- Cümleten iyi geceler. Maçı kalabalık bir grupla izledik, çok keyifli geçti. 2 senenin ardından büyük bir maç kazanmanın sevinci var herkeste. Net bir galibiyet alabilirdik, anlık dağılmalarla uzatma setine gitti maç. Gülden, Senna ve Hanke rakibin en iyileriydi. Bizde de Kim, Aneta ve Eda.
- Merve için her zaman "savunması iyi, manşeti kötü" deriz. Bugün de öyle oldu. Mücadelesini ayakta alkışlıyorum.
- Kullandığımız her oyuncudan katkı aldık, Seda hariç. Artık şaşırtmıyor. Aslara ek olarak Elif kenarıdan gelerek servis turu yakaladı, Gökçen çok iyi blok katkısı verdi, Nilay'ın her zaman pozitif bir enerjisi var zaten

- Hanke yine basit bir pasör gibi gösterilmiş, aldığı sayılar için ekstra denilmiş fakat ben öyle düşünmüyorum. Çünkü Hanke her daim bu tip sayılar alan bir pasör. İzlediğim ilk günden bu yana onu en ön plana çıkan özelliğinin bir smaçör gibi hücum yapması olduğunu yazarım her yerde.
Bu 2013 Şampiyonlar Ligi istatistikleri. Bugünkü hücum performansının "ekstra" olmadığını anlamak için gayet yeterli bir grafik.

- Buna ek olarak oyun zekası yüksek, blok tehdidi var, servise geldiğinde çok etkili. Bana göre kıtadaki en iyi pasör. Eczacıbaşı'nda iyi performans göstermediği doğru, bu Micelli ve takımdaki enteresan havadan dolayı olabilir. Eczacı'ya gelenlere bir şeyler oluyor. Senna da İtalya Ligi'nde 3 sene ortalığı kavururken burada 2 yıldır çöp oyuncu niteliğinde.
- "Olmayacak" denilen Aneta şu an kıtanın en kaliteli çaprazlarından birisi. İleride daha iyi anlayacağız.
- Tribünde ne denildiğine dair bilgi sahibi olunmadan oradaki insanlar yaftalanmaya çalışılmış. Maçın sonuna doğru Neslihan ile kafa bulmak adına "şşt şşt Neslihan" şeklinde tempo tutuldu, olay bundan ibaret.
- Cem abi eski maçlarda Gözde'ye takıldığımızı falan yazmış. Bu akşam da Büşra ve Neslihan'ın üzerine oynadık

Ben zaten Vakıf maçlarında da Naz ve Bahar'ın üzerine oynuyorum

- Maç sonu takımla tribün arasında "yapılamayan karşılıklı beste" olayı bayağı komikti. Sonrasında sarı-lacivert ile telafi edildi.
- Genel itibariyle blokta muazzam iş çıkardık, anlık konsantrasyon kayıplarıyla 2 set verdik, hücumda bir şekilde idare ettik. Mayıs ayında şöyle bir yazı yazmıştım:
http://www.gooalissimo.com/2013/05/09/fenerbahce-2013-14/ Artık finali zorlayacağımızı değil Vakıfbank ile şampiyonluk mücadelesi vereceğimizi net şekilde söyleyebiliyorum kendi adıma.