Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357599 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Oradayız,hallederiz.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

cemagrak

• Ziyaretçi
@ Cem abi

Prosedürü biliyorum ve biz buna uygun her şeyi yapalım diyorum(lig sıralaması yada final).
Bir yandan da cev'in bize bakış açısı(adamlar Azerbaycan'da organizasyonun ayarladığı otelde kalmadık diye, alakasız elli takıma dağıttığı  wild card'ı bize vermemişti) yüzünden çekinmiyorum dersem yalan olur.

------------------

Düzeltme;

Bizim Şampiyonlar ligine gidemeyişimizin de ana sorumlusu bizizdir. biz önce kendi kapımızın önünü süpürelim sonra başkalarına bakalım güzel kardeşim ..
lobi yapmayı beceremiyorsak becerebilenlere laf etmemek lazım :)

Bu bölümü görmemiştim.
Önceki yorumum yok hükmündedir. :)
Haklısın abi.
Söyleyecek bir şey bırakmamışsın.

aslında endişende haklısın çünkü Cev ,Fivb veya yerel ligler fark etmeksizin voleybolun yöneticileri cinstir. abuk sabuk kararlar alma becerileri çok üst düzeydedir.
ama lig finali oynayan takımlar Kesinlikle Şampiyonlar ligine giderler. 3ncü takım ise lig sıralaması belirler. burada çeşitli varyasonlar var tabiki .. bazı olağan dışı durumlarda ligi 3ncü sırada bitirmemiz bile şampiyonlar ligine gitmemize yetmeyebilir.

örnek
lig sıralaması diyelim
1 vakıfbank
2 eczacıbalı
3 Fenerbahçe
4 galatasaray

play off sonrasında finali ise farz edelim ki Galatasaray ( vakıfbankı elemesi lazım imkansız gibi olsada bi ihtimal ) - Eczacıbaşı oynuyor .ç
böyle bir durumda şampiyonlar ligine direkt gidecek 3ncü takım ne yazık ki Ligi 1nci bitiren Vakıfbank olur...
Final oynadıkları için galatasaray ve eczacıbaşı da giderler ve Allah korusun biz gidemeyiz..

« Son Düzenleme: 08 Aralık 2013, 23:50:42 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Hem maç kendi sahamızda hemde Gsye yenilmiş güveni sarsılmış bir rakip Eczacıbaşı, neden olmasin....
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2013, 23:59:52 Gönderen: cemagrak »
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Evet, maça gelecek olan varsa bilelim. Ataşehir taraflarında bulunan insanlar bayağıdır yalnız bırakıyor takımımızı :D

cemagrak

• Ziyaretçi
Evet, maça gelecek olan varsa bilelim. Ataşehir taraflarında bulunan insanlar bayağıdır yalnız bırakıyor takımımızı :D

ooo değerli yöneticim hoşgeldiniz...
bak ben uğursuz adamım gelirim kazara filan maç kaybederiz ihale sonra bana kalıyor üzülüyorum :)

sende evlen izmitte otur birde ikizlerin olsun , sonra bu maça geliyor gelmiyor muhabbetlerini yaparız , ben sanırım sen evleneceğin zaman 40 yaşına gelmiş olurum . o zaman çok daha rahat maçlara ikizler ile beraber giderim ,
sana yazarım '' Bahçelievler'de oturan bir adam vardı yahu bayadır maçlara gelemiyor diye :) :)

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler

bak ben uğursuz adamım gelirim kazara filan maç kaybederiz ihale sonra bana kalıyor üzülüyorum :)

sende evlen izmitte otur birde ikizlerin olsun , sonra bu maça geliyor gelmiyor muhabbetlerini yaparız , ben sanırım sen evleneceğin zaman 40 yaşına gelmiş olurum . o zaman çok daha rahat maçlara ikizler ile beraber giderim ,
sana yazarım '' Bahçelievler'de oturan bir adam vardı yahu bayadır maçlara gelemiyor diye :) :)

Şimdi abi evliliği falan karıştırmayalım lütfen :) Cumartesi ben oradayım, müsaitsen atla gel.

cemagrak

• Ziyaretçi

Şimdi abi evliliği falan karıştırmayalım lütfen :) Cumartesi ben oradayım, müsaitsen atla gel.
ahahah ne oldu sıkıştın hemen kaçtın :)

şaka bir yana çok zor kardeşim gelmem bu aralar çok yoğunum ve yoruluyorum , cumartesi ataşahir'e gelmem büyük ihtimalle ama
pazar günü erkek basketbol maçına ailecek gelme niyetimiz var kısmet olursa tabi..

cemagrak

• Ziyaretçi

Cem Abi ile birlikte galibiyetimiz yok Erdenay gelmeyi aklından bile geçirmemesi lazım o derece :)

Abi duru ile poyraz varken ne maçı boşver sen unut unut :)

Hatta o gün basketbol maçları var sen çocukları al oraya git :)

bu maç önemli irem o yüzden riske edemem :)
cumartesi imiş maç ben programımı o maça göre yapayım en iyisi :)
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2013, 01:00:00 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
O zaman biz de İrem hanım ile izleriz maçı. Mert zaten gelir, Filedefener buradaysa o da gelir herhalde.

cemagrak

• Ziyaretçi
O zaman biz de İrem hanım ile izleriz maçı. Mert zaten gelir, Filedefener buradaysa o da gelir herhalde.

hazır gelmekten konu açılmışken sen bi dm ye gel bakalım :)  8)
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2013, 01:00:52 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı Snn

• Üye
Gs a kaybettiler ama bize karşı muhakkak daha iyi oynayacaklardır. İyi bir taktik ve iyi bir seyirci desteği ile yeneriz diyorum.

Bu arada konu başlığında bir tuhaflık yok mu ?  :)
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2013, 01:01:33 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
Artık yok :)

cemagrak

• Ziyaretçi
Artık yok :)

ahh Cem abi ve otomatik düzeltmeleri dünde heryerde fenerbahçe bahçe yazıyordu :) saolasın düzeltme için :)

düzelttim güzelim :)
yahu ben ne yapayım , diğer forumlardaki yazım alışkanlıklar devam ediyor yapacak birşey yok :)
neyse zamanla düzelecek ve alışacağız diyelim güzelim :)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Teknik taktik anlamam...

İyi servis atıcaz..İyi manşet alıcaz!

Bunları yaparsak 3-0 alırız maçı
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
umarım kızlar bazı taraftarlarımızın yaptığı gibi "biz gs'yi 3-0 yendik,gs eczacıyı 3-2 yendi o zaman biz eczacıyı 5-0 yeneriz" şeklinde hazırlanmazlar maça,çünkü 2 senedir hem Vakıfbankın hem hapçıların bizim maçlara bakışlarıyla gs maçlarına bakışları çok farklı bu sahadaki oyuncuların vücut dilinden çok net anlaşılyo.

4numaraları esra ve senna olan bi takıma yeilirsek cidden kahrolurum üstelik hali hazırda dünyanın en iyi iki 4 numarasına sahipken.pasörlerini daha önce hiç izlememiştim ama eczacı performansından anladığım kadarıyla voleybola smaçör olarak başlamış ve daha sonra pasöre çekilmesi içinde yer etmiş kızcağızın sürekli bi smaç vurarak sayı almaya çalışmalar falan :)

ha tabi eczacı maçlarındaki klasik neslinin kariyer rekoru denemelerine sahne olabilir bu maç.alex için bk maçları,nobre için gs maçları neyse nesli içinde fb maçları o biliyosunuz ki :) ama bu maç istdiği kadar coşabilir onın aldığı sayıları senna geri verme potansiyeline sahip çünkü.

bu seneki her önemli maçtan önce gündem maddemiz "elif ağca"olacak sanırım iyi oynarsa 3-0, idare ederse 3-2 kazanırız.kötü oynarsa eyvah!!!

kazanıp ikinciliği sağlama aldığımız bi maç olur umarım...
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2013, 02:16:23 Gönderen: ErdemFB »
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."