Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357618 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Besim@

Elif varyasyon yapmadan olması gerektiği gibi oynatıyor.Helede bu Manşet geldiği zaman kaymak oluyor..Bjk maçında falan inanılmaz paslar attı.Elif yine bu şekilde oynarsa kazanırız..

Bizim en önemli avantajımız sahanın her alanından hucum eden silahlarımız olması..Bu çok önemli..Ben dün Eczacıbaşı de bir tane 6 numara hucumu görmedim mesela..Çok önemli bu...

Bu da bizim Blok bakış açımız için önemli gelişme...

Denise Hanke sürekli Poljakı aradı..Demekki karşısında KİM olmalı...4 Numarada...

Bolca arka orta kullanabiliriz.Zira Gülden çok çabuk düştü defansta ve 6 numara hucumları en zor savunma yapılan toplardır.Toplar serseri gibi gelir kestiremezsin...

Devamlı söylediğim şey...

İyi servis..Attığımız anda +1 demektir..Manşetimizi de belli seviyelere çekersek...

MEŞALELERİ YAKIN GURBANLAR
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
Bu maç için tek korkum Maja Poljak'ın formunda olması. Cannes maçında oynadığı gibi oynarsa işimiz zor. (Laola.tv de en skorer oyuncu olmuş CL de istatistikleri resmi mi bilmiyorum.)

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Çok, çok umutluyum bu maçtan..

Bir de bu maç Kim'in voleybolda en uzun süre forma giyen yabancı oyuncu rekorunu elde edecek.
Mutlaka özel bir organizasyon yapılmalı. Böyle bir durum var mı?

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Bu maçtan önce aynı salonda Erkek Voleybol takımımızın maçı var. Umarım kadınları desteklemeye gelenlerin yarısı kadar olsun, o maçı da hatırlayan çıkar.
AAAH sevgili Hakan,yaramı deştin gene.Malesef haklısın.Ben bunun mücadelesini belki biliyorsun başka forumlarda da yaptım ama ne yazık ki bazen dalga geçtiler, çoğu zaman da ciddi şekilde (lafı nerelerinden anladılarsa) eleştirildim.Neyse ki burada görebildiğim kadarı ile çok ciddi analizler yapılıyor,öyle çiğlikler yapacak kimsenin olacağını sanmıyorum.Bu takım hiç o boş salonu hak etmiyor.Hatta bir defasında FB.TV de "Filede Fener"programında yardımcı antrenör "bizim maçlara seyirci gelmesi için illa etek mi giyelim"diye kinayeli bir söylemde bulunmuştu.Ama ne yazık ki durum bu.Bu takım ağzınla kuş tutsa nedense az seyirciye oynuyor.

Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin
Evet, maça gelecek olan varsa bilelim. Ataşehir taraflarında bulunan insanlar bayağıdır yalnız bırakıyor takımımızı :D

Ben Allah kısmet ederse salonda olacağım.
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Şu maçı kazanalım,arkamıza yaslanıp seyredelim sezonun geri kalanını. Amin .. ;D
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Ne yalan dimm ben öyle pek kesin konuşamıyorum maçı alırız diye. Nasıl Gs bize yenilip sonraki maç olan Ecz maçına diş bilediyse ve onları yendilerse aynı şekilde Ecz nın da Fenerbahçe karşısında kötü oynayan Gs ye nasıl olsa yeneriz düşüncesiyle çıktıysa ve yenildilerse bizimde aynı akıbeti yaşayacağımızdan korkuyorum. Ecz bize diş bileyip daha iyi oynayacaktır bu kesin. Hele Nesli coşarsa ve bizim manşette Merve son zamanlardaki düşük manşet alma durumunu düzeltemezse işler o kadar kolay olmayacaktır. Takımdan istediğim Gs maçındaki hırslarının aynısını Ecz ya karşı sürdürebilmeleri.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Snn

• Üye
10 günden fazla oldu hala karar yok. Sezon sonunda verecekler herhalde kararı. Bu kadar rezalet olamaz ya.

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
cidden yeter artık ne zaman açıklayacaklar .... Şu maç 2. Sette falan kalsa bu şekilde ,bunlar tekrar bile oynatırdı utanmadan.!

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Bizim yöneticiler ne yapıyor merak ediyorum ... Herkes sessizlikten memnun gibi ::)
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Galatasaray maçında ilk iki seti izledim; fena değillerdi ama ne olduysa Alman pasörü kesti Micelli bir daha toparlayamadı Eczacı...Neslihan bildiğimiz Neslihan değil...Maça hiç vermiyor gibiydi kendini..Bir ara iyi bir servis turu yakaladı ki hepsi de kısa servislerdi...

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Hakan Dincay radyoda biz de anlamıyoruz hala neyi beklediklerini 3-0 ve eksi puan harici karar beklemiyoruz,ve taraftarımız merak etmesin takip ediyoruz dedi.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Galatasaray maçında ilk iki seti izledim; fena değillerdi ama ne olduysa Alman pasörü kesti Micelli bir daha toparlayamadı Eczacı...Neslihan bildiğimiz Neslihan değil...Maça hiç vermiyor gibiydi kendini..Bir ara iyi bir servis turu yakaladı ki hepsi de kısa servislerdi...

Ben soyleyeyim ne oldugunu.  Bu sakar Micelli, Fenerbahce'nin artik Elif ile oynayip belli bir form yakaladigini bildigin icin Hanke'den kaynaklanan yabanci pasor dezavatanjini bertaraf etmek; onsuz oynamayi test etmek istemis olabilir.  Benim gozumde uc kurus degeri olmayan bir hocadir.

Eh iki sezon önce play-off'ta Seda sakatlanmasa muhtemelen Eczacı da kupayı rüyasında görürdü ve Micelli evine dönerdi, ama şansı da yardım etti..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Ben soyleyeyim ne oldugunu.  Bu sakar Micelli, Fenerbahce'nin artik Elif ile oynayip belli bir form yakaladigini bildigin icin Hanke'den kaynaklanan yabanci pasor dezavatanjini bertaraf etmek; onsuz oynamayi test etmek istemis olabilir.  Benim gozumde uc kurus degeri olmayan bir hocadir.

ahaha değerli dostum Micelli bu kadar detaylı düşünme yeteneği olan bir insan olsa başarılı olurdu zaten :)
kendin ile karıştırma herkesi  8)

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
    • serdarrsirin
Galatasaray'ın Eczacıbaşı'nı yenmesiyle birlikte sezonun en önemli maçlarından biri haline gelen karşılaşma.Umarım taraftar desteği iyi olur ve kazanırız.
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.