Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 358044 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bg1976

• Üye
 :) +1 destek benden

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM
İstanbulda olup bu maça gitmeyi çok isterdim... Lakin 1239 KM var en fazla burdan Dua edebilirim.. Gidenler gerekli atmosferi oluşturup o salono vakıfa dar edeceğini düşünüyorum :)
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Yarın bende Burhan Felek'de olacağım kısmetse hep birlikte Vakıfbank'ı alaşağı edeceğiz :)

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
haydi bakalım. sezon başından beri beklediğim maçlardan birisi vakıf maçı. inşAllah aynen eczacı maçı gibi iyi bir taraftar ve yönetim desteğiyle kazanırız. bu arada yönetim FB grundig maçına da gelmeyi düşünüyormuş. hakan bey açıklamış ...
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
benim uyku saatime çok ters bir zamanda oynanacak maç ama takibi Sarı Melekleri yalnız bırakmayacağız. Takımdan tek isteğim mücadele etmeleri, her top için.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Kızlar çabuk bitirirse iyi olur, maçtan işe döneceğim :)
Ancak 12.30 gibi orada olurum, umarım bilet bulunur. Gerçi hiç bulunmadığı olmadı.
Şimdiye kadar bir kere bir maçta kapıdan döndüm. O da geçen seneki Eczacıbaşı-Vakıfbank CL 6'lı playoff maçıydı. Artık kaç otobüs çocuk/şirket çalışanı getirdilerse trafikten varamamıştım.
Haydi sarı melekler... Net bir galibiyet olsun, Gözde'nin Naz'ın suratını bir de böyle görelim...

Çevrimdışı nadir

• Üye
      Fenerbahçe Bayan Voleybol takımı ile ilgili bir iki cümle etmek istiyorum..  Buraları okuyanlar veya OKUMAYA TENEZZÜL EDEBİLENler varsa ,bir iki düşüncemi belirtmek isterim..

Bu ruhsuz takım,kimi yenebilmek için savaşacak? Bir servisi bile karşılamaktan aciz oyunculardan İKİSİ;KİM ve GARAY... Ben daha ne diyeyim.. Keşke,Sokolova ve Logan Tom olsaydı''diye düşündüm açıkçası.. Bu nedir anlamıyorum ben.?  Kİm;süper smaçör.. Gray;süper smaçör... Ama servis karşılama sıfır OLDU!!!  Bu konuda liberoların her iyi hareketini bir '' KAHRAMANLIK''olarak anarım.. Var mı bir kahramanlık?.. ŞİMDİYE KADAR PEK YOK... :-X :( Hayal kırıklığı.. Eeee!? Kim  manşet alacak bu takımda?Geleyim,ben manşet alayım bari.. Bir servis karşılamak bukadar mı ZOR!!ya??? Ya sizin ömrüniüz VOLEYBOL!!.. Bir manşet alacaksınız ya,YUUUUUUUUH!! Biz gelip manşet alalım,siz hucum edin filan... Beklentiniz,bu mu yani?  Duyar gibi oluyorum''Kolaysa,gel sen manşet al'' ...Niye olmasın,sizin kazandsığınız paraların çeyreğine,her topa uçardım be! Burnunuzun dibine düşen topa hamle bile yapmıyorsunuz.. Saçınız bozulmasın diye,rahatınız kaçmasın diye,paramı alıyorum nasıl olsa''diye... Bunlardan hangisi sizi anlatıyor,çok merak ediyorum? :o >:( Ne yani,millet var gücü ile savaşıyor.. FB tayfasının derdi NE,ben onu anlayamadım?

Siz şu Vakıfbank'ı yenemeyin;valla size zehir ZEMBEREK bile az!!! Aklını çalıştıran,bu takımı yenebilir.. Aklını çalıştıramayanlar varsa bu konuda,onlar........................... Bu noktaların yerine koyulabilecek çok kelimeler var..!!

KİM;dünyanın en iyi smaçörü... Garay.. en iyi 2.smaçörü.. Havlickova,en skorern PÇ.. Eda,Türkiye'nin en iyi yerli orta oyuncusu,Avrupa'nın en iyi orta oyuncularından biri Bauer..  Pasör Glass(Amerika Milli pasörü).. Yerli oyuncular da yeterli.. Bu takımın eksisi yok;fazlaSI VAR..  Ama nerede zayıflık var,elemanlar manşet alamıyorlarmış.. ??? :o  Yok,sorun yok.. Ben gelip manşet alırım yerinize.Lafımı olur be! Ayıbettiniz,top sizin intikal edemeyeceğiniz;''BİR ADIM''uzağınızda olursa,ben hemen gelip o topu avucunuzun içine koyarım.. Siz yeter ki bir hareket etmek isteyin.. 8) :( Majesteleri! :D  O,herkesin,birbirine bıraktığı topların akıbetini çook merak ediyorm;gerçekten.. O topları,yoksa gerçekten bizlerden birilerinin mi çıkartmasını bekliyorsunuz?!!

NOT:   Antrenörü beğenmiyorum.. !!EHH işte..''türünden biri bana göre..  Bu sezon,durumumuz ne olursa olsun,takım kadrosu TAM OLARAK korunup;antrenör olarak FB Bayan Voleybol takımının başına,antrenör olarak Motta getirilmeli.. ''Marco Aurelio Motta''.. 8) :) diye düşünüyorum.. Kim ne düşünürse düşünsün,Motta iyi''gibi geliyor bana FB BAYAN VOLEYBOL Takımı için... 8) :)
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2014, 02:16:58 Gönderen: nadir »

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
@nadir

sözler çok ağır olmamış mı ? heleki bu seneki takım için ilginç.. 70 küsür maçtır  yenilmeyen takımı yenememek normal değil mi ? Yani arada ki güç farkı bizim lehimize mi onların lehine mi benim kafam karıştı :)
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2014, 08:56:14 Gönderen: burak karacay »

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
Bugün için Sarı Meleklerden tek isteğim gözdeye sayı yaptirmamaları..

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Bugün maçı kazanalım da kaç kaç olursa olsun kazanalım.

FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
@nadir

sözler çok ağır olmamış mı ? heleki bu seneki takım için ilginç.. 70 küsür maçtır  yenilmeyen takımı yenememek normal değil mi ? Yani arada ki güç farkı bizim lehimize mi onların lehine mi benim kafam karıştı :)

Bence de ağır cümleler var değerli kardeşim
Mesela Garay ve Motta kısmı cidden çok ağır olmuş 8)
Sıkma canını nadir beyin değişik & şahsına münhasır yorumları var 8)
Serzenisi biraz erken yapmış ama bari vakifbank maçını bekleseydi ;)

Çevrimdışı haktan87

• Üye
mac yayini hakkinda bilgisi olan varmi?
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
Ntv Spor verecek maci

Tesekurler.
ntv sasirtti nasil olduda sifreli vermedi ilginc.
Zeljko OBRADOVİC.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Gazamız mübarek olsun. :)
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Beklenen gün geldi.Sabaha kadar uyuyamadım. Niye bu kadar stres yaptım onuda bilmiyorum .Heyecandan dört dönüyorum.İstanbul da olup nefesim tükenene kadar destek vermek isterdim meleklerimize. Umarım her şey çok güzel olur. Sonuç ne olursa olsun galibiyet olsun bizim lehimize. Giden taraftarlarımıza şimdiden çok teşekkürler. Ayaklarınıza yüreğinize emeklerinize sağlık. Haydi Sarı melekler.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem