Valla bugün muhteşim bir maçtı. 2 yıl aradan sonra o Heyecanı ben hissettim helal olsun takıma ve gelen seyircilere. Geçen sene ki final maçını ayrı tutuyorum kaldı ki o zaman takıma güvenimiz yoktu seyirciyle felan bir şeyler olurmu derken kısmet olmadı. Neyse maça dönecek olursak, Hanke sanki smaçör gibi sayılar aldı çok ekstra oynadı. Senna konusunda kararsızım tribünde o koridordan oraya heyecandan ya sürekli denk geldim yada baya baya iyi oynadı. Hele ayağıyla sayı alınca tamam dedim bu iş sıkıntılı olucak. Neyse verdiğimiz setlerden ilki kendi hatalarımızdan ikincisi bilmiyorum televizyondan görenler ne diyor fark azalmışken Neslihanın topuna temas var deyip sayıyı onlara verdi o pozisyona baya tepki yükseldi bana da hatalı gibi geliyor ama görenler daha iyi yorumlar orada kırıldı maç tabi yanılıyor olabilirim. Yani kısaca hakemlerde maça bariz etki etmedi.
Takımımıza gelince, Kim her zaman ki gibi maşallahı vardı keza Eda da. Aneta kopuk kopuk oynadı gibi geldi bana bilmiyorum voleyboldan daha yakından ilgilenenler nasıl yorumlar. Yani takım elinden geldiğince mücadele etti, umarım sene sonunda hem lig te hem Avrupada şampiyon olan taraf biz oluruz bu süreçte her br oyuncumuzda performansının üstüne koyarak bu yolda ilerlemeye devam ederler. Son olarak forumun geri sayfalarında gördüm Neslihana herhangi bir tezahürat olmadı tam aksine şit şit Neslihan gibisinden tezahürat edildi. Kısacası verdiğimiz setler hariç her şey güzeldi maşallah onlarda nazar boncuğu olsun diyelim.
Not:Yeni forum hayırlı uğurlu olsun.