Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357790 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Abiler, kardeşler. Unuttuğunuz bir nokta var, bizde tartışmasız dünyanın en iyisi Yeon Koung Kim var, o varken herşey mümkün. O varken maçlara 1-0 önde başlıyoruz desek yeridir. Artı olarak, Elif Kimle muazzam anlaşıyor, çok çok iyi hücüm ettiriyor, farklı farklı noktalardan. Nazar değmesin. Garay form tutacak, en iyi smaçörler bizde tartışmasız, Kim-Garay dünyanın en iyi 5 smaçörlerinden biri.

Ama, Micelliyi falan da boş verelim, takım karakter koyuyor, takımda mücadele etmeyen isim yok, yerden yere atlıyorlar bizim kızlar sağolsun. Bu Eczacıbaşını 3-2 yenmek Vakıfbanka 3-0 yenilmek demek çok çok saçma, bu kadar realistlik(!) olmaz, bu resmen karamsarlık., hatta karamsarlıktan da öte. Bu başka birşey, takıma saygı falan yok, bari saygı duyun, bu takım 3 hedef maçından 2sini almış, hatta Vakıf mağlubiyetinden sonra hiç kimse bu galibiyetleri beklemiyordu. Bence Havelkova Garaydan iyi falan değil, Garay form tutacak inşallah, o zaman daha farklı olacak. Eda sağlıklı Eda olunca, ki şimdi öyle büyük fark yaratıyor, Poljaktan Fürsten eksik kalan bir yanı olmuyor.

Sadece sakatlık olmaması için dua etmeliyiz. Güzel günler göreceğiz güneşli günler.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Eczacıbaşının kadrosu kağıt üzerinde heleki 5 yabancı ile konuşursak bizden çok daha iyi ...

yabancı özelinden gidersek sadece Kim daha iyi dilebiliriz.
neyse ki Micelli var Allah ondan razı olsun ...

TitoSantana % 99 yanılıyorsun :)  8)
Hepsini  anlarım ama Garay'a bunu nasıl yaptın :( :(  :D

Garay>Senna+Havelkova
oyuncu tercihleri kişiye göre değişir ben saygı duyarım ama Havelkova çok önemli bir oyuncu , fazla küçümseniyor Garay iyi oyunu fazla büyütülüyor.
benim tercih hakkın olsa her türlü Havelkova'yı tercih ederim.
Hanke,Harmotto ,Poljak ,Wang, Havelkova , Gülden , Neslihan , Esra , üzülerek yazıyorum ama bizden iyi kadroları var. ama hep dediğim gibi Micelli var başlarında.
Havelkova'nın çok fazla küçümsendiğine kesinlikle katılıyorum ama Garay'ın fzla büyütüldüğüne katılmıyorum. bugün brezilya milli takımına fabiana ve thaisa'dan sonra en fazla katkı yapan oyuncu garay bence.shellia,jaque,dani lins hiçbiri garay kadar önemli değil o takımda.bu seneki milli takım serüveninde  de  harika iş çıkarttı.benim için şu an komple smaçörler içinde kesinlikle ilk üçtedir garay(kim-hui-garay)oyuncu tercihleri kişiye göre değişir diye belirtmişsin ama Garay ve Kim konusunda biraz hassasım galiba :D
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
http://fenervoleybol.blogspot.com/2013/12/sari-melekler-yine-galip.html

irem kız yazmış burayada koyalım ...

eline yüreğine sağlık iremcik ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

teşekkür ederim abicim bayağı keyifli bir yazı oldu daha nice galibiyet yazılarına inşallah :)

fark ettiysen hiç dokunmadım bu sefer :)
sen yeterince heyecan ve coşku katmışsın zaten , bi ara Micelli'ye giydireyim mi dedim ama sonra gerek yok , herifler devam etsinler güzl güzel , sonra onu kovarlar filan rakibi uyandırmaya gerek yok dimi :)

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...

teşekkür ederim abicim bayağı keyifli bir yazı oldu daha nice galibiyet yazılarına inşallah :)

İremcan elceğizlerine sağlık. Analiz için de ayrıca teşekkürler. :-*
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
hazır keyfimiz yerinde iken biraz gülelim ..
bu ne komik bir resim olmuş yahu ,
Abbondanza belki ki maç sevincinden niyetini bozmuş :) :)

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

İrem ellerine sağlık, güzel bir yazı olmuş.  :)

FENERBAHÇE

gurol1967

• Ziyaretçi

Emeğine sağlık abicim çok güzel olmuş.

gurol1967

• Ziyaretçi
Bu resim çok güzel.Buraya da koyalım

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

fark ettiysen hiç dokunmadım bu sefer :)
sen yeterince heyecan ve coşku katmışsın zaten , bi ara Micelli'ye giydireyim mi dedim ama sonra gerek yok , herifler devam etsinler güzl güzel , sonra onu kovarlar filan rakibi uyandırmaya gerek yok dimi :)

Farkettim farkettim :)

Ama ben acil koyduğunu düşünmüştüm :)

Aslında sonunda ufak gönderme yaptım daha coşacağımız günler gelecek :)

aşk olsun iremkız hızlı yaparız ama acele yapmayız :)
yok sen herşeyi güzel izah etmişsin benim ekleme yapmam gereksiz olurdu , yapsam da olumsuz şey yapardım sonra millet bana çullanırdı :) :) ahahaha
iyi olacak iyi
inşallah

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
forumdaki saygı değer arkadaşlardan (özellikle volaybolu takip edenlerden) bir ricam olacak. sarı meleklerde oyuncularımızın kontratlarının ne zaman bittiğini burada paylaşabilirler mi? yadan toplu olarak nereden bulurum. bir link vs. verirlerse müteşekkir olurum. :)
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
İremcan ellerine sağlık. Kazanınca yorum yazmak çok daha keyifli değil mi?  :)

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
İrem hanım güzel yazı ellerinize sağlık.
Elif hakkında değinmişsiniz yazınızda koç Elif'le uzun konuştu diye, bir molada dikkatimi çekti koç Elif ile takımdan ayrı konuştu sonra takımla konuştu bunun nedeni ne olabilir?
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin

Eline,yüreğine,emeğine sağlık :)
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
forumdaki saygı değer arkadaşlardan (özellikle volaybolu takip edenlerden) bir ricam olacak. sarı meleklerde oyuncularımızın kontratlarının ne zaman bittiğini burada paylaşabilirler mi? yadan toplu olarak nereden bulurum. bir link vs. verirlerse müteşekkir olurum. :)

Benim hatırladığım Kim, Merve ve Derya nın gelecek sezon da sözleşmeleri var diğerlerinin bu sene sonu bitiyor sözleşmeleri.

FENERBAHÇE