Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357486 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Peki nasıl mağlup oldu Gs ? 23 15'le mi ? Maç tamamlanmamıştır o zaman geri kalan sayılari da oynatmak zorundalar eğer hükmen değilse.
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı erik2929

• Üye
23 15 mac skoru olamaz rezillik başka birşey değil... Neyse bu ek maddeyi bizde kullanalım o zaman enayi degiliz ya, eger kanunu koyanlar uygulayamıyorsa o zaman insanlar kendileri uyugun gordugu cezayı vermeye hakkına sahipler.
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı dallas comegys

• Üye
maç hükmen sonuçlanmışsa koşulsuz şartsız puan silme gerekir madde gayet açık 23-15 olarak set sonucu tescil edilemeyeceğine göre maçın sonucu hükmen belirlenmiş oluyor puan silmemeleri skandal bunun hesabını soracak birileri yoktur bizim yönetimde hatta bunu takip ettiklerini falan sanmıyorum. resmi açıklama henüz yok bir açıklasınlar bakalım neye dayandıracaklar o zaman görürüz
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2013, 13:30:40 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı Mert Kaan Öner

• Üye
  • Yer: Istanbul
Orada yazıyor mu bilmiyorum fakat maç tatil edildiği gün araştırıp okumuştum şöyle bir madde vardı.

"Tatil edilen müsabaka için hakem raporunu yazar, federasyona yollar. Kurul toplanır ve raporu değerlendirmeye alır. Tatil edilen müsabaka, buna sebebiyet veren takım aleyhine hükmen sonuçlanır."

Yorum katacak edecek birşey yok, kurallar açık. Maç kaldığı yerden devam bile edemez. Kurallara göre, maçın hükmen sonuçlanması ve -1 puan cezası verilmesi gerekiyor. Bunun dışında verilecek her karar hukuksuz olur.

cemagrak

• Ziyaretçi
maç hükmen sonuçlanmışsa koşulsuz şartsız puan silme gerekir madde gayet açık 23-15 olarak set sonucu tescil edilemeyeceğine göre maçın sonucu hükmen belirlenmiş oluyor puan silmemeleri skandal bunun hesabını soracak birileri yoktur bizim yönetimde hatta bunu takip ettiklerini falan sanmıyorum. resmi açıklama henüz yok bir açıklasınlar bakalım neye dayandıracaklar o zaman görürüz

Hoşgeldin fatih

Mert sende hoşgeldin

8) 8)

• Üye
hoşbulduk :)

gurol1967

• Ziyaretçi

Arkadaslar daha once dikkat cekmisler.  Ben tekrar gormeyenlerin dikkatine sunmak istedim. 

Bu arkadas ne yapmis boyle?  Bir macla ilgili ancak bu kadar sacma bir yazi yazilabilirdi.

Resmen saçmalamış.Esas Holiganlığı kendisi yapmış.İlk defa duyuyorum böyle tipleri o tip fanatik Fenerbahçe düşmanı sitelere girmediğim için,bir yandan prim vermiş te oluyoruz böyle içi boş tiplere.
Anete'nin tepkisi sadece iyi oynadığı maçın tamamlanmamasına.Çünkü bireysel istatistiklerini önemsiyordur haklı olarak.

« Son Düzenleme: 07 Aralık 2013, 16:20:48 Gönderen: Hakan Yaman »

gurol1967

• Ziyaretçi
Bu arada akşam yazdığım duyumun kaynağı bizzat  ''Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Voleybol Şube Sorumlusu Mehmet Cibara''dır.

''Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Voleybol Şube Sorumlusu Mehmet Cibara, taraftarların amigosu ile konuşarak küfür edilmemesini söyledi. Amigodan söz alan Cibara maçın başhakemi Erdal Akıncı ile konuştu. Taraftarların küfür etmeyeceğine, olay çıkarmayacağına dair söz verdi. 35 dakika sonra bu söz üzerine hakemler sahaya döndüler ve maç kaldığı yerden devam etti''

• Üye
Tepkilerinizi kendisine de iletebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2013, 16:24:45 Gönderen: Mert Kaan Öner »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bu ahlaksıza, bu terbiyesize reyting olmasın diye o adına yazı denilen provakatif kusmukların yer aldığı linki kaldırıyor ve Fenerbahçe düşmanlığı bazı kişileri ne kadar yoldan çıkarıp ahlaksızlaştırıyor; görülsün diye linkteki yazıyı buraya yapıştırıyorum. Kaç defa tıklanırsa o kadar ödüllendirmiş olacağız ve utanmazlığa prim vereceğiz. Bu nedenle hassasiyetim için hoşgörü bekliyorum. Utanmazlara reyting yaptırmayalım.

Alıntı

Körükçü Aneta

Holiganizm deyince aklımıza hemen fanatik taraftar toplulukları geliyor. Ama iş onlarla bitmiyor!
Son olarak Galatasaray- Fenerbahçe maçını düşünelim.
Holigan diye tabir ettiğimiz seyirci topluluğu konuk takıma küfürler yağdırıyor!
Başhakem verdiği kararla maçı tatil ediyor.
Tam bu sırada Fenerbahçeli 4 numaralı formanın sahibi Aneta ortam yeteri kadar gerginleşmediğini düşünüp, hazır hakemlerde yokken seyirciye dönüp topu hızla yere doğru smaçla vuruyor!!!
Neden?
Amacın nedir bacım?
2 sette %56 ile oynamışsın, maç tatil edilmiş bak sen işine...
Fark edilmeye mi çalışıyorsun?
Kim’in olduğu takımda pek el üstünde mi tutulmuyorsun?
Nedir yani?
Galatasaray’dan yıllar içerisinde bu kadar nefret edebilecek kadar Türkiye’de de değilsin!
Türkçe desen yok, edilen küfürlerin ne olduğunu bilmezsin!
O zaman olayın nedir?
Seyirci gergin, yöneticiler gergin, ev sahibi sporcular gergin, kendi takım arkadaşların gergin, güvenlik gergin ve basın mensupları dahil herkes gergin iken neden bu kışkırtma?
İlla olay çıksın, birilerinin kafası gözü yarılsın mı isteniyor?
Aneta’nın bu kışkırtması sonucunda kendini kaybeden bir holigan sahaya pet şişe attı! “Bilgi kesin olmamakla birlikte” aldığım haberlere göre güvenlik şefine de soda şişesi isabet etmiş deniyor.

Ok yaydan çıkınca…
Bütün faturayı da Aneta’ya kesecek değiliz! Sonuçta Galatasaraylı taraftarların yaptıkları ortada...
Ama biraz düşünelim lütfen! Aneta’nın kışkırtmaya yönelik eyleminden sonra daha kötü olaylar olsa sorumlu kim olacaktı? Yani seyirci sahaya girse, Aneta dahil birçok Fenerbahçeli oyuncu yaralansa, güvenlik etkisiz kalsa sorumlu ev sahibi kulüp değil mi?
Kulüp de taraftara keser faturayı, TVF de kulübe yüklü bir fatura keser ama gözden kaçan oku yaydan çıkarandır, ateşe körükle gidendir!!!

Sonuç olarak çirkin, küfür dolu tezahüratları kimse tasvip etmiyor ama ateşe körükle gidenler de bir kendilerine gelsinler! Elit sporcular, elit antrenörler, yararlı örnekler olmalıyken bazı kendini bilmezler maalesef kötü örnek olma gayretindeler. Özellikle yabancı oyuncular ve yabancı antrenörler biraz dikkat etmeliler! Bu nedir ya?
Biri seyirciye orta parmakla el hareketi yapar, sonra da servis atan oyuncuma yer gösterdim der! Aneta kendini bilmez gergin seyirciye dönüp topu yere smaçla vurur! Hangi cesaretle ateşe körükle giderler anlamıyorum?
Belki de ceza alma kaygıları olmadığındandır. Sonuçta yasa gereği kulüpler cezalandırılıyor. Ben daha bireysel ceza duymadım ve görmedim açıkçası!..
TVF bu işe el atmalı! Sayın Mustafa Ekşi’nin holiganizmi bitirmek için çabalarını takdir ediyorum! Kendisiyle kısa, ayak-üstü sohbetimizde bu konuda ne kadar çaba sarf ettiklerini anlattı.  Buradan hem kendisine hem de TVF ye sesleniyorum! Holiganizmle savaş sadece taraftarı rehabilite etmekle olmaz! Önce ağır yaptırımlarla, ateşe körükle gidenler durdurulsun.
Ben de o zaman holiganizme karşı bir adım atıldı derim.

Saygılarımla,

Orhan Mehmet EREN

voleybolmagazin.com

« Son Düzenleme: 07 Aralık 2013, 16:23:12 Gönderen: Hakan Yaman »

cemagrak

• Ziyaretçi
Helal abi iyi yaptın. Ciğeri para etmez adamlar ve yazdıkları icin ne keyfimiz kaçsın nede o zihniyete prim yaptiralım.
Biz en güzel cevabı sahada veririz

Mertcim bence twitter adresi de bu vatandaşa prim yaptırır , reklamın iyisi kötüsü olmaz derler.  Boşuna nemalanmasın bu durumdan.
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2013, 16:24:08 Gönderen: cemagrak »

• Üye
Helal abi iyi yaptın. Ciğeri para etmez adamlar ve yazdıkları icin ne keyfimiz kaçsın nede o zihniyete prim yaptiralım.

Mertcim bence twitter adresi de bu vatandaşa prim yaptırır , reklamın iyisi kötüsü olmaz derler.  Boşuna nemalanmasın bu durumdan.

düzelttim abi,

spoiler'a koyacaktım fakat forum mesaj seçeneklerinde yok.

cemagrak

• Ziyaretçi

düzelttim abi,

spoiler'a koyacaktım fakat forum mesaj seçeneklerinde yok.

Teşekkür ederim mert . Adamsın :)

Ilgilenelim o sıkıntı ile ...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Anete'nin topu yere vurmasına neden olan hadiseler nelermiş acaba? tek kelimeyle geçiştirdiği "zaten gergin olan o ortam" nasıl bir gerginliğe sahipmiş, neden gerginmiş? Acaba o gerginlik neden olabilir mi?

Ama bir kişinin damarlarına trollük yerleşmeye görsün, hele Fenerbahçe söz konusu olursa ahlaksızlığın, utanmazlığın sınırı olmaz böylelerinde.

cemagrak

• Ziyaretçi
Hakan abi
En büyük terbiyesizlik "Amacın nedir Bacım " cümlesidir.
Bu ne ahlaksız bir hitap ne küstah yaklaşım...
Hadi kendi bloğuna yaz laf etmeye kimsenin hakkı olmaz bende blogda yazarken yazıyorum :)
Ama bir sözde voleybol sitesine yazı yazıyorsun o nasıl bir sokak ağzı ...
Neyse reklamlarını yaomak istemiyorum. Bizden uzak Allah'a yakın olsunlar.