Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357606 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
umarım kızlar bazı taraftarlarımızın yaptığı gibi "biz gs'yi 3-0 yendik,gs eczacıyı 3-2 yendi o zaman biz eczacıyı 5-0 yeneriz" şeklinde hazırlanmazlar maça,çünkü 2 senedir hem Vakıfbankın hem hapçıların bizim maçlara bakışlarıyla gs maçlarına bakışları çok farklı bu sahadaki oyuncuların vücut dilinden çok net anlaşılyo.

4numaraları esra ve senna olan bi takıma yeilirsek cidden kahrolurum üstelik hali hazırda dünyanın en iyi iki 4 numarasına sahipken.pasörlerini daha önce hiç izlememiştim ama eczacı performansından anladığım kadarıyla voleybola smaçör olarak başlamış ve daha sonra pasöre çekilmesi içinde yer etmiş kızcağızın sürekli bi smaç vurarak sayı almaya çalışmalar falan :)

ha tabi eczacı maçlarındaki klasik neslinin kariyer rekoru denemelerine sahne olabilir bu maç.alex için bk maçları,nobre için gs maçları neyse nesli içinde fb maçları o biliyosunuz ki :) ama bu maç istdiği kadar coşabilir onın aldığı sayıları senna geri verme potansiyeline sahip çünkü.

bu seneki her önemli maçtan önce gündem maddemiz "elif ağca"olacak sanırım iyi oynarsa 3-0, idare ederse 3-2 kazanırız.kötü oynarsa eyvah!!!

kazanıp ikinciliği sağlama aldığımız bi maç olur umarım...

Guzel bir analiz.  Benim anlamadigim mesele su: bu Micelli Wang gibi bir oyuncuyu neden oynatmaz?  Wang'in oldugu yerde Usic'e minnet eden adamin benim gozumde degeri sifirdir. 

Benim en buyuk korkum Seda Tokatlioglu.  Oynarsa bizim icin buyuk tehlike arz eder.
[/quote wangın oynamama sebebi dil bilmemesiymiş ve maşette o'nu saklayamıyolarmış :) :o ve sanırım nesihanın yedeği olarak kullanacaklar havelkova da dönünce yani biraz yapmak için yapılmış bi transfrer oldu onlar adına :) wang benim de çok beğendiğim bi oyuncu ama zayıfladıktan sonra biraz perormansı düştü yinede her türlü senna dan iyidir  ve inşallah oynatmaz micelli..
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

cemagrak

• Ziyaretçi
Havelkova sakatlandı besim biliyorsun
Ayrıca haksızlık yapma lütfen çok iyi oyuncudur.
Her gittiği takıma çok rahat seviye atlatır
Haa Micelli nin olduğu bayan takımına erkek oyuncu transfer etsen o bile takıma katkı vermez :( :)

Çevrimdışı MOS

• Üye
Sarı Meleklere başarılar

cemagrak

• Ziyaretçi
İnşallah kazanacağız. Kim, Garay, Eda, Elif çok formda, Kim sadece kafasını hücüma verince çok çok etkili bir silah haline geliyor.

Bizimle Galatasaray arasında zaten 7 puan fark oluşacak, biz bir aksilik olmazsa Şampiyonlar Ligi  vizesini garantiledik gibi..

onun garantisi henüz yok rufat..
garanti dedinmi olasılık ihtimali olmayacak ve % 100 gidebilecek olacaksın ..
birçok versiyon ve ihtimal var ,
nasıl garantileriz ;
ligde final oynayarak ...

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
@Erdenay. Sevgili Erdenay,Cem gibi ben hemen üzerime alınmıyorum,yarası olan gocunur.Salona gelirsen tanışmak isterim.

« Son Düzenleme: 09 Aralık 2013, 12:04:40 Gönderen: Erdenay Güler »
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

cemagrak

• Ziyaretçi
@Erdenay. Sevgili Erdenay,Cem gibi ben hemen üzerime alınmıyorum,yarası olan gocunur.Salona gelirsen tanışmak isterim.

ahaha bak Süleyman abim benim :)

Erdenay Süleyman abi ile mutlaka tanış salona girdiğin zaman protokol tribünü yanında beyaz saçlı yakışıklı bir adam göreceksin , işte o adam Süleyman abi :)
haa denk gelemez isen maç sırasında kesin bi o gür sesi ile rakip oyunculardan birisinin servisini bozmak için bi bağırır o zaman kafanı sese doğru çevir  8) 8)

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
Eczacıbaşı umarım senna'yla oynar wangı oynatmaz.Wang oynarsa da servislerle yerden kalkmasına izin vermemeliyiz. Eczacıbaşı'nın en büyük avantajı çok etkili servis atması. Neslihan-Hanke 2 lisinin smaç servislerine dikkat etmeliyiz. Kim-Garay vs. Senna-Esra smaçörler olarak 2-3 gömlek öndeyiz fakat ortada poljak faktörü önemli. Eda'nın bu maç iyi oynaması gökçen'inde yükselen formunu devam ettirmesi lazım. Bu maça Kim-Garay-Aneta 3lüsüyle çıkmalıyız. Sedaya güven olmaz en fazla iyi bir yedek olabilir benim gözümde
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2013, 12:05:00 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler

İrem ablalar ile birlikte olacağız abi, çok memnun olurum. Görüşmek üzere.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Teknik taktik anlamam...

İyi servis atıcaz..İyi manşet alıcaz!

Bunları yaparsak 3-0 alırız maçı
Bize söz bırakmamışsın Murat Abi yine.  ;D
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Teknik taktik anlamam...

İyi servis atıcaz..İyi manşet alıcaz!

Bunları yaparsak 3-0 alırız maçı
Bize söz bırakmamışsın Murat Abi yine.  ;D

Estafirullah kardeşim...

Çok fazla kurcalamaya gerek yok...

Wang neden oynamıyor..

1 -Manşet rezalet.Üzerine gelenleri bile alamıyor ki bizim ligimizin en önemli özelliği ilk 4 takımın dünyada Brezilya dan sonra en iyi servis atan takımlarıyız...

Eda-Kim-Garay elle bulmuş gibi onu bulurlar...

Senna kötü de en azından idare ediyor..Eczacıbaşı nin bütün numarası Alman Pasörün tek ayağa Mükemmele yakın attığı paslara POLJAK gibi bir AZMANIN amansızca vurması..Gerisi de Esra nın Blok outları...Neslihan bu aralar tehlike gibi durmuyor..Ama mazimiz kötü..Bize karşı inadına oynuyor....

Voleybol artık eskisi gibi EKOL olmaktan çıktı...Bazen okuyorum..Yok Brezilya Ekolü falan...Onlar iyi servis atıyor,iyi manşet alıyor hızlı hucum ediyor...Yoksa 176 lık Gabi,179 LUK garay 185 lik Sheila kurulmuş bloklarda nasıl zorlanırlar nasıl...

Yani servis-blok-manşet...Gerisi bizim takımı ırgalamaz...

Elifin eline iyi manşet gelirse..Kim-Garay-aneta-eda zaten belli hucum etkinliği yaratır..Önemli olan iyi manşet almamız ve iyi servis atmamız...

HAYIRLARA VESİLE!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bu maçtan önce aynı salonda Erkek Voleybol takımımızın maçı var. Umarım kadınları desteklemeye gelenlerin yarısı kadar olsun, o maçı da hatırlayan çıkar.

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
umarım kızlar bazı taraftarlarımızın yaptığı gibi "biz Galatasaray'yi 3-0 yendik,Galatasaray eczacıyı 3-2 yendi o zaman biz eczacıyı 5-0 yeneriz" şeklinde hazırlanmazlar maça,çünkü 2 senedir hem Vakıfbankın hem hapçıların bizim maçlara bakışlarıyla Galatasaray maçlarına bakışları çok farklı bu sahadaki oyuncuların vücut dilinden çok net anlaşılyo.

4numaraları esra ve senna olan bi takıma yeilirsek cidden kahrolurum üstelik hali hazırda dünyanın en iyi iki 4 numarasına sahipken.pasörlerini daha önce hiç izlememiştim ama eczacı performansından anladığım kadarıyla voleybola smaçör olarak başlamış ve daha sonra pasöre çekilmesi içinde yer etmiş kızcağızın sürekli bi smaç vurarak sayı almaya çalışmalar falan :)

ha tabi eczacı maçlarındaki klasik neslinin kariyer rekoru denemelerine sahne olabilir bu maç.alex için bk maçları,nobre için Galatasaray maçları neyse nesli içinde fb maçları o biliyosunuz ki :) ama bu maç istdiği kadar coşabilir onın aldığı sayıları senna geri verme potansiyeline sahip çünkü.

bu seneki her önemli maçtan önce gündem maddemiz "elif ağca"olacak sanırım iyi oynarsa 3-0, idare ederse 3-2 kazanırız.kötü oynarsa eyvah!!!

Guzel bir analiz.  Benim anlamadigim mesele su: bu Micelli Wang gibi bir oyuncuyu neden oynatmaz?  Wang'in oldugu yerde Usic'e minnet eden adamin benim gozumde degeri sifirdir. 

Benim en buyuk korkum Seda Tokatlioglu.  Oynarsa bizim icin buyuk tehlike arz eder.
[/quote wangın oynamama sebebi dil bilmemesiymiş ve maşette o'nu saklayamıyolarmış :) :o ve sanırım nesihanın yedeği olarak kullanacaklar havelkova da dönünce yani biraz yapmak için yapılmış bi transfrer oldu onlar adına :) wang benim de çok beğendiğim bi oyuncu ama zayıfladıktan sonra biraz perormansı düştü yinede her türlü senna dan iyidir  ve inşallah oynatmaz micelli..

Bizim disimizda, Eczacıbaşıbasi kadar kotu yonetilen baska bir takim daha yok.  Yahu bir takim, Usic'in ne kadar kotu oldugunu goremez mi?  Wang'in dil bilmedigini transfer etmeden once bilmiyorlar miydi?  Havelkova iyi oyuncu ama bence Eczacıbaşıbasi'na bir cita atlatacak bir oyuncu secimi degildi.
senna seda'nın sakatlanıp bizim adımıza kabusun başlangıcı olan final serisinin ekmeğini yiyo hala geçen sezon hiç bişey yapmadı desek abartı olmaz niye bu kadar ısrar ediliyı ben de anlamıyorum :) havelkova benim beğendiğim bi' oyuncu ama cl'de olmayıp sponsoruolmayan bi' takım garay'ı alırken, sınırsız imkanları olan bi takım gideceği ilk oyuncu mudur bilemedim :) kötü yönetilme konusunda bize tur bindirirler bence :)

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
umarım kızlar bazı taraftarlarımızın yaptığı gibi "biz Galatasaray'yi 3-0 yendik,Galatasaray eczacıyı 3-2 yendi o zaman biz eczacıyı 5-0 yeneriz" şeklinde hazırlanmazlar maça,çünkü 2 senedir hem Vakıfbankın hem hapçıların bizim maçlara bakışlarıyla Galatasaray maçlarına bakışları çok farklı bu sahadaki oyuncuların vücut dilinden çok net anlaşılyo.

ha tabi eczacı maçlarındaki klasik neslinin kariyer rekoru denemelerine sahne olabilir bu maç.alex için bk maçları,nobre için Galatasaray maçları neyse nesli içinde fb maçları o biliyosunuz ki :) ama bu maç istediği kadar coşabilir onun aldığı sayıları senna geri verme potansiyeline sahip çünkü.

Harika bir analiz olmuş eline sağlık :)

Bunun dışında Wang konusu çok ilginç gerçekten bi insan ingilizce block out- in falanda mı bilmez anlamaz hayret verici gerçekten...

Wang oynarsa manşette sıkıştırmak lazım onu, paslar kötü olduğundan köşelere kalacak Neslihan'a blok Esra'ya defans yapacaksın...Aynı şey Senna oynarsa da geçerli...

Lütfen Abondanza Vakıfbank maçında olduğu gibi servisleri liberoya attırmasın... :(

Karşında ki öyle böyle bir libero değil ki Bi Gülden'e bi Gizem'e bence atmayacaksın servisi...

Bizim takım hücumda gerçekten fena gitmiyor doğal olarak karşı takımın blok defans kurgusu kolay olmuyor pasların nereye gideceği belli değil...

Elif için rüya bir sezon da olabilir beklenen son da kendi bileceği iş açıkçası :)

Bu sezon bitimi ya kontratı kapar ya da gider yeşilyurtta falan oynar :)
,
teşekkürler :)

Wang konusu çok trajedik gerçekten bu oyuncuyu alırken dil bilmediğini yada manşette idare edilemeyeceğini bilmiyolarmıymış? ayrıca dil konusuda çok saçma geldi bana voleybolun dili evrenseldir sonuçta,ha molalarda falan micelli'nin söylediklerinia anlamaz diye düşünüyolarsa anlamaması daha iyi bile olabilir. :)

evet vb maçında olduğu gibi servisi liberoya yıkarsak ekmeklerine yağ süreriz sonuçta karşıdaki libero nihan yada merve değil gülden :)

Elif'e hala güvenemesemde eğer böyle oynamaya devam ederse bizim için çok büyük kazanç olabilir,aynı şey gökçen içinde geçerli. bizim için sezonun anahtarı bu iki oyuncu,böyle devam ederlerse lig finalinde vb iki sene sonra ilk kez kendi seviyelerinde bi' rakiple karşılabilir, tabi bunları konuşmak için çok erken daha :)

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

1 haftadan fazla oldu hâlâ karar çıkmadı.  >:(

FENERBAHÇE

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
şu kararın  açıklanmadığı hergün alakalı alakasız yerlerde,ayağım kayıp düşsem bile yeter demirör..yeter mutlugil yeter diye bağırasım geliyo.  >:(

bu kadar zor olmasa gerek kuralları uygulamak, 3-0 hükmen galip ilan edip rakip takımın puanından bir(1)puan düşeceksiniz siz de kurtulacaksınız biz de...

Tabi bide 3 temmuzdan beri adalet savaşçısı kesilenlerin tavrıda çok ironik...