Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357476 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemagrak

• Ziyaretçi
Gökhan Kore'liler ile ben Polonya'lılar ile derken international moda geçtik hadi hayırlısı olsun :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Gökhan Kore'liler ile ben Polonya'lılar ile derken international moda geçtik hadi hayırlısı olsun :)

Sizi yaramazlar sizi! :D

Polonyalıları ne edeceksin kaptan...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bizim kızların Kore'den de mi takipçisi var? Şaka yapmıyorsunuz değil mi? :)

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Kore televizyonu Kim var diye Fenerbahçe nin maçlarını bile canlı yayınlıyordu.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Aslında bu ilgiyi yatırıma dönüştürebiliriz hatta dönüştürmemiz şart. Karşı taraf sıfır başarıyla çok güzel sponsor buldu ama biz hala öz kaynaklarla gidiyoruz, bildiğin beceriksizliğe girer.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2013, 15:43:39 Gönderen: erik2929 »
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı Snn

• Üye
Karar niye açıklanmıyor neyi bekliyorlar. 0-3 tescil edeceksin maçı aksi olması söz konusu bile değil.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Ne gibi? Yapılan çirkinlikleri ödüllendirip maçı tekrar ettirecek halleri yoktur umarım. Böyle bir şey olursa maçı kaybetme noktasına gelen her takım taraftarı maçın tehir edilmesine yol açacak işler yapar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Karar 1 saat içinde açıklanacakmış. Bizzat bizim Orbita Zaporozhye maçını izleyen Voleybol Federasyonu başkanının bizim yöneticilere söylediği. Kaynak sağlam. Emin olun. :)

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Sürpriz olmaz , tekrar gibi bir şey olursa rövanş maçında feci şeyler olur...
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

gurol1967

• Ziyaretçi
Karar 1 saat içinde açıklanacakmış. Bizzat bizim Orbita Zaporozhye maçını izleyen Voleybol Federasyonu başkanının bizim yöneticilere söylediği. Kaynak sağlam. Emin olun. :)
G.Saray kurallarda var olan 1 puanlarinin silinmesine karsi cikiyormus.Bakalim sonuc ne olacak ?

gurol1967

• Ziyaretçi
Ya bu Mert Yucekok, "Galatasaray Daikin- Fenerbahce maci ile ilgili enteresan gelismeler var, o yuzden yorum yapamiyorum" gibisinden bir seyler demis.  Bilgisi olan var mi?
Besim oncelikle Hosgeldin. :)
 1 puanlari silinecek ona karsi cikiyorlar Disiplin kurulu su anda toplantida karar verilecek bittikten sonra.

Çevrimdışı Snn

• Üye
Kuralda yazıyorsa uygulanmak zorundadır.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Valla ben altından bir çapanoğlu çıkmasından korkuyorum ki daha öncede demiştim umarım bir katakulli olmaz diye. Eğer adamlar haksız oldukları konuyu bile kendi lehlerine çevirecek kararlar verdirtebiliyorlarsa bizim yönetimde buna gık diyemiyorsa yuhh diyorum
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Snn

• Üye
Hani nerede kaldı karar. Neyini düşünüyorlar arkadaş. Kuralda ne yazıyorsa odur.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Neyini düşünecekler allasen gs lehine nasıl karar veririzin ayarını yapıyorlar. İyi o zaman ikinci yarı bizim taraftarda derbide olay çıkarsın. Oh ne ala memleket.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2013, 23:54:10 Gönderen: cemagrak »
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem