sener_nureddin;
havelkova yı övmek için ben garay'ı yermedim ki ? ben havelkovayı daha çok seviyor ve beğeniyorum , benim bakış açıma göre daha önemli daha kıymetli oyuncu ,bunu demek Garay tüü kaka demek değil ki , garay de yeni Brezilya neslinin en önemli oyuncularından .
bayan voleybolunda bir çok önemli oyuncu var , iyi takım olabilen başarılı olur bu kadar basit.
ben kaç gündür izahta etmeye çalışıyorum voleybolun eksini kaydı

tarz değişti iş teknikten güce fiziğe doğru kayıyor.
bende o yüzden hem pasör hemde smaçör mevkilerinde tabiki yetenekli olmak şartı ile fizikli oyuncuların daha çok fayda sağlayacağını düşünüyorum bu düşüncem de kimse beni vazgeçiremez

herkesin fikri farklı sonuçta...
gelelim Zeytinyağlı dolmam Anete konusuna.. yazın Twitterda insanlar Montano Galatasaray'a gidince benim Tosunum hakkında neler dediğimi hatırlarsın. ayrıca ne Az çok italya ligini izlemiş insanız yamamay takımında tek bir yıldız yoktu sadece 1 kişiye bağımlıydı değil dedim bu cümle Anete'ye bi hakaret veya aşağılama içermez..
ayrıca Hanke Glass dan çok daha iyi pasör , Glass Usa de en iyi pasör ödülü almış olaiblir ki ben Glass a sempatik bakan insanım ..
Eczacıbaşı mevzuna gelirsek , hep ne diyoruz Allah'tan ki karşımızda Micelli var , niye böyle diyoruz , o takımın potansiyelinin çok çok altında oynatıyor hemde sadece bu sene değil yıllardır böyle oynatıyor , inşallah böyle oynatmaya da devam eder ..
haa illa şu cümleleri kuralım diyorsan senin hatırın için diyelim ;
libero dahil bizim kadromuzda ki büyün oyuncular Dünya'nın en iyi en değerli oyunuları
biz bu ligi Fakir elektirik süpürgesi gibi süpürürüz
Cev cup zaten çantada keklik onu her türlü alırız.
olumsuz demiyelim ama bizim takımı övmek haricinde cümle kurma lütfen diyorsan kurmam o da sorun değil

şahsen yıllarca amatör branşları bütün takımların önünde görüp dilimiz döndüğünce gücümüze yettiğince çabalayan bir insan olarak en çok istediğim şey benim tabiki bayan erkek voleybol takımlarımızın katıldığı bütün kupaları almasıdır.
ama .... o ama varya orası boş kalsın isteyen istediği gibi sonunu getirmekte özgür...
ama ben şu anlayışı sevmem şahsen
'' bizim takımda oynayan bütün oyuncular en iyisi ''
'' rakip takımda oynayan bütün oyuncular bizimkilerden daha kötü ''
ben fazlası ile optimist bir insanım ama az çok kendi değerlendirmelerimi yapbilecek kadar da bu spora gönül vermiş birisiyim ...
saygılar...