayı domine ederiz ama şu 3lüden 1ini bile takımda görmek istemem Edamız bize yeter :)

yÜKSELEN YENİ YERLİ YILDIZLARI KOVALAMAK LAZIM ARTIK
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
şampiyonlar ligini yine lig sıralaması belirleyeceği için bugünkü eczacı galibiyetiyle şampiyonlar ligi için büyük adım attık. şampiyonluk da vakıf‘a yakın gibi gözükse de vakıf‘ın uzun süre sonra şampiyon olduğu, bizim şampiyonlar ligi şampiyonu olduğumuz sezonda da fener‘in şampiyonluğu kesin gibi gösteriliyordu. şimdi vakıf‘ın yeirnde biz varız. neden olmasın?

mevcut libero zaafı ile Vakıf'a karşı seri galibiyet almak zor gibi

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Şu puanı kaybetmesek 2. yarı vakıf maçına liderlik için çıkabilirdik. :(

FENERBAHÇE

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Çok çok zor.O sene vakıfın piyonu EUK tek maçlı eleminasyon sistemi getirmişti önümüzü kesmek için ki şansa bak o maçtada seda sakatlandı.Bize şampiyonluğu kaybettirdiler hemen tekrar eski sisteme döndüler 5 maçlı eleme sisteminde sürpriz yapmak çok zor

Çevrimdışı bödöfff

• Üye
    • @bodofff
Bu yıl en önemli oyuncumuz olacağını düşünmüştüm garay için ama şu görüntüsü beni endişelendiriyor açıkçası. Bir sorun var yoksa daha önce izlediğim garay bu değildi.

Beyler, yok oyle bir sey.  Nereden cikariyorsunuz? :)) Gayet iyiydi bu maca kadar.
Bizim için bu maçlar önemli ama.

Galatasaray Daikin macini izledin mi?

İzledim, ben arayı kötülemiyorum çok daha büyük bir potansiyale sahip onu sahaya yansıtmıyor onun için endişeliyim yoksa çok iyi bir oyuncu..

Sana tum mac boyunca rezalet toplar gelse, sen de oyundan dusmez misin?

Garaya atılan toplar aneta ve kimede atıldı :) ben o atmosferde hiç oynamadım kanımca 1,68 lik boyumla en klas toplar gelse bile bişey değişmezdi :)

Yav sen Kim ile ne karsilastiriyorsun?  Kim, Violet Duca'nin pasorlugunde bile her topa vurur :)  Aneta'ya gelince, ben bugun Aneta'yi hic ama hic begenmedim.  Yer yer iyiydi ama istikrari yakalayamadi.

"violet duca'nın pasörlüğünde" ahahahaha. güldürdün hocam

Çevrimdışı bödöfff

• Üye
    • @bodofff
Çok çok zor.O sene vakıfın piyonu EUK tek maçlı eleminasyon sistemi getirmişti önümüzü kesmek için ki şansa bak o maçtada seda sakatlandı.Bize şampiyonluğu kaybettirdiler hemen tekrar eski sisteme döndüler 5 maçlı eleme sisteminde sürpriz yapmak çok zor

biliyorum çok zor. o adiliklerin de farkındayım ama oynayan kazanır.