Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357763 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Şimdi sonucu görünce çok sevindim  :)

Çünkü 4. setin sonuna doğru elektrik kesildi ve biraz önce geldi ve sonucu hemen buradan konrol ettim.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
http://www.tvf.org.tr/webroot/img/uploads/arsiv/2013-2014/Ligler/stats_pdf/html2/fb-Eczacıbaşı_14_12_13.pdf Garay'ın ölüsü 13 sayıyla oynadı bugün. O devreye girse ve 2. sette Elif Aneta'da ısrar etmese puan da vermezdik. .
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Eda candir yaw bebisko en iyi orta bizde oldugu surece sirtimiz yere gelmez :)) Kaptan olmali artik Seda dab in kat daha atesleyici ve takima bagli oldugu asikar...
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Şu eşofmanlı hanım kızımız kim acaba biraz alakasız kalmış  :)

Furyaya voleybolcularımız da katılmış  :D
O esofmanli kiz bizi Merve belasindan kurtaracak potansiyele sahip genc liberomuz
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
O esofmanli kiz bizi Merve belasindan kurtaracak potansiyele sahip genc liberomuz

Yolu açık olsun o zaman  :)

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Tebrikler Sarı Melekler 8) Aslında o geriden gelip o seti almaları bizim için kötü oldu. Elif in Aneta daki ısrarıda bunda etkendi. Garay hücumda iyi değildi ama 13 sayı almış ise şu halde iyidir. Dahada toparlanacaktır umarım. Elif çok iyi paslar atmadı O na. Aneta gayet iyiydi. Eda ve Kim harikasınız. Eski hallerine dönmeleri çok güzel. 3-1 alacağımız bir maçta puan vermemiz kötü oldu ama en azından derbi kazandık güvenimiz yerine geldi. Takım 2. yari dahada iyi olacaktır buna eminim.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Snn

• Üye
Hanke'nin ekstra sayilari cok ama cok canimizi yakti.  Bu Eczacıbaşıbasi bu kadar eksikle bizi bu kadar zorladiysa, Havelkova'nin donusu ile ne olur bilemiyorum diyecegim de Micelli denen koc, yine Usic'ten vazgecmez, biz tekrar aliriz maci :)

Havelkova Senna dan daha iyi bir oyuncu değil bence.

Çevrimdışı Snn

• Üye
Ona bir şey diyen yok ama Havelkova da öyle fark yaratacak biri değil.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Maç sonucunu yeni öğrendim, bu haftayı 5 te 5 le kapattık. Güzel oldu, Neslihan'ı takımda görmek isteyen arkadaşlar var saygı duyarım ama Neslihan'ın bu takımın formasını giymesini istemem.
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2013, 23:02:09 Gönderen: özcan özdemir »
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Cnbaz

• Üye
    • @Mhsinusta
Valla bugün muhteşim bir maçtı. 2 yıl aradan sonra o Heyecanı ben hissettim helal olsun takıma ve gelen seyircilere. Geçen sene ki final maçını ayrı tutuyorum kaldı ki o zaman takıma güvenimiz yoktu seyirciyle felan bir şeyler olurmu derken kısmet olmadı. Neyse maça dönecek olursak, Hanke sanki smaçör gibi sayılar aldı çok ekstra oynadı. Senna konusunda kararsızım tribünde o koridordan oraya heyecandan ya sürekli denk geldim yada baya baya iyi oynadı. Hele ayağıyla sayı alınca tamam dedim bu iş sıkıntılı olucak. Neyse verdiğimiz setlerden ilki kendi hatalarımızdan ikincisi bilmiyorum televizyondan görenler ne diyor fark azalmışken Neslihanın topuna temas var deyip sayıyı onlara verdi o pozisyona baya tepki yükseldi bana da hatalı gibi geliyor ama görenler daha iyi yorumlar orada kırıldı maç tabi yanılıyor olabilirim. Yani kısaca hakemlerde maça bariz etki etmedi.

Takımımıza gelince, Kim her zaman ki gibi maşallahı vardı keza Eda da. Aneta kopuk kopuk oynadı gibi geldi bana bilmiyorum voleyboldan daha yakından ilgilenenler nasıl yorumlar. Yani takım elinden geldiğince mücadele etti, umarım sene sonunda hem lig te hem Avrupada şampiyon olan taraf biz oluruz bu süreçte her br oyuncumuzda performansının üstüne koyarak bu yolda ilerlemeye devam ederler. Son olarak forumun geri sayfalarında gördüm Neslihana herhangi bir tezahürat olmadı tam aksine şit şit Neslihan gibisinden tezahürat edildi. Kısacası verdiğimiz setler hariç her şey güzeldi maşallah onlarda nazar boncuğu olsun diyelim.

Not:Yeni forum hayırlı uğurlu olsun.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Senna'nın sayısı sahalarda ender rastlanan bir sayı olmuş.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

gurol1967

• Ziyaretçi
Valla bugün muhteşim bir maçtı. 2 yıl aradan sonra o Heyecanı ben hissettim helal olsun takıma ve gelen seyircilere. Geçen sene ki final maçını ayrı tutuyorum kaldı ki o zaman takıma güvenimiz yoktu seyirciyle felan bir şeyler olurmu derken kısmet olmadı. Neyse maça dönecek olursak, Hanke sanki smaçör gibi sayılar aldı çok ekstra oynadı. Senna konusunda kararsızım tribünde o koridordan oraya heyecandan ya sürekli denk geldim yada baya baya iyi oynadı. Hele ayağıyla sayı alınca tamam dedim bu iş sıkıntılı olucak. Neyse verdiğimiz setlerden ilki kendi hatalarımızdan ikincisi bilmiyorum televizyondan görenler ne diyor fark azalmışken Neslihanın topuna temas var deyip sayıyı onlara verdi o pozisyona baya tepki yükseldi bana da hatalı gibi geliyor ama görenler daha iyi yorumlar orada kırıldı maç tabi yanılıyor olabilirim. Yani kısaca hakemlerde maça bariz etki etmedi.

Takımımıza gelince, Kim her zaman ki gibi maşallahı vardı keza Eda da. Aneta kopuk kopuk oynadı gibi geldi bana bilmiyorum voleyboldan daha yakından ilgilenenler nasıl yorumlar. Yani takım elinden geldiğince mücadele etti, umarım sene sonunda hem lig te hem Avrupada şampiyon olan taraf biz oluruz bu süreçte her br oyuncumuzda performansının üstüne koyarak bu yolda ilerlemeye devam ederler. Son olarak forumun geri sayfalarında gördüm Neslihana herhangi bir tezahürat olmadı tam aksine şit şit Neslihan gibisinden tezahürat edildi. Kısacası verdiğimiz setler hariç her şey güzeldi maşallah onlarda nazar boncuğu olsun diyelim.

Hosgeldiniz Hayirli olsun. :)
Yorumunuz icin de tesekkurler.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

teşekkürler.. :)

Çevrimdışı hsntkdmr

• Üye
totem tuttu ya maçı açıyorum öndeyiz izliyorum iki sayı onlar öne  geçiyor kapatıp geri geliyorum öndeyken yine geri düşüyoruz kapattım en sonunda maçı şimdi tekrarını bulup izlerim artık

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.