Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 358044 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Beklenen gün geldi.Sabaha kadar uyuyamadım. Niye bu kadar stres yaptım onuda bilmiyorum .Heyecandan dört dönüyorum.İstanbul da olup nefesim tükenene kadar destek vermek isterdim meleklerimize. Umarım her şey çok güzel olur. Sonuç ne olursa olsun galibiyet olsun bizim lehimize. Giden taraftarlarımıza şimdiden çok teşekkürler. Ayaklarınıza yüreğinize emeklerinize sağlık. Haydi Sarı melekler.
Sabah yürüyüşünden geldikten sonra kahvaltıdan hemen önce formamı giyip masaya oturunca kızım ve eşim beni görünce "daha maça gitmene 3 saat var"deyip bana acaip acaip baktılar.Ben de "ne yapayım şimdiden heyecan bastı" dedim.Demek ki bir ben değilmişim.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Sabah yürüyüşünden geldikten sonra kahvaltıdan hemen önce formamı giyip masaya oturunca kızım ve eşim beni görünce "daha maça gitmene 3 saat var"deyip bana acaip acaip baktılar.Ben de "ne yapayım şimdiden heyecan bastı" dedim.Demek ki bir ben değilmişim.
Sizde mi Abicim.:) Valla evdekilere çaktırmamaya çalışıyorum ama kendi kendime bu durum normal değil deyip duruyorum sabahtır. Demek ki normalmiş:)
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Sizde mi Abicim.:) Valla evdekilere çaktırmamaya çalışıyorum ama kendi kendime bu durum normal değil deyip duruyorum sabahtır. Demek ki normalmiş:)
Tabii normal,anormal olan diğerleri.(Temel'in otobana ters girmesi gibi oldu ya neyse)
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Maçımızı NTVSpor yayınlayacak.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Tabii normal,anormal olan diğerleri.(Temel'in otobana ters girmesi gibi oldu ya neyse)
Suss suss çaktırma Abicim :)))
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bende bi mallık & gariplik var bu aralar
Heyecanlanamiyorum  bu maç için

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa

hocam anormallik yok. biz galip geleceğimizi düşündüğümüz için heyecan basıyor. sen de o düşünce yok veya çok az. onun için heyecan basmıyordur. (lütfen tenkid algılama) zira bende de rahat kazanacağımız maçlarda böyle oluyor. ama senin vakıf maçında rahat kazanabileceğimize ihtimal vermediğini biliyorum. o zaman nasıl olsa yenileceğiz psikolojisi ağır basıyor olmalı ki sende heyecan olmuyordur. bence normal senin halin de...
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43

Süleyman abi, İrem hanım, Zihinbaz hanım maça gidecekleri için rahatsın sanırım nasıl olsa yeneceğiz diyerek :) Çalıştığım için takip edemeyeceğim, güzel haberlerinizi akşam okumak dileklerimle.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Salonda ciddi bilet kuyrugu var. En azindan benim bekledigimden daha kalabalik olucaz

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Brako ve Seda kadroda bu nasil iş?

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Vuralım fekat öldürmeyelim :)
Mesela Garay, Bakırköy maçının aksine LP Salo maçında manşetlerde pek aksamadı.
Bu kez de Kim abla, yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 kez manşette aksadı.
Olabilir, o kadar hakları da olsun.

Bugün yenilsek de kıyamam Sarı Meleklere.
Ancak Brakoçeviç yok ise eğer bunu da değerlendirip serilerine son verirsek mükemmel olur.
Azebaycan'da İktisatçı Bakü ile oynadıkları son maça biraz bakmıştım da onun yokluğunda çok zorlanmışlardı.

Hiç olmazsa bunu değerlendirebiliriz, öyle bir ümidim var.

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Evet Kim Garay Aneta.

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Brako isinmada smac vuruyor ama cok yumuşak.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Brako'nun kadroda olması Vakıf'ın bizden korktuğunun göstergesi...Bu maça onlar da büyük önem veriyor

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Aziz Yildirimda salonda