Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357792 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Havelkova Garayin tirnagi olamaz sahsi fikrim ..... Havelkova gecen sene Rusya da vasatti, manset ve hucum yuzde 30 larda dolasti. Garayin da normal hali dunyanin en iyi ilk 3 smacoru klasmanina sokuyor ki suan ki smacor hattimiza yurtdisinda dahil imrenilerek bakiliyor. Dani Lins ornegin Garayi oynatmasini biliyor Brezilyayi tasidigi Mvp oldugu sayisiz mac var ( Fabiana Thaisa ve Sheilla olmadan ). Onun disinda full yabanci kadromuz Eczacıbaşıyi rahatlikla yener Wang senelerdir formsuz son milli sampiyona da kisitli sure alip vasat oynadi, Glass Hanke den daha yetenekli pasor bu sene Mvp odullerine boguldu gitti Hankeyse Almanya da en fazla yedekten girdi ve cogunlukla daha kotu oynatti. Daha da devam ederim ama tam kadromuz libero haric gayet yetenekli Polyagin suan ornegin sadece adi var tadi yok, Harmotto da kusursuz orta degil Bauer ve Eda emin olun en az onlar kadar etkili olur hem hucumda hem blokta.

el tırnağı mı olamaz ayak tırnağı mı olamaz ?  8)

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Fark etmez hangisi uyarsa artik  :)) Suan dunyada komple olarak iyi diyebilecegim 3 4 smacorun ikisi bizde degerini bilelim lutfen :P
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fark etmez hangisi uyarsa artik  :)) Suan dunyada komple olarak iyi diyebilecegim 3 4 smacorun ikisi bizde degerini bilelim lutfen :P

değerini tabiki biliyorum Garay'ı severim desteklerim ama başka birisini daha çok beğenmek kadar da doğal birşey olamaz dimi :)

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
ben havelkova garay topuna girmeyeyim dedim ama erik2929 kardeşim girmiş. ben de benzer düşünüyorum. lakin benim anlamadığım rakiplerimizo olan vakıf ve eczacının oyuncuları kıymetli de bizimkiler değil mi? malesef atılan mesajlardan bunu anlıyorum. havelkovayı savunmak için garay ı yermek zorunda değiliz. yada aneta ile aynı takımda oynarken anetanın ismini anmazken havelkovanın çok iyi olduğunu yazmak da anetaya haksızlık gibi geliyor ki yamamaydan sonra ikisininde gittikleri takımlardaki performansları belli. garay wgp de brezilya ile mvp falan oluyor kupa alıyor. vazgeçilmezi olmuş brezilyanın. liginin en skorer isimlerinden biri. aneta da hakeza benzer durumdayken getirilmiş. ama havelkova bu kızlarımızdan iyi. ben iyi değil diyemiyorum ama garay dan iyi demek biraz ilginç görünüyor bana.

anlatmak istediğim vakıf veya eczacının takımını sayıp bu var, bu var, bu var deyip bizden iyi demek  meleklere biraz saygısızlık oluyor. bir de başlarında micelli var deniyor. sanki micelli takımını sabote etti de biz öyle kazandık. rakibe saygı ayrıdır. bu onlar kötüydü, biz öyle kazandık manasında konuşmayı gerektirmiyor. bu takım bileğinin hakkıyla 3 puan farkıyla 2. sıradadır. yoksa 6s maçında 6s kötü, eczacıda zaten micelli var. yarın birgün vakıf ı yenebilirsek ona da guidetti gününde değildi mi diyeceğiz. yapmayın ne olur. 2 yıl önceki takım değil tamam. ama rakiplerden de bu kadar kötü değil. ligde 1 maç yenilmiş bir takımımız var. erkekler namağlup, kızlar 1 yenilgili. keyfini çıkarsak olmaz mı? anlıyorum üzerimizden geçen 2 yıl bardağın boş tarafını görmemize sebep oluyor ama şunu da unutmayalım. bu bardak bayağı dolu. zaten tamamen dolu diye iddia eden de yok :) boşlukları unutmadan biraz da dolulara bakalım. olmaz mı?

kusura bakılmasın ben siz kadar anlamıyorum bu işlerden lakin başkaların oyuncularını överken bizimkilere haksızlık edildiğini düşündürten mesajlar okuduğum için böyle yazdım. sürç-i lisan ettiysek affola!  :-\

HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
sener_nureddin;

havelkova yı övmek için ben garay'ı yermedim ki ?  ben havelkovayı daha çok seviyor ve beğeniyorum , benim bakış açıma göre daha önemli daha kıymetli oyuncu ,bunu demek Garay tüü kaka demek değil ki , garay de yeni Brezilya neslinin en önemli oyuncularından .
bayan voleybolunda bir çok önemli oyuncu var , iyi takım olabilen başarılı olur bu kadar basit.

ben kaç gündür izahta etmeye çalışıyorum voleybolun eksini kaydı :) tarz değişti iş teknikten güce fiziğe doğru kayıyor.
bende o yüzden hem pasör hemde smaçör mevkilerinde tabiki yetenekli olmak şartı ile fizikli oyuncuların daha çok fayda sağlayacağını düşünüyorum bu düşüncem de kimse beni vazgeçiremez  8) herkesin fikri farklı sonuçta...

gelelim Zeytinyağlı dolmam Anete konusuna.. yazın Twitterda insanlar Montano Galatasaray'a gidince benim Tosunum hakkında neler dediğimi hatırlarsın. ayrıca ne Az çok italya ligini izlemiş insanız yamamay takımında tek bir yıldız yoktu sadece 1 kişiye bağımlıydı değil dedim bu cümle Anete'ye bi hakaret veya aşağılama içermez..

ayrıca Hanke Glass dan çok daha iyi pasör , Glass Usa de en iyi pasör ödülü almış olaiblir ki ben Glass a sempatik bakan insanım ..
Eczacıbaşı mevzuna gelirsek , hep ne diyoruz Allah'tan ki karşımızda Micelli var , niye böyle diyoruz , o takımın potansiyelinin çok çok altında oynatıyor hemde sadece bu sene değil yıllardır böyle oynatıyor , inşallah böyle oynatmaya da devam eder ..

haa illa şu cümleleri kuralım diyorsan senin hatırın için diyelim ;
libero dahil bizim kadromuzda ki büyün oyuncular Dünya'nın en iyi en değerli oyunuları
biz bu ligi Fakir elektirik süpürgesi gibi süpürürüz
Cev cup zaten çantada keklik onu her türlü alırız.

olumsuz demiyelim ama bizim takımı övmek haricinde cümle kurma lütfen diyorsan kurmam o da sorun değil  :)
şahsen yıllarca amatör branşları bütün takımların önünde görüp dilimiz döndüğünce gücümüze yettiğince çabalayan bir insan olarak en çok istediğim şey benim tabiki bayan erkek voleybol takımlarımızın katıldığı bütün kupaları almasıdır.
ama .... o ama varya orası boş kalsın isteyen istediği gibi sonunu getirmekte özgür...

ama ben şu anlayışı sevmem şahsen

'' bizim takımda oynayan bütün oyuncular en iyisi ''

'' rakip takımda oynayan bütün oyuncular bizimkilerden daha kötü ''

ben fazlası ile optimist bir insanım ama az çok kendi değerlendirmelerimi yapbilecek kadar da bu spora gönül vermiş birisiyim ...

saygılar...

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Hanke nin iyi bir pasör olduğunu düşünmüyorum. Sadece 2. toplara hücum yapan, bunu yaparken de aşırı abartan bir oyuncu. Ayrıca o kadar iyi de niye Alman milli takımında Weiss in önüne geçemiyor. Ayrıca Hanke yi bir de Eczacılılara sorun bakalım memnunlar mı? Bir de çok iyi idi de 6 yıldır neden Almanya dışına çıkamadı? Gerçi aldığı ücretin 5 katı ücretle Eczacıya transfer olmak da büyük başarı!!!  ;D

FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Hanke nin iyi bir pasör olduğunu düşünmüyorum. Sadece 2. toplara hücum yapan, bunu yaparken de aşırı abartan bir oyuncu. Ayrıca o kadar iyi de niye Alman milli takımında Weiss in önüne geçemiyor. Ayrıca Hanke yi bir de Eczacılılara sorun bakalım memnunlar mı? Bir de çok iyi idi de 6 yıldır neden Almanya dışına çıkamadı? Gerçi aldığı ücretin 5 katı ücretle Eczacıya transfer olmak da büyük başarı!!!  ;D

eczacılılar diye bir kitle mi var ? :)

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler

Hocam siz Havelkova'nın büyütüldüğünü düșünüyorsunuz, aynı zamanda Hanke'nin de iyi pasör olmadığını düșünüyorsunuz. Her fikre tabii ki saygı var fakat enteresan yorumlarınız olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

Ayrıca șu mantıkla bakacaksak Goncharova da cacık bir oyuncu.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Hocam siz Havelkova'nın büyütüldüğünü düșünüyorsunuz, aynı zamanda Hanke'nin de iyi pasör olmadığını düșünüyorsunuz. Her fikre tabii ki saygı var fakat enteresan yorumlarınız olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

Bu yargıya varmak için epeyce bir zorlama yapmışsınız.

Ayrıca herkes aynı düşünmek zorunda da değil bence. Havelkova ve Hanke yi beğenmeyince yorumlarımı enterasan bulmanız da bence daha enteresan.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Hanke'nin teknik acidan cok cok iyi bir pasor oldugunu zaten kimse soylemez ama iyi bir pasor dememek de yanlis olabilir.  Weiss sorusuna gelince: gecen sene Elif neden Nilay'in onune gecemedi?  Bu sorunun cevabi icin cok kompleks katman ve unsurlar soz konusu olabilir.  Bir ikincisi, Alman Milli Takimi'nda Weiss gerisine dusmesi, onu kendiliginden kotu pasor yapmaz.  Bu analitik olarak yanlis bir cikarim olur.  Keza Almanya disina 6 yildir cikmamasi da onu kotu oyuncu yapmaz.  Erkek arkadasini birakmak istememis olabilir; belki bir hastasi vardir, ondan uzaklasmak istememistir vs.  Birden fazla unsur bunda etkili olabilir.

Bir pasör teknik açıdan iyi bir pasör olmayıp nasıl iyi bir pasör olacak acaba?

Elif ile Nilay kıyaslaması da yanlış, geçen sene başında da ilk tercih Elif ti. Ancak taraftar baskısı ile Nilay oynamaya başladı. Sonrasında da Elif in sakatlığı vardı. Nilay la da gitmeyeceği analaşılınca uzun süre eline top değmemiş Berg transfer edildi.

Hanke yi savunurken olup olmadığı bile meçhul bahaneler bulunması da daha da ilginç olmuş.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Maçın tekrarı FBtv de, izlemek isteyenler için 4. set oynanıyor birazdan final seti başlayacak.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

o mantıkla buraya yazmaya başlarsak Erdenay sayfalar bitmez..

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler

Bu yargıya varmak için epeyce bir zorlama yapmışsınız.

Ayrıca herkes aynı düşünmek zorunda da değil bence. Havelkova ve Hanke yi beğenmeyince yorumlarımı enterasan bulmanız da bence daha enteresan.

Değil mi yahu, acaba ben Eczacılı mıyım? :)

Goncharova örneğini verirken pek zorlanmadım aslında. Ayrıca herkesin aynı şekilde düşünmek zorunda olmadığını "her fikre saygı var" diyerek belirttiğimi düşünüyorum.

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Sevgili abiler güzel ablalar biri direk şampiyonluk şansımız yüzde kaç sorusunun cevabını verebilir mi ?
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Maç bitti tartışması sürüyor, geçen sezon olsa 2 sayfa olmazdı ;D ;D ;D ;D ;D ;D, ortak nokta şu; iyi oynamadık kazandık. Demek ki biz iyi takımız ve böyle iyi oynamadan bile en güçlü rakiplerimizden birini yenebiliyoruz....