Fenerbahçe Bayan Voleybol takımı ile ilgili bir iki cümle etmek istiyorum.. Buraları okuyanlar veya OKUMAYA TENEZZÜL EDEBİLENler varsa ,bir iki düşüncemi belirtmek isterim..
Bu ruhsuz takım,kimi yenebilmek için savaşacak? Bir servisi bile karşılamaktan aciz oyunculardan İKİSİ;KİM ve GARAY... Ben daha ne diyeyim.. Keşke,Sokolova ve Logan Tom olsaydı''diye düşündüm açıkçası.. Bu nedir anlamıyorum ben.? Kİm;süper smaçör.. Gray;süper smaçör... Ama servis karşılama sıfır OLDU!!! Bu konuda liberoların her iyi hareketini bir '' KAHRAMANLIK''olarak anarım.. Var mı bir kahramanlık?.. ŞİMDİYE KADAR PEK YOK...

Hayal kırıklığı.. Eeee!? Kim manşet alacak bu takımda?Geleyim,ben manşet alayım bari.. Bir servis karşılamak bukadar mı ZOR!!ya??? Ya sizin ömrüniüz VOLEYBOL!!.. Bir manşet alacaksınız ya,YUUUUUUUUH!! Biz gelip manşet alalım,siz hucum edin filan... Beklentiniz,bu mu yani? Duyar gibi oluyorum''Kolaysa,gel sen manşet al'' ...Niye olmasın,sizin kazandsığınız paraların çeyreğine,her topa uçardım be! Burnunuzun dibine düşen topa hamle bile yapmıyorsunuz.. Saçınız bozulmasın diye,rahatınız kaçmasın diye,paramı alıyorum nasıl olsa''diye... Bunlardan hangisi sizi anlatıyor,çok merak ediyorum?

Ne yani,millet var gücü ile savaşıyor.. FB tayfasının derdi NE,ben onu anlayamadım?
Siz şu Vakıfbank'ı yenemeyin;valla size zehir ZEMBEREK bile az!!! Aklını çalıştıran,bu takımı yenebilir.. Aklını çalıştıramayanlar varsa bu konuda,onlar........................... Bu noktaların yerine koyulabilecek çok kelimeler var..!!
KİM;dünyanın en iyi smaçörü... Garay.. en iyi 2.smaçörü.. Havlickova,en skorern PÇ.. Eda,Türkiye'nin en iyi yerli orta oyuncusu,Avrupa'nın en iyi orta oyuncularından biri Bauer.. Pasör Glass(Amerika Milli pasörü).. Yerli oyuncular da yeterli.. Bu takımın eksisi yok;fazlaSI VAR.. Ama nerede zayıflık var,elemanlar manşet alamıyorlarmış..

Yok,sorun yok.. Ben gelip manşet alırım yerinize.Lafımı olur be! Ayıbettiniz,top sizin intikal edemeyeceğiniz;''BİR ADIM''uzağınızda olursa,ben hemen gelip o topu avucunuzun içine koyarım.. Siz yeter ki bir hareket etmek isteyin..

Majesteleri!

O,herkesin,birbirine bıraktığı topların akıbetini çook merak ediyorm;gerçekten.. O topları,yoksa gerçekten bizlerden birilerinin mi çıkartmasını bekliyorsunuz?!!
NOT: Antrenörü beğenmiyorum.. !!EHH işte..''türünden biri bana göre.. Bu sezon,durumumuz ne olursa olsun,takım kadrosu TAM OLARAK korunup;antrenör olarak FB Bayan Voleybol takımının başına,antrenör olarak Motta getirilmeli.. ''Marco Aurelio Motta''..

diye düşünüyorum.. Kim ne düşünürse düşünsün,Motta iyi''gibi geliyor bana FB BAYAN VOLEYBOL Takımı için...