Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357487 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemagrak

• Ziyaretçi
Hakan abi
En büyük terbiyesizlik "Amacın nedir Bacım " cümlesidir.
Bu ne ahlaksız bir hitap ne küstah yaklaşım...
Hadi kendi bloğuna yaz laf etmeye kimsenin hakkı olmaz bende blogda yazarken yazıyorum :)
Ama bir sözde voleybol sitesine yazı yazıyorsun o nasıl bir sokak ağzı ...
Neyse reklamlarını yaomak istemiyorum. Bizden uzak Allah'a yakın olsunlar.

Ben onda suc bulmuyorum ki…  O voleybol sitesinin kuruculari bunu gormuyorlar mi?

Neyse boşver besim . dediğim muhattap alıp can sıkmaya gerek yok.  Kendi işimize bakalım sahada cevaba devam :)

Çevrimdışı Mert Kaan Öner

• Üye
  • Yer: Istanbul
Öyle diyorsunuz da, belli bir yere kadar muhattap almak gerekiyor. Meydanı boş bulmaması gerekir. Zaten Ufuk Soygür ile daha önceleri birçok gerginlik oldu taraftarlar arasında. O yüzden ilerleyen saatlerde yazıyı kaldıracaktır. Fakat bu adamın da gereken cevabı alması gerekiyor.

cemagrak

• Ziyaretçi
Öyle diyorsunuz da, belli bir yere kadar muhattap almak gerekiyor. Meydanı boş bulmaması gerekir. Zaten Ufuk Soygür ile daha önceleri birçok gerginlik oldu taraftarlar arasında. O yüzden ilerleyen saatlerde yazıyı kaldıracaktır. Fakat bu adamın da gereken cevabı alması gerekiyor.

Tabi görev yine taraftara düşüyor.  Şube den çıt yok
Ben gerekli ayarlamayı twitter dan veriyorum :)

cemagrak

• Ziyaretçi
Besim
Twitter'a gelsene

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
herkes Ufuk Soygur'a göstermeli tepkisini. neyin peşindeler cidden anlamak güç,yaptıkları hayvanlık yüzünden kız emeğimiz boşa gitti diye düşünüyor sinirleniyor .. ve o hayvanlara bir şey demeyip kıza yükleniyor. O yazıya yer veren de suçludur gözümde.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
Abi bide kullandığı sıfata bakın ya körükçüymüş kavgada söylenmez. Aneta'nın tırnağı olamaz. Acaba hayatında kaç kere voleybol oynamış spor yapmış mı acaba !!!

pasorcaprazi

• Ziyaretçi
Bırakın Galatasaraylı oyuncuları ve yöneticileri ve staffını, Galatasaray'lı taraftarların bile Aneta topu yere vurdu tahrik olduk gibi bir açıklaması yok, olamaz çünkü G.saraylı taraftarların sahadaki oyunla hiç alakaları yoktu, tek amaçları bize küfretmek idi, yazan kişi Aneta'nın  böyle bir pozisyon oldu mu onu bile hatırlamıyorum ben, nasıl görmüşte yazmış pes !

pasorcaprazi

• Ziyaretçi
Bırakın Galatasaraylı oyuncuları ve yöneticileri ve staffını, Galatasaray'lı taraftarların bile Aneta topu yere vurdu tahrik olduk gibi bir açıklaması yok, olamaz çünkü G.saraylı taraftarların sahadaki oyunla hiç alakaları yoktu, tek amaçları bize küfretmek idi, yazan kişi Aneta'nın  böyle bir pozisyon oldu mu onu bile hatırlamıyorum ben, nasıl görmüşte yazmış pes !

Ben maçın tekrarını izlerken gördüm top onda servise gelmiş hakem bi anda aşağı iniyor kız elinde topla kalakalıyor Eda Seda Gökçen itiraz ediyor herkes maçı yeniden oynarız emeğimize yazık endişesinde Abondanza da aynı tepkileri gösteriyor o da elindeki topu sinirle smaçlıyor zaten ekranda gözüken 3 sn...

ya dedigim gibi taraftarlar o pozisyonu hatırlamıyordur bile alakaları yoktu cünkü, sadece bu yazıyı yazan (!) takmış bu pozisyonu kafasına

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Birde bunda ki üste çıkma çabası yağ da bile yok .... ::)
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

• Üye
Twitter'ını da kilitlemiş. Öyle hedef gösterip kurtulmak yok. Aneta'yı yedirmeyeceğiz  :)

• Üye
Twitter'ını da kilitlemiş. Öyle hedef gösterip kurtulmak yok. Aneta'yı yedirmeyeceğiz  :)

Haftaya çek bayrağımızı alıp gidelim :)

Kimede çiçek oh misss :)

Kimseyi yedirmeyiz :)

Bu hafta alayım Çek Bayrağı  ;D

Çevrimdışı Snn

• Üye
Neci olduğu bile belli olmayan bir adamın yazısını dikkate almaya değmez. Tıpkı kendini bir şey sanan Mert Yücekök gibi. Onun "yapmayın etmeyin" yazısınını da biliyoruz. Çok objektifdir sağolsun.

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
Eda ablaya da bi şey götürün lütfen  :)
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2013, 23:04:14 Gönderen: cemagrak »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası

bencede hem karala..hem laf at.Hem kışkırt hemde böyle tipleri kaale alma olmaz...

Yaptığı direk NEFRET SUÇU!

Çok Acıtmışız Abisi!
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2013, 23:51:36 Gönderen: cemagrak »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Mert'in ev de yakında AB Genel Merkezi'ne dönecek. Her ülkenin bayrağı mevcut :D