Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357801 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
menajeri baya uyuz,problemli  biriymiş diye duydum .. Ama ben de kalacağını düşünüyorum,Cem Abi'ye de katılıyorum.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Snn

• Üye
Kim'in olayı para değil. Öyle olsa dağıldığımız sezon Azerbaycan yolunu tutardı.

İyi de bizde az para vermiyoruzdur sonuçta. Brezilya da bunu da alamayacaktır. Bir yerde geleceğini de düşünmek zorunda. Hem yaşı daha genç kazanabileceği kadar para kazanmakta isteyecektir. 30 yaşından sonra isterse dener Brezilyayı onun dışında erkenden gitmesinin hiç bir anlamı yok bence.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Benim ki tamamen tahmin olacak ama Kim ile uzun vadeli kontrat yapmamamızın nedeni sezon sonu itibariyle G.Kore kulübüyle olan sözleşmesinin sonlanmasını beklemek olabilir.
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama fivb 2014/15 sezonunda Kim için serbest kalır gibi bir açıklama yapmıştı.
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
değerli arkadaşlar Kim kızımız candır , tartışılmaz ama Fenerbahçe'de karın tokluğuna oynamıyor
Aldığı para helali hoş olsun daha fazla istiyorsa da verelim , hak eden oyuncuya ne istiyorsa vereceksin
ama tekrar ediyorum karın tokluğuna oynamıyor  8) 8)

1 milyon dolardan biraz az alıyor abi...

Kim Brezilya ligine gidermi bilemem..Ama kalacağını düşünüyorum kendi adıma!

600 bin euro kazanıyor murat.. dediğin rakama yanaşır.
bayan voleybolu için ciddi para ayrıca sonuna kadar da hak ediyor. helali hoş olsun

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Benim ki tamamen tahmin olacak ama Kim ile uzun vadeli kontrat yapmamamızın nedeni sezon sonu itibariyle G.Kore kulübüyle olan sözleşmesinin sonlanmasını beklemek olabilir.
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama fivb 2014/15 sezonunda Kim için serbest kalır gibi bir açıklama yapmıştı.
O sürecin bir de tahkim aşaması vardı ,ne oldu bilmiyoruz henüz bir haber de yok. Uyuz demiştim menajeri için bu konu da ondan kaynaklı bir sorunmuş mesela. İmzalamaması gerektiği söylenmiş oradaki sözleşmeyi  ama kendi bildiklerini okumuşlar.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Kim yanilmiyosam dunyanin en cok kazanan bayan voleybolcusu. Yillik iki milyon TL ye yakin aliyor. Bayan voleybolu icin buyuk bir rakam. (Bir doneme damga vuran ve Ekaterina Gamovali,Natasa Letolu Fenerbahce Acibadem'i yenip CL yi kazanan Foppapedretti takiminin maliyeti 3 milyon dolarin altindaydi)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
O sürecin bir de tahkim aşaması vardı ,ne oldu bilmiyoruz henüz bir haber de yok. Uyuz demiştim menajeri için bu konu da ondan kaynaklı bir sorunmuş mesela. İmzalamaması gerektiği söylenmiş oradaki sözleşmeyi  ama kendi bildiklerini okumuşlar.

Seneye tahkim aşaması sonucuna kadar Kim'de belirsizlik devam edecek o zaman.
Aslında hazır Hakan Dinçay twitter'da hesap açmışken konuya vakıf arkadaşlar Hakan bey'e bu mevzuyla alakalı soru sorsalar mükemmel olurdu. :)
...

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Ze kendisi geliyor Avrupaya ( muhtemelen de bize ) Kim niye gitsin Brezilyaya, butun dunya yildizlari bizim ligde zaten.... Eskiden İtalya ligini isterdi cunku o zamanlar kaliteliydi simdi 100 metre yakinindan dolasmaz, Hooker dahil herkes Turkiye ligi diye sayiklarken Kimin sirf Olimpiyatlar Rio da diye boyle bir sey yapacagini hic sanmiyorum zaten anlamsiz bir hareket olur. Brezilya ligi genel olarak cok kaliteli ve dengeli lig muhtemelen eninde sonunda orayi da gormek isteyecektir ama daha erken kanimca, bu arada orada verilen maks ucreti Sheilla aliyor ve yaklasik 500 000 dolar aslinda bizim verdigimiz 600 000 euroyla ( eger dogruysa )  arasinda o kadar da dehset fark yok.
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Ekim sonunda acilanacakti son karar ama tik yok, gerci bozulacagini da sanmiyorum HK kaybetti bosuna masraf oduyorlar mahkeme icin :))
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu Brezilya Ligi'nde o parayi veren cikmaz diyenler bunu neye gore soyluyorlar?  İzah eeebilirlerse sevinirim.
değerli dostum yıllarca ülkesinden çıkmayan ve çıkması imkansız olan Gamova Türkiye'ye gelebildiyse ki o seneler bu kadar büyük yatımlar yoktu henüz yeni atağa kalkmış bir ülke durumundaydık , herkes heryere gidebilir.
Brezilya ekonomisi düzeldi 10 sene önceki leş hali kalmadı , futbol da özellikle Avrupa'da tutunamayan alışamayan iyi oyuncuları kendi liglerine toplayıp bir şekilde o lige kalite katmaya çalşıyorlar ,
Voleybol da keza öyle 2 sene önce Hooker geçen sene Tom iyi paralar karşılığında oraya transfer oldular. Zaten yerli oyuncu olarak çok kaliteli isimlere sahipler ,Brezilya'lı voleybolcular bildiğin gibi çok fazla dışarı gitmeyi seven oyuncular değil , çoğu milli takım oyuncusu ülkesinde oynuyor , seninle hemfirkimi değerli dostum Kim de gidebilir başka bir isim de gidebilir.
sporda imkansız diye birşey yoktur  ;) :D
herkes her yere gidebilir
ayrıca farzı misal Bernandinho gibi bir hoca ile ( her ne kadar çılgın deli manyak olursa olsun ) her oyuncu çalışmak isteyebilir keza Ze oradan ayrılmaz ise aynı durum onun için de geçerli ...
Önemli olan voleybol kültürümüz oluşsun , bi spora bu branşa klüp olarak daha iyi bakalım daha ciddi bakalım , bir oyuncuya bağlı hiçbir zaman olmaz klüpler Kim tartışılmaz çok değerli bir isim ama o giderse de oluşturabileceğimiz kültür sayesinde şampiyon olacak kadrolar çok çok rahat kurulur.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Bu kaliteli tartışmaların arasına hoş bir olayla katılayım da biraz nefes alın.Cumartesi Ataşehir'de 13.30 da Kadın Basketbol maçı ile başlayıp sonrasında Burhan Felek'te devam ettiğim maç maratonunun sonunda saat 22.00 gibi yorgun ama keyifli bir şekilde eve geldiğimde eşim"Kim oynadı mı?"diye sordu.Ben de "evet neden sordun"deyince "Kore'de eniştesini idam etmişler,o moralle nasıl oynadı kızcağız?Belki de haberi yoktur."dedi.Ben de" hiç haberim yok"dedim.Ertesi gün gazetede haberi okuyunca anladım ki Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim'in eniştesi idam edilmiş.Konu anlaşılınca epey güldük.Tabii bizim evde her daim bizim Kim konuşulduğundan bizim hanım her Kim'i bizim Kim zannediyor.
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2013, 12:14:42 Gönderen: Süleyman Özgül »
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu kaliteli tartışmaların arasına hoş bir olayla katılayım da biraz nefes alın.Cumartesi Ataşehir'de 13.30 da Kadın Basketbol maçı ile başlayıp sonrasında Burhan Felek'te devam ettiğim maç maratonunun sonunda saat 22.00 gibi yorgun ama keyifli bir şekilde eve geldiğimde eşim"Kim oynadı mı?"diye sordu.Ben de "evet neden sordun"deyince "Kore'de eniştesini idam etmişler,o moralle nasıl oynadı kızcağız?Belki de haberi yoktur."dedi.Ben de" hiç haberim yok"dedim.Ertesi gün gazetede haberi okuyunca anladım ki Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim'in eniştesi idam edilmiş.Konu anlaşılınca epey güldük.Tabii bizim evde her daim bizim Kim konuşulduğundan bizim hanım her Kim'i bizim Kim zannediyor.

Abi çok yaşa.
Senin ve yengemin ellerinden öpüyorum.  :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
değerli arkadaşlar Kim kızımız candır , tartışılmaz ama Fenerbahçe'de karın tokluğuna oynamıyor
Aldığı para helali hoş olsun daha fazla istiyorsa da verelim , hak eden oyuncuya ne istiyorsa vereceksin
ama tekrar ediyorum karın tokluğuna oynamıyor  8) 8)

Ağabey tabii karın tokluğuna oynamıyor ama geçen dağıldığımız sezon Azerbaycan liginden baya yüksek teklifler vardı oraya da  gidebilirdi bizi seçti yani.. O yüzdendir büyük sevgimiz Kime...
Kim i seviyoruz  laf yok ...
Senin memlekette ki teklifler karışık sana bi ara izah ederim..
 1 milyon euro luk tekliflerde kore deki sahiplerinkn cepleri çok dolacaktı vs vs vs
Kim candir diyorum polemik olmasın :) :) :) olursa da olsun buradayiz ;)
İstediğin ad soyad olayını Dm den bana yazsana
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2013, 18:33:26 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Bu maçta dikkatimizi çeken bir durum vardı.
Fenerbahçe takım menajeri Çiğdem Can Rasna protokol tribününde otururken, Eczacıbaşı'dan Nalan Ural sürekli saha içine en yakın noktaya inerek heyecanla takıma taktik vermeye çalışıyordu. Takımı yer değiştirdikçe o da diğer tarafa geçiverdi.
Bunun mevzuat gereği bir düzenlemesi, yasak olduğu durumlar olsa gerek ama bulamadım, bilen var mıdır?

Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı Mert Kaan Öner

• Üye
  • Yer: Istanbul
Bu maçta dikkatimizi çeken bir durum vardı.
Fenerbahçe takım menajeri Çiğdem Can Rasna protokol tribününde otururken, Eczacıbaşı'dan Nalan Ural sürekli saha içine en yakın noktaya inerek heyecanla takıma taktik vermeye çalışıyordu. Takımı yer değiştirdikçe o da diğer tarafa geçiverdi.
Bunun mevzuat gereği bir düzenlemesi, yasak olduğu durumlar olsa gerek ama bulamadım, bilen var mıdır?

http://youtu.be/MDS-uF0RrjY

Kural şöyle;

"TVF Yarışma Talimatının 8.1.4. maddesinde; "Türkiye 1. Ligi, 2. Ligi ve 3. Liglerinde yer alacak takımların sahaya çıkacak teknik kadrolarının; Antrenör, Antrenör Yardımcısı, Doktor, Masör veya Fizyoterapistten ibaret olacağı belirtilerek oyun sahasında yer alabilecek takım mensupları belirlenmiştir.

Ayrıca, takımların görevli istatistik antrenörlerine ve basın mensuplarına oyun sahasının dışında (kontrol sahası içinde) reklam panolarının arkasında veya tribünde yer ayrılarak rahatlıkla görev yapmaları sağlanmaya çalışılmıştır.

Müsabaka öncesinde, sırasında ve sonrasında sadece aşağıda belirtilen kurallar kapsamında kalan takım mensuplarının yetkili kabul edilerek oyun ve kontrol sahalarında bulunmasının uygun olduğuna karar verilmiş olup, yetkisiz takım mensuplarının sahada bulunmasına izin verilmeyecektir.

Söz konusu kuralın ihlali halinde ilgili kişiler saha müdürleri tarafından uyarılacak, uyarının dikkate alınmaması ve ihlalde ısrar edilmesi ve/veya ihlalin tekrarı halinde ihlalde bulunan kişi Ceza Kuruluna sevk edilerek, mensubu olduğu takıma 500,00 Euro para cezası uygulanacaktır.

İlgililere duyurulur.

KURAL:

* Müsabaka kadrosunda ismi yazılı olan takımın;  sporcuları, antrenörü, antrenör yardımcısı, doktoru, masör veya fizyoterapisti müsabaka sonuna kadar, müsabaka kadrosunda ismi yazılı olmayan, ancak ısınmaya katılan sporcular kura atışına kadar, müsabaka cetvelini imzalamak kaydıyla ısınmaya katılan ısınma antrenörleri ve kondisyonerler resmi ısınmanın bitimine kadar oyun sahasında  bulunabilirler.

* Sezon öncesi külüpler tarafından Türkiye Voleybol Federasyonuna ismi bildirilen İstatistik antrenörleri ve basın mensupları ile Türkiye Voleybol Federasyonu yetkilileri sahada bulanabilirler. Takımların istatistik antrenörleri, kendilerine ayrılan yerin dışında başka bir yerde bulunamaz ve görev  yapamazlar."

-------------------------

Saha içine girebilecek takım mensupları belirlenmiş, idari kadro bunların dışında kalıyor. Kadro dışındaki oyuncuların bile giremediği bölgeye idari kadrodan birilerinin girmesi zaten abes olur. Yani cezayı gerektiren birşey fakat cezası 500 euro :)
« Son Düzenleme: 20 Aralık 2013, 00:11:37 Gönderen: Mert Kaan Öner »