Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357598 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mert Kaan Öner

• Üye
  • Yer: Istanbul
Mert'in ev de yakında AB Genel Merkezi'ne dönecek. Her ülkenin bayrağı mevcut :D

Haaa Çek bayrağı yokmuş işte onu da ben hediye etcem :)

Benim maçtan önce almam lazım, üzerine birşeyler yazıcam çünkü  :D

Çevrimdışı Mert Kaan Öner

• Üye
  • Yer: Istanbul
Voleybol magazinde yazı hala duruyor ama yorumları siliyorlar ne ilginçtirki moderatör ki hepsini şahsen de tanıyorum millet eleştiri yaparken sitede online maç skoru yazdı sonra onlara yüklenilmesin diye onlarda eleştirmişler yarın maça gidecek olsam elden hakan dinçaya verirdim eminimki oda o anda orda bulunan tvf dekilere ve maça gelirse site yöneticilerine gerekli tepkiyi verirdi...

Tepki verilecek 2 kişi var. Ufuk ve Orhan.

Oradaki moderatörlere de Ufuk diyordur, onu sil bunu sil diye. 

Keşke gidebilseydim yarın. Birşeyler derdik kendimizce. Twitterdan Hakan Dinçay'a yazdım ama etkisi olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Ben bu sabah kendisine menșını sona koyarak bir tweet attım herkesin görmesi için. Çabamız bașarıya ulașmıș, peșini bırakmazlar inșallah.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
bugun oynanan eczacı 6s maçı şu an 2-2 setler. 6s 2-0 dan geriye geldi. son sette de öndeler. sonuç ne olursa olsun bize yarıyor. ayrıca 6s karşısında aldığımız 3-0 lık net galibiyetin de anlamı çok daha fazlalaşıyor bu şekilde. zira hem 2liğe yükseliyoruz puan farkıyla. hem de takımdaki iyi gidiş için 6s maçı bir gösterge olarak alınabilir hale geliyor.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Maçın 3-2 bitmesi iyi oldu ancak keşke 3-2 Eczacıbaşıkazansa idi.

« Son Düzenleme: 08 Aralık 2013, 20:59:15 Gönderen: cemagrak »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Eczacıbaşıbasi maçı büyük önem kazandı bizlm için.. Ben de galatasaray kaybetsin tamamen kopsun CL meselesi için istlyordum ama artık 2. Olmalıyız diye düşünüyorum.. çok önemli hafta sonu eczacıbası maçı..taraftarımız salonu dolduracak ve biz bu maçı kazanacağız insallah..
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2013, 20:59:39 Gönderen: cemagrak »
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Snn

• Üye
Eczacıbaşı bu maçı bence çok küçümsemiş. Önümüzdeki hafta bize karşı daha da asılacaklardır maça. Bizde vites arttırıp vurup geçmemiz lazım. Ondan sonra sıra Vakıfbanka gelecek.
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2013, 20:56:39 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
G.Saray istedigini yaptirdi puan sildirtmemisler.Yaziklar olsun.
Hukmen maglubiyet ,2 mac seyircisiz + 10 bin TL ceza.
Bugün BJK maçında Çiğdem Can Rasna ile bu konuyu konuştuk.Dediği aynen şu:Daha kurul toplanıp bu maç için bir karar alınmadı.Maçın bitiminde tekrar bana söylediği:Kurul toplanmış yarına karar açıklanır.Puan silinecek m idiye sordum,"normalde silinmesi gerekir ama hangi maddeden ceza alacaklarını bilmiyorum"dedi.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Sezonun en önemli maçlarından ,çok net mesaj verebiliriz kazanıp. Şu an 2. durumdayız ve orada kalıcı da oluruz..Taraftar desteği de çok önemli bir şeyler yapmalıyız daha fazla taraftar çekebilmek için  ;D mesela ilk olarak bir tag belirleyelim twitterda maçtan 2-3 gün önce o tag üzerinden yürüyelim . ;D

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Lig 2.liği dolayısıyla CL için en önemli maç.
Kazanalım keyfimize bakalım.

CL demişken ligin ana sponsoru(denizbank) ile güzide rakibimiz Galatasaray'ın derin bağları(arıboğan family) yüzünden lig ikinciliği yada final oynamamızda orada olmamıza yetmeyebilir.
Uçuk bir teori gibi görünse de, ne cev'e  ne de galatasaray'la bağı olan herhangi bir organizasyona güvenim yok.
Onlardan her türlü katakulliyi beklerim.
...

cemagrak

• Ziyaretçi
Sezonun en önemli maçlarından ,çok net mesaj verebiliriz kazanıp. Şu an 2. durumdayız ve orada kalıcı da oluruz..Taraftar desteği de çok önemli bir şeyler yapmalıyız daha fazla taraftar çekebilmek için  ;D mesela ilk olarak bir tag belirleyelim twitterda maçtan 2-3 gün önce o tag üzerinden yürüyelim . ;D
yürü istersen koş gökhan :)
inşallah kazanırız..
bu maç bizim yolumuzu gidişatımızı belirleyecek çok önemli bir maç ...

cemagrak

• Ziyaretçi
Lig 2.liği dolayısıyla CL için en önemli maç.
Kazanalım keyfimize bakalım.

CL demişken ligin ana sponsoru(denizbank) ile güzide rakibimiz Galatasaray'ın derin bağları(arıboğan family) yüzünden lig ikinciliği yada final oynamamızda orada olmamıza yetmeyebilir.
Uçuk bir teori gibi görünse de, ne cev'e  ne de galatasaray'la bağı olan herhangi bir organizasyona güvenim yok.
Onlardan her türlü katakulliyi beklerim.

Türkiye'den 3 takım direkt olarak gidiyor bülent , o yüzden ya final oynamamız lazım yada ilk 3 te bitirmemiz lazım ...
Bizim Şampiyonlar ligine gidemeyişimizin de ana sorumlusu bizizdir. biz önce kendi kapımızın önünü süpürelim sonra başkalarına bakalım güzel kardeşim ..
lobi yapmayı beceremiyorsak becerebilenlere laf etmemek lazım :)
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2013, 23:28:25 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
@ Cem abi

Prosedürü biliyorum ve biz buna uygun her şeyi yapalım diyorum(lig sıralaması yada final).
Bir yandan da cev'in bize bakış açısı(adamlar Azerbaycan'da organizasyonun ayarladığı otelde kalmadık diye, alakasız elli takıma dağıttığı  wild card'ı bize vermemişti) yüzünden çekinmiyorum dersem yalan olur.

------------------

Düzeltme;

Bizim Şampiyonlar ligine gidemeyişimizin de ana sorumlusu bizizdir. biz önce kendi kapımızın önünü süpürelim sonra başkalarına bakalım güzel kardeşim ..
lobi yapmayı beceremiyorsak becerebilenlere laf etmemek lazım :)

Bu bölümü görmemiştim.
Önceki yorumum yok hükmündedir. :)
Haklısın abi.
Söyleyecek bir şey bırakmamışsın.
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2013, 23:35:25 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
yürü istersen koş gökhan :)
inşallah kazanırız..
bu maç bizim yolumuzu gidişatımızı belirleyecek çok önemli bir maç ...
Acayip heyecan yaptım,her yerde işler acayip düzgün gidiyor nazar değmesin abi,daha iyi olsun inşallah ..en çok soru işareti burada vardı o da yavaş yavaş kalkıyor, cumartesi tamamen kalkacak  :)
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2013, 23:49:40 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı tecessus

• Üye
Eczacıbaşı-GS maçının tekrarına bakıyorum.
İyi bir pasörleri var ama Neslihan dışında güvenilir skorerleri yok. Neslihan da zaten maç sonlarına doğru düşen biri.
Eczacıbaşı'nın iyi özelliği olan manşet olayını sıkıntıya sokabilecek servisçilerimiz var
İyi motive olup puan vermeden kazanmamız lazım
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2013, 23:50:13 Gönderen: cemagrak »
Fenerbahçe