Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357802 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Seda her sene 1 senelik yapıyor. Nilay, Elif, Gökçen ve Elif O. 2012'de 2'şer senelik yapmıştı. Hepsininki bu sene bitiyor.
Eda ve İpek 2012'de 2 senelik sözleşme uzatmıştı. Onlarınki de itiyor.
Bu sene yeni gelen yabancılar Glass, Havlickova, Bauer ve Garay'ın hep 1'er senelik diye biliyorum.
Bir tek -sene başında söylenilenler doğruysa- Kim'in 2014-2015 sezonunda da devam ediyor.
Liberoları hiç takip etmedim :)

Mart-nisan-mayıs ayları oldukça hareketli geçecek bu sene yani.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Bunlardan kimse gitmek istemez zaten anca biz yollariz :)) Tahminimce Nilay ve belki de ( insallah diyelim ) İpekle yollar ayrilacak muhtemelen . Eda 3 senelik imzaliyor diye biliyorum bu arada, kendisi sanki oyle bir sey soylemisti roportajinda.
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Eda'nın 2015'e kadar olmasına sevindim ama zaten o bir yere gitmez :)
Kim muhtemelen 2014-2015'te de kalır Pembe Örümcekler arıza çıkarmazsa. Ama 2015-2016 sezonunda Brezilya'ya gideceğine emin gibiyim. 2016 olimpiyatları öncesi orayı denemek isteyecektir.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Pembelerin isi ne oldu bu arada Fivbe Casa felan gidecektiler zaten oraya gitmemislerse Kim uzerindeki haklari bitmistir
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Pembe örümcekler kim yahu ?
Cidden soruyorum

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Kim'in eski takımı :) Heungkuk Life Insurance Pink Spiders.
Lanet olasıca Heungkuk :)

Pembe örümcekler kim yahu ?
Cidden soruyorum

Çevrimdışı Snn

• Üye
Kim sene sonu tamamen özgür kalır. İsterse bizimle devam eder ki ben isteyeceğini düşünüyorum. Muhtemelen sene sonu CL yapıcaz ve bir şampiyonluk daha istiyoruz ve bunun için Kim kesinlikle kalmalı.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Kimi birakmamiz soz konusu olamaz onun yerine gecebilecek oyuncu yok gibi, belki Zhu Ting ama daha cok erken.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Brezilya liginin bizden kaliteli olduğunu şahsen düşünmüyorum. Brezilya milli takımlar bazında dünyanın en iyisi o tartışılmaz lakin klüp bazında en iyiler mi o tartışılır. Voleybol seyircisi konusunda tamamen haklısınız lakin Brezilyada olimpiyatların olması Kim i ne kadar enterese eder ki yada şöyle söyleyeyim neden bu kadar enterese etsin ki? Kore milli takımı Kim den başka yıldızı olmayan ve Kim e muhtaç bir takımken niye Kim kendini paralasın Brezilya ya giderek? Kim seneye de bizimle kalır tahminen ki öyle bir durum olursa mükemmel olur. Zaten Kim ile 3 yıllık anlaşma yapıldığını duymuştum bir ara tam bu kore klübünün cas olayı varken böyle bir şey söylenmişti .3 yılın 1 i gitti. Üstelik Kim in hayalinde Brezilya değil de İtalya var bildiğim kadarıyla.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Seda her sene 1 senelik yapıyor. Nilay, Elif, Gökçen ve Elif O. 2012'de 2'şer senelik yapmıştı. Hepsininki bu sene bitiyor.
Eda ve İpek 2012'de 2 senelik sözleşme uzatmıştı. Onlarınki de itiyor.
Bu sene yeni gelen yabancılar Glass, Havlickova, Bauer ve Garay'ın hep 1'er senelik diye biliyorum.
Bir tek -sene başında söylenilenler doğruysa- Kim'in 2014-2015 sezonunda da devam ediyor.
Liberoları hiç takip etmedim :)

Mart-nisan-mayıs ayları oldukça hareketli geçecek bu sene yani.

teşekkür ederim. dediğiniz gibi lig sonu transfer hareketli geçecek. liberolardan merve 2 yıllık, derya 1 yıllık biliyorum. ama eğer CL ye kalırsak ki ben gönülden inanıyorum gitmek isteyen olmaz. ama gelmek isteyen çok olur inşAllah. zira CL bir takım için özellikle yabancılar için bir tercih sebebi. hayırlısı inşAllah. :)
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Snn

• Üye
Şu da var ama Kim Brezilya da burada kazandığı paraları da kazanamaz.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Kim'in olayı para değil. Öyle olsa dağıldığımız sezon Azerbaycan yolunu tutardı.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
ben kim konusunda paranın sorun olacağını zannetmiyorum. ama şube illa benim dediğim olacak tavrını gösterirse (burutay vb. olduğu gibi) 3 kuruş fazla vermemek için bana göre yeri dolmaz birini kaybetmiş oluruz :( ama Kim'in bonservis sorununun çözüldükten sonraki fbtv deki smaçör programında (kim ve hakan dinçay katılmıştı) hakan bey; "Kim'i bırakmayacağız. onunla uzun süreli sözleşme yapmak istiyoruz. O bizim efsanemiz olacak" demişti. inşAllah beyanatının arkasında durur ve Kim' imiz kalır bizlerle :)
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
değerli arkadaşlar Kim kızımız candır , tartışılmaz ama Fenerbahçe'de karın tokluğuna oynamıyor
Aldığı para helali hoş olsun daha fazla istiyorsa da verelim , hak eden oyuncuya ne istiyorsa vereceksin
ama tekrar ediyorum karın tokluğuna oynamıyor  8) 8)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
değerli arkadaşlar Kim kızımız candır , tartışılmaz ama Fenerbahçe'de karın tokluğuna oynamıyor
Aldığı para helali hoş olsun daha fazla istiyorsa da verelim , hak eden oyuncuya ne istiyorsa vereceksin
ama tekrar ediyorum karın tokluğuna oynamıyor  8) 8)

1 milyon dolardan biraz az alıyor abi...

Kim Brezilya ligine gidermi bilemem..Ama kalacağını düşünüyorum kendi adıma!
HaBaBaM GüM GüM GüM