Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357770 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Taraftarlar neslihan diye tezahürat mı yapıyor bana mı öyle geldi yoksa ?

Mide meselesi bu. Fatih terim'i bile alkışlayan çıkar.
O taraftarada yazıklar olsun.Şu maçı neslinin suratının ortasına bi blok yaparak bitirsek ya ne güzel olur :)
Edit:Evet neslihan diye tezahürat yapıyorlar yanlış duymamışım

Hak ettiği kelimeleri söylüyorlardır. Rahat ol. Tezahürat değildir o. :)
O tazahüratı biz yaptık.Tabii ki Geyş pardon Neslihan'ı desteklemek için değil,yaptığı her hatada dalga geçmek için (önümüzde oynarken).O anda ellerine ve kafasının hareketlerine dikkat ettiyseniz olayı anlardınız.Sadece Neslihan'a değil Poljak'a da aynı desteği ara ara sürdürüyorduk.Bu arada da protokol tribününde yan tarafımızda oturan Eczacılı yöneticilerle de bu laf atmalar yüzünden aramız birazcık bozuldu.Olay budur.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Buraya da yazayım, Hankeyi çok izlemedim ama, bu sezondan kendisini takip etmeye başladım. Kendisi hakkında düşüncem, pasör değil, pasör oynayacağına çapraz oynasaydı daha iyi olurdu herhalde :)

Attığı pasların yüzde 40 ı çift vuruş...Hakemler neyi çalıyorlar ben anlamadım
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı babolat

• Üye
neslihan ve naz takımızda olursa bir çok sorunu çözeriz...yabancı oyuncu serbestliğimiz artar...rakiplerimiz hemen 2 gömlek düşer...niye istemez ki arkadaşlarımız..saygılar

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Takımı iki sene aradan sonra böyle mücadele ederken görmek çok güzel...

Bu takım proil olarak Eczacı ve Galatasarayın çok önünde bence ne Gs gibi çok büyük manşet sorunları var nede Eczacı gibi top öldürme sıkıntısı..

ilk setin son bölümünde Kim'in oyuna ağırlığını koymasıyla kazandık 2.sette malasef elif ilk setin aksine çok kötü oynadı özellikle setin sonunda oyunu bu kadar Aneta'nın üstüne yıkması çok yanlıştı ve o bölümde rahat alacağımız seti Elif elleriyle rakibe verdi.

3.sete kötü başlasakta servis tempomuzu artırıp kim ile sonuca gittik.4.sette anlamsız bir şekilde servis tempomuz düştü ve 16-10 geri düştük servise tekrar asılınca yetiştik ama yetmedi malasef..

Tie-Breakte ise Kim ALEM BUYSA KRALİÇE BENİM dedi adeta..15 sayının sekizini aldı sanırım..

Elif'in bence pas tekniği gayet iyi hatta Kim'i Naz'dan daha iyi oynatıyo bile diyebilirim ama terchler konusunda zaman zaman sıkıntı yaşıyo bu sorunuda çöze umarım ortalarıda daha aktif kullanması şart...

Bugün Garay'ı izlerken Logan tom geldi aklıma servis-defans ve manşette bukadar büyük katkı sağlayıp hucumda bu kadar kötü oynaması fazlasıyla logan tomu anımsattı bana.hucumda problemi ne bilmiyrum ama umarım kendi standartlarına döner.

Onlar adına ise senna beklentilerin çok üstüne çıktı Neslihan herkesin tahmin ettiği gibioynadı..Hanke'yi de genelin aksine beğendim Senna'nın iyi oyunundaki en önemli etken onun ikinci paslara yaptığı hucumlardı bence
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Kim ve Eda biraz Havli zorlarsan Gokcen geri kalan arkadaslar berbatta yakin oynadilar. Zaten karsimizda ki takim berbatti onlara 2 set vermek demek Vbye 3 0 yenilmek demek.

kardeş şu yorumun her FB futbol takımının yendiği rakiplerine Qtm nin yaptığı "yüzyılın en kötü ...... takımı" yorumundan ne farkı var. 6s ı yener takım. yok olmadı denir. cev cupta %100 ile gider. yok olmadı. eczacıyı yener. yok olmadı. tamam eksikler var. vakıf iyi takım ama lütfen bu takımı artık kötülercesine yorum yapmayın. daha 2 hafta önce takımı ben de dahil herkes yerin dibine batırıyorduk. ben vazgeçtim. oluyor bazı şeyler. siz de vazgeçin. sakın gerçekçilik falan demeyin. bu takım biraz daha birarada oynasın vakıfa da kafa tutar. ayrıca takım ukraynadan 2 gün önce gelmiş. eczacı burada oynamış. bunları neden hesaba katmayıp direkt yok şu kötü, bu kötü diyorsunuz. yapmayın yazıktır.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kim ve Eda biraz Havli zorlarsan Gokcen geri kalan arkadaslar berbatta yakin oynadilar. Zaten karsimizda ki takim berbatti onlara 2 set vermek demek Vbye 3 0 yenilmek demek.

kardeş şu yorumun her FB futbol takımının yendiği rakiplerine Qtm nin yaptığı "yüzyılın en kötü ...... takımı" yorumundan ne farkı var. Galatasaray ı yener takım. yok olmadı denir. cev cupta %100 ile gider. yok olmadı. eczacıyı yener. yok olmadı. tamam eksikler var. vakıf iyi takım ama lütfen bu takımı artık kötülercesine yorum yapmayın. daha 2 hafta önce takımı ben de dahil herkes yerin dibine batırıyorduk. ben vazgeçtim. oluyor bazı şeyler. siz de vazgeçin. sakın gerçekçilik falan demeyin. bu takım biraz daha birarada oynasın vakıfa da kafa tutar. ayrıca takım ukraynadan 2 gün önce gelmiş. eczacı burada oynamış. bunları neden hesaba katmayıp direkt yok şu kötü, bu kötü diyorsunuz. yapmayın yazıktır.
geriye kalan berbat denilen kısımda çok oyuncu kalmıyor ki zaten :)

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Neslihan iyi oyuncu ona bir şey demiyorum ama bize karşı oynarken yaptığı tavırlardan sonra onu takımda görmek istemem. Gözde ve Özge  de hırsları ile oynayan iyi ve teknik oyuncular, abileri arkadaşım olmasına rağmen onları'da istemem ki koyu Galatasaray taraftarıdır. Ben bu konularda profesyonel bakamıyorum.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

• Üye
Kazanmak güzel ama kaybettiğimiz puan(lar) kötü oldu.
Ne güzel 30-25 olacakken puan durumu 29-26 oldu(sene sonunda bizim aksimize eczacıbaşına altyapıdan puanlar gelecek).
Şimdi lig sonuna kadar Vakıf hariç puan kaybetmemeli ki asıl hedef olması gereken CL'ye adımızı yazdırabilelim(gönül finalde vakıf'ı yenip şampiyon olalım diyor ama şuanki oyun ve vakıf'ın direncini düşününce bu çok zor).

neden vakıfa işi bağlıyoruz. biz ikinci yarı da aynı performansı sergileyelim. lig ikinci oluruz inşAllah. bu da benim bildiğim doğrudan şam. ligi demek. sen neye göre hesap yapıyorsun anlamadım.

• Üye

Furyaya voleybolcularımız da katılmış  :D

bu pozlar sadece rakiplere verilmiş değil bence. burada geçmiş iki yılın karamsarlığıyla takım hakkında menfi konuşanlara karşı da verilmiş. bence diyorlar kiİ "TAMAM FIRTINA DEĞİLİZ LAKİN GEÇEN YILLARDAN ÇOK DAHA İYİYİZ. DAHA İYİ OLACAĞIZ." itirazı olan resme bir daha baksın lütfen...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ne güzel 30-25 olacakken puan durumu 29-26 oldu(sene sonunda bizim aksimize eczacıbaşına altyapıdan puanlar gelecek).
Şimdi lig sonuna kadar Vakıf hariç puan kaybetmemeli ki asıl hedef olması gereken CL'ye adımızı yazdırabilelim(gönül finalde vakıf'ı yenip şampiyon olalım diyor ama şuanki oyun ve vakıf'ın direncini düşününce bu çok zor).

neden vakıfa işi bağlıyoruz. biz ikinci yarı da aynı performansı sergileyelim. lig ikinci oluruz inşAllah. bu da benim bildiğim doğrudan şam. ligi demek. sen neye göre hesap yapıyorsun anlamadım.
yok lig ikinciliği doğrudan şampiyonlar ligi değil . lig finali kesin...( çok uzak bir ihtimal tabi ama lig ikincisi olup gidememek de var )

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
18 ve 11 numaralar çok sert bakmış. Kim'de garibim çok masum bakıyor  :D
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Neslihan iyi oyuncu ona bir şey demiyorum ama bize karşı oynarken yaptığı tavırlardan sonra onu takımda görmek istemem. Gözde ve Özge  de hırsları ile oynayan iyi ve teknik oyuncular, abileri arkadaşım olmasına rağmen onları'da istemem ki koyu Galatasaray taraftarıdır. Ben bu konularda profesyonel bakamıyorum.

çok yorgunum değerli hocam yorgun olmazsan Neslihan'ın son 2 3 senedeki bütün performanslarını şuraya yazarım...
ortalaması % 35 civarı olan ( fenerbahçe maçları harici )  total puanda 5.5 civarı alan ..
hele ki son iki senedir kafası oyundan gitmiş her maç min 5 hata yapan 3  kez blokta yakalanan bir isimden bahsediyoruz
Nelihan Milli takım ile sayı krelı olduğu 6 7 sene önceki Neslihan değil ki ? çok sakız çiğnemekten beyin algısı yavaşlamış yeteneklerini ve zaten az olan oyun zekasını da sakıza devretmiş bir oyuncu , Seda saç baş yoldurdu o gitsin daha lakayıtı gelsin komple kel kalalım o zaman :) :)

• Üye

yok lig ikinciliği doğrudan şampiyonlar ligi değil . lig finali kesin...( çok uzak bir ihtimal tabi ama lig ikincisi olup gidememek de var )

değerli hocam bu mesajı ortaya yazacaktım ama direkt sana yazayım. maça gittin mi bilmiyorum. eğer gitmiş isen, lütfen bir daha gitme. gidersen de çocukları salona bırak sen dışarda gez yahu! sana rica etmiştim böyle diyolla diye sen de çocuklar var demiştim. eğer gitmişsen çocukların ve yengenin dengelemesi sayesinde kazanmışız deyeceğim. inan heyecandan maçı izleyemedim. sonucu oğrenince de yalan yok direkt sen geldin aklıma. cem hocam maça gitmiş dedim.  ;D

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun

ligi lider bitirmedikten sonra cl garanti diyemeyiz.

1-Vakıf 
2-fener
3-eczacı
4-gs

sıralaması olacağını varsayarsak play offta gs vakıfı eczacıda bizi elerse lig sıralaması şöyle oluyo

1-GS
2-Eczacıbaşı
3-VAKIF
4-FENER

yani düşük bi ihtimal olsada ilk 3 gittiği için cev cupa talim ediyoruz böyle bir durumda
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

• Üye

hocam hem vakıfı yenilmez armada diyeceğiz. hem de vakıf lig 4. süne elenecek finale kalamayacak. nasıl bir paradoks bu.