Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357771 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kazanmak güzel ama kaybettiğimiz puan(lar) kötü oldu.
Ne güzel 30-25 olacakken puan durumu 29-26 oldu(sene sonunda bizim aksimize eczacıbaşına altyapıdan puanlar gelecek).
Şimdi lig sonuna kadar Vakıf hariç puan kaybetmemeli ki asıl hedef olması gereken CL'ye adımızı yazdırabilelim(gönül finalde vakıf'ı yenip şampiyon olalım diyor ama şuanki oyun ve vakıf'ın direncini düşününce bu çok zor).

neden vakıfa işi bağlıyoruz. biz ikinci yarı da aynı performansı sergileyelim. lig ikinci oluruz inşAllah. bu da benim bildiğim doğrudan şam. ligi demek. sen neye göre hesap yapıyorsun anlamadım.
yok lig ikinciliği doğrudan şampiyonlar ligi değil . lig finali kesin...( çok uzak bir ihtimal tabi ama lig ikincisi olup gidememek de var )

değerli hocam bu mesajı ortaya yazacaktım ama direkt sana yazayım. maça gittin mi bilmiyorum. eğer gitmiş isen, lütfen bir daha gitme. gidersen de çocukları salona bırak sen dışarda gez yahu! sana rica etmiştim böyle diyolla diye sen de çocuklar var demiştim. eğer gitmişsen çocukların ve yengenin dengelemesi sayesinde kazanmışız deyeceğim. inan heyecandan maçı izleyemedim. sonucu oğrenince de yalan yok direkt sen geldin aklıma. cem hocam maça gitmiş dedim.  ;D
ahaha yok gidemedim :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ne güzel 30-25 olacakken puan durumu 29-26 oldu(sene sonunda bizim aksimize eczacıbaşına altyapıdan puanlar gelecek).
Şimdi lig sonuna kadar Vakıf hariç puan kaybetmemeli ki asıl hedef olması gereken CL'ye adımızı yazdırabilelim(gönül finalde vakıf'ı yenip şampiyon olalım diyor ama şuanki oyun ve vakıf'ın direncini düşününce bu çok zor).

neden vakıfa işi bağlıyoruz. biz ikinci yarı da aynı performansı sergileyelim. lig ikinci oluruz inşAllah. bu da benim bildiğim doğrudan şam. ligi demek. sen neye göre hesap yapıyorsun anlamadım.
yok lig ikinciliği doğrudan şampiyonlar ligi değil . lig finali kesin...( çok uzak bir ihtimal tabi ama lig ikincisi olup gidememek de var )

hocam hem vakıfı yenilmez armada diyeceğiz. hem de vakıf lig 4. süne elenecek finale kalamayacak. nasıl bir paradoks bu.

burada bi paradoks yok ki ?
garanti gideriz diyorsun ama garanti dediğin zaman o hakkı % 100 sağlamış olmamız lazım .
çok düşük bir ihtimal ama lig 2nci olduğumuz zaman ligin finalini 3*4 ncü takımlar oynarsa o zaman biz gidemeyiz.
buda ihtimal dahilinde...
haa bende buna ihtimal vermiyorum olma ihtimali çok düşük ama bu spor herşey olabilir ...
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2013, 00:37:21 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa

ligi lider bitirmedikten sonra cl garanti diyemeyiz.

1-Vakıf 
2-fener
3-eczacı
4-gs

sıralaması olacağını varsayarsak play offta gs vakıfı eczacıda bizi elerse lig sıralaması şöyle oluyo

1-GS
2-Eczacıbaşı
3-VAKIF
4-FENER

yani düşük bi ihtimal olsada ilk 3 gittiği için cev cupa talim ediyoruz böyle bir durumda

güzel hocam tamam ihtimal var. ok. ama verdiğin örnekte vakıf 6s ya eleniyor. yani en az iki maç kaybetmeleri gerekiyor. bizim de bugun daha rahat şekilde yenebileceğimiz eczacıya kaybetmemiz gerekiyor. hani tek maç eleminasyon olsa (f4 gibi) ihtimal artarç ama bildiğim lig usulu oynanacak play off. bence ihtimal olmakla beraber çok düşük. ama puan konusunda hak veriyorum size. zira 30-25 olsa belki de vakıfa bile kafa tutabilecektik. hem eczacı ve 6s uzak olacaktı. şimdi ara azaldı ve alt yapıdan gelen puanlar düşünüldüğünde sıkıntı çekebiliriz. geçen yıl zannediyorum benzer sıkıntıyı yaşamıştık. ama ben umutluyum. bu takım daha iyisini de yapabilecek güçte.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Kim ve Eda biraz Havli zorlarsan Gokcen geri kalan arkadaslar berbatta yakin oynadilar. Zaten karsimizda ki takim berbatti onlara 2 set vermek demek Vbye 3 0 yenilmek demek.

kardeş şu yorumun her FB futbol takımının yendiği rakiplerine Qtm nin yaptığı "yüzyılın en kötü ...... takımı" yorumundan ne farkı var. Galatasaray ı yener takım. yok olmadı denir. cev cupta %100 ile gider. yok olmadı. eczacıyı yener. yok olmadı. tamam eksikler var. vakıf iyi takım ama lütfen bu takımı artık kötülercesine yorum yapmayın. daha 2 hafta önce takımı ben de dahil herkes yerin dibine batırıyorduk. ben vazgeçtim. oluyor bazı şeyler. siz de vazgeçin. sakın gerçekçilik falan demeyin. bu takım biraz daha birarada oynasın vakıfa da kafa tutar. ayrıca takım ukraynadan 2 gün önce gelmiş. eczacı burada oynamış. bunları neden hesaba katmayıp direkt yok şu kötü, bu kötü diyorsunuz. yapmayın yazıktır.
geriye kalan berbat denilen kısımda çok oyuncu kalmıyor ki zaten :)
Emin ol onlar batirmak icin yeter de artar  ;) Skora gore yorum yapmam neyse odur benim gozumde. Ha sen dersin ki bu takim Vbyi bu performansla yener buna saygi duyarim ama kabul etmem maalesef..
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

• Üye

hocam hem vakıfı yenilmez armada diyeceğiz. hem de vakıf lig 4. süne elenecek finale kalamayacak. nasıl bir paradoks bu.

burada bi paradoks yok ki ?
garanti gideriz diyorsun ama garanti dediğin zaman o hakkı % 100 sağlamış olmamız lazım .
çok düşük bir ihtimal ama lig 2nci olduğumuz zaman ligin finalini 3*4 ncü takımlar oynarsa o zaman biz gidemeyiz.
buda ihtimal dahilinde...

garanti derken hocam vakıfın durumunu bizim ilk yarıdaki performansımızı göz önüne alarak söyledim. yoksa herşey ihtimal dahilinde. ona bakarsan iki yıl önce yenilmez armada bizdik. F 4 uygulandı. malum vakıf bizi 3-2 yendi. kaybettik. onlar gitti biz kaldık.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Gs'nin Vakıfbank' ı elemesi olayı o kadar çok yazılmış ki, 40 kere deyince olurmuş :) Aman arkadaşlar yazmayın lütfen, böyle bir şey olursa sizden bilirim :)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kim ve Eda biraz Havli zorlarsan Gokcen geri kalan arkadaslar berbatta yakin oynadilar. Zaten karsimizda ki takim berbatti onlara 2 set vermek demek Vbye 3 0 yenilmek demek.

kardeş şu yorumun her FB futbol takımının yendiği rakiplerine Qtm nin yaptığı "yüzyılın en kötü ...... takımı" yorumundan ne farkı var. Galatasaray ı yener takım. yok olmadı denir. cev cupta %100 ile gider. yok olmadı. eczacıyı yener. yok olmadı. tamam eksikler var. vakıf iyi takım ama lütfen bu takımı artık kötülercesine yorum yapmayın. daha 2 hafta önce takımı ben de dahil herkes yerin dibine batırıyorduk. ben vazgeçtim. oluyor bazı şeyler. siz de vazgeçin. sakın gerçekçilik falan demeyin. bu takım biraz daha birarada oynasın vakıfa da kafa tutar. ayrıca takım ukraynadan 2 gün önce gelmiş. eczacı burada oynamış. bunları neden hesaba katmayıp direkt yok şu kötü, bu kötü diyorsunuz. yapmayın yazıktır.
Emin ol onlar batirmak icin yeter de artar  ;) Skora gore yorum yapmam neyse odur benim gozumde. Ha sen dersin ki bu takim Vbyi bu performansla yener buna saygi duyarim ama kabul etmem maalesef..

bu cevap bana mı ? banaymış gibi izahat edeyim..
ben maçı izleyemedim o yüzden ne desem boş  , haa izlememe de gerek yok istatistik kağıdı zaten maçın röntgenini bana veriyor % 75 oranında geriye maç içindeki ufak detaylar heyecan basit hatalar vs vs vs
Ben bayan takımı ile ilgili fikrimi çok söyleyince sener_nurettin dostum bana kızıyor kötümser olma moralimizi bozma diyor :) , haklı olarak

Havelkova ya bağlı olarak i( nşallah  Micelli yi kovmazlarda )  olası yarı finalde bize karşı eczacıbaşının şansı çok fazla olur.
Havelkova eczacıbaşına 1 değil 3 gömlek atlatır. hele ki Usiç den sonra geleceğini düşünürsek
Gülden -Esra -Havelkova 3 lüsü adam gibi hocanın elinde olsa manşet hatası bile yapmaz.
neyse rüzgarı aldık arkamıza gidiyoruz inşallah çok daha iyi oluruz şampiyon oluruz
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2013, 00:47:04 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Vbnin suan ki kadrosu genis, bizim efsane olan ilk 6 miz yenilmez armada olabilirdi ama yedek tarafi icler acisiydi. Vbnin suan yedek kulubesi full milli takim bunlari da goz onunde bulundurun.
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı erik2929

• Üye

bu cevap bana mı ?
İkisi bi arada oldu gibi ahaha ama ilk cumle haric diger arkadasaydi cevap :P

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

bu cevap bana mı ?
İkisi bi arada oldu gibi ahaha ama ilk cumle haric diger arkadasaydi cevap :P
ahaha cidden ikisi bir arada olmuş :) bir üstte izah etmeye çalıştım 3ü bir arada olsun :)

• Üye
eczacıyı da 3-2 lik skorla yendik. buradaki bazı arkadaşlarla takım hakkında konuşurken daha 2-3 hafta önce hep birlikte takımın performansından şikayetçiydik. önce Galatasaray maçı. arada cev cup. beşiktaş. cev cup 2. maçı ve bugun eczacı maçını kazandık. tamam performans vermeyen oyuncularımız var. sorunlar var. ayrıca  hadi Galatasaray ve eczacıbaşını yendik ama vakıf rakip olarak duruyor.  ama ne olursa olsun ben bu takımdan ümitvarım. şu andakinden daha iyi olacaklarını düşünüyorum. şu andaki performansları tam olarak bizi tatmin etmese de en azından yüreklendirmek noktasında bu takımı alkışlamamız gerekiyor bence.

bazı arkadaşlarımızın keşke puan vermeseydik serzenişlerini de okudum. haklılar. ama her zaman fikirdeki veya potansiyeldeki sahaya yansımıyor malesef. ikinci yarı daha iyi olacağız inşAllah.

buradan voleybol branşımızı yakından takip eden başta Cem hocam olmak üzere diğer arkadaşlardan ricam şu ki; uygun görür ve vakit bulabilirlerse erkek ve kadın takımlarımızın her hafta oynadıkları maçlara ait değerlendirmelerini yapmaları ve bizimle paylaşmaları. (blogda olur, burada olur) böylece bana göre, uzman olan bu arkadaşlarımızın (özellikle istatistik katkılı) yorumları sayesinde biz de bu branşa ve takımlarımızın oyunlarına daha aşina oluruz. belki de aynı dili konuşmaya başlarız.

tekrar ve tekrar sarı meleklerimize tebriklerimi ve maşAllah larımı yolluyor. Allah zaferlerinden daim etsin (amin)
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2013, 00:57:03 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
@fenerlidoğuş ;
güzel kardeşim fenerbahçe taraftarı kolayına rakip oyuncu için tezahürat yapmaz , heleki o takım ile maç anında hiç yapmaz.
daha doğrusu öyle bir tezahüratı kim hangi mantıkla yapar ? hangi takım taraftarı yapar ki öyle bir dünya yok ...

bizde Ze li kadro zamanlarında Vakıfbank maçlarında '' gözde servis atacak iken '' gözde gözde gözde diye alaycı bir şekilde bağırıp onun servisini bozmaya çalışırdık

işin lafın kısası haftalık tatilinde kendi vaktinden özelinden çalıp oraya gitmiş amatöre gönül vermiş insanlara yazıklar olsun gibi cümle kurmak birde işin aslı astarını anlamadan kurmak o değerli dostlarımızı üzebilir .
amatöre gönül vermiş insanları boş yere gereksiz yere üzmeyelim ...  8)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
eczacıyı da 3-2 lik skorla yendik. buradaki bazı arkadaşlarla takım hakkında konuşurken daha 2-3 hafta önce hep birlikte takımın performansından şikayetçiydik. önce Galatasaray maçı. arada cev cup. beşiktaş. cev cup 2. maçı ve bugun eczacı maçını kazandık. tamam performans vermeyen oyuncularımız var. sorunlar var. ayrıca  hadi Galatasaray ve eczacıbaşını yendik ama vakıf rakip olarak duruyor.  ama ne olursa olsun ben bu takımdan ümitvarım. şu andakinden daha iyi olacaklarını düşünüyorum. şu andaki performansları tam olarak bizi tatmin etmese de en azından yüreklendirmek noktasında bu takımı alkışlamamız gerekiyor bence.

bazı arkadaşlarımızın keşke puan vermeseydik serzenişlerini de okudum. haklılar. ama her zaman fikirdeki veya potansiyeldeki sahaya yansımıyor malesef. ikinci yarı daha iyi olacağız inşAllah.

buradan voleybol branşımızı yakından takip eden başta Cem hocam olmak üzere diğer arkadaşlardan ricam şu ki; uygun görür ve vakit bulabilirlerse erkek ve kadın takımlarımızın her hafta oynadıkları maçlara ait değerlendirmelerini yapmaları ve bizimle paylaşmaları. (blogda olur, burada olur) böylece bana göre, uzman olan bu arkadaşlarımızın (özellikle istatistik katkılı) yorumları sayesinde biz de bu branşa ve takımlarımızın oyunlarına daha aşina oluruz. belki de aynı dili konuşmaya başlarız.

tekrar ve tekrar sarı meleklerimize tebriklerimi ve maşAllah larımı yolluyor. Allah zaferlerinden daim etsin (amin)
aynı dili konuşuyoruz değerli dostum zaten fark yok ..
sen biraz daha optimistin -bazı dostlar biraz daha realist ( bende dahil )
aradaki tek fark bu ..
yoksa takım ritm buluyor iyi gidiyor bunlar inkar edilemez..
inşallah sene sonu çok güzel yerlerde olacağız diyelim ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Herkes burada takımı asmış kesmiş ama şükürler olsun ki bugünleri gördük belki siz bilmezsiniz ama geçen sene 150-200 kişiyle Eczacıbaşı ve play-off maçı izledik hiç bir hedef maçı kazanamadık bugün daha sakin oynayabilseydik tüm servisleri Gs maçında ki gibi Merve'ye yığsalardı maç net 3-0 en kötü 3-1 di olsun kızların canı sağolsun galibiyet için emeklerine sağlık bu geri dönüş devam etsin artsın... Bizim takıma karşı uygulanabilecek iki taktik vardı merveye servisleri yığmak ya da Kim ve Garay'a atmak onlar Kim'e yığdıkça Kim daha çok coştu bi dahakine Merveye yığacaklardır Garay da rahatlıyacaktır ayrıca sadece bi 10 pas daha ortalara atmış olsaydık skor böyle olmazdı takım gayet güzel gidiyor daha da rahatlayacaklardır vakıf maçı tam kadro ilk maç gibi olmaz Eczacıbaşı da bundan daha iyi oyun sergileyemez şuan Eczacıbaşılılar kara kara düşünüyor Gs vakıf ve Eczacıbaşıdan puan alırsa 3. Bitirecek belki ikinci yarı bayağı sert geçecek lig 😉

sen enerjini boşa harcamada bi yazı yaz yarın bloga koyağız. beni oralara getirme  >:( >:( ;) ;)

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Bu seneki kadromuzun kağıt üzerinde Eczacıbaşı'ndan daha üstün olmasına rağmen bu akşam bu kadar sorunlu olmamızın sebebi bana göre:

Ekrandan gördüğüm kadarıyla Anetha'nın Kim ablamızı kıskanmasıdır.

Kim ablamız malum geç geldi, o gelene kadar Aneta birinci idi: FBTV'de program, maçlarda her aldığı sayıdan sonra sevincini tüm takımla paylaşması.

Kim abla geldikten sonra ikinci plana düştüğünü düşündü: Öyle ya, Kim Servis atarken salonun "kİm,Kim, Kim" diye tezahürat yapması moralini bozdu.

Bu akşamki maç dahil, benim ekrandan gördüğüm:

Aneta, hiçbir sevincini Kim ile paylaşmıyor. Gözlerini ondan kaçırıyor.

Kim ablam bunun farkında, ona yaklaşmaya çalışıyor ama Aneta yüzünü çeviriyor.

Ekrandan gördüğüm bu.

Umarım yanılıyorumdur.