Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 358000 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Nasil, ne farkeder?  Arkadas, dunyanin en iyi hocasi sudur deyince, kadin voleybolunu kastettigini saniyorum.  Erkek ile kadin voleybolu armut ile elma gibi.  Fark yok mu sence?  O zaman, gordum ve arttiriyorum: dunyanin en iyi hocasi Obradovic'tir.  :)
Hahahahh güzeldi lakin şöyle bir durum var. Voleybol başlığında yazdığımız için şimdik Obra reis buraya uygun düşmez zannumca:)) Bernardinho yu bayan voleybolundan çok erkek voleybolu için değerlendirmiştim. Ze yi zaten malumunuz:)
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Beshem ve Zihinbaz

Ze Roberto'nun Brezilya milli takimlariyla kazandigi Olimpiyat sampiyonluklari suphesizki buyuk zaferler. Buna lafim yok.

Fakat su soruyu soracagim. Ze Roberto 'nun Fenerbahce'ye gelene kadar, Avrupa'da bir kulup takimiyla kazandigi herhangi bir kupasi (CL,CEV,CHALLENGE) var midir ?

« Son Düzenleme: 21 Ocak 2014, 23:59:57 Gönderen: Sisley Volley TV »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Vakıf'ın hocası ne kazanmış daha önce Ze'den farklı olarak? Bilmediğimden soruyorum. Hoş, ben dediğim gibi, ne kazanırsa kazansın şeyimde -umrumda- olmaz da...

Gözünü sevdiğim Karac'oğlan ne güzel buyurmuş: "Ben güzele güzel demem..."

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Beshem ve Zihinbaz

Ze Roberto'nun Brezilya milli takimlariyla kazandigi Olimpiyat sampiyonluklari suphesizki buyuk zaferler. Buna lafim yok.

Fakat su soruyu soracagim. Ze Roberto 'nun Fenerbahce'ye gelene kadar, Avrupa'da bir kulup takimiyla kazandigi herhangi bir kupasi (CL,CEV,CHALLENGE) var midir ?

pessaro ile bi cev kupası var ama tam tarihi hatırlamıyorum 2008 2009 olabilir bu ikisinden birisi
ama serkan ZE zaten avrupa da çok çalışmadı ki , 3 sene italya 2 sene türkiye de çalıştı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Hakan abi Guidetti nin de 1 tane cev kupası var İtalya da çalışırken
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2014, 00:17:56 Gönderen: Cem Ağrak »

• Üye
Beshem ,
Italya ligini ve Scavolni'yi iyi takip etmis ve etud etmissiniz.

Bir sorum vardi ve degiştirerek yineliyorum ve belirtme ihtiyaci duyuyorum... Bu soruyu kiyaslama amaciyla asla sormuyorum.

Ze Roberto'nun bize gelmeden once almis oldugu herhangi bir (CL,CEV,CHALLANGE) kupasi var miydi ? Varsa tam olarak hangi yildi ?

Simdiden tesekkur ederim.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
2007/08'de Pesaro ile CEV Kupası'nı kazanmıştı abi. Güle oynaya şampiyon olmuştular, turnuva boyunca sadece 2 set vermişlerdi.

• Üye
Eyvallah Erdenay.

Tesekkurler Beshem.

Bende sunu iddia ediyorum. Bahsi gecen kupayi Ze Roberto almadi. (ne diyo yahu bu adam diyebilirsiniz)

Konuyu daha fazla acmak istemiyorum , yanlis anlasilmak istemem. Zira kimsenin voleybol bilgisini olcmek gibi bir algi yaratmam haddim olmayan birsey.

• Üye
Yasinizi bilmiyorum ama benden buyuk oldugunuzu dusunerek ,

Besim abi , Madem onay verdin yazayim.
Ze ve Scavolini'den bahsediyorum.
Bahsettigin CEV kupasini o sezon Angelo Verseci aldi. Ze , olimpiyat hazirliklariyla ilgileniyordu. Ertesi sezon tekrardan takimin basina gecti. Neye istinaden kupayi Ze aldi dedin ?
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2014, 02:38:31 Gönderen: Sisley Volley TV »

Çevrimdışı magi

• Üye
  • gastronomy and culinary art
Gizem oynuyor yaa amaaannn :(

Çevrimdışı Snn

• Üye
Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Rakibin blok ve manşeti bizden daha iyi. Buna kimse itiraz etmez herhalde.

Bizim de fark yaratıp bu açıkları anca savunma ve hücum performansımızla kapatmamız gerekiyor. Bu durumda pasörümüze ve liberomuza çok iş düşüyor.

Vakıfbank bizim maça iyi hazırlanacaktır. Bizi yendikleri an Eczacı maçları ne olursa olsun ligi lider bitirmeyi hemen hemen garantileyecekler. Onlar için de kritik maç.

Ayrıca maça nasıl başladığımızda önemli. Bayan voleybolunda psikoloji çok mühim. Skor ne olursa olsun maçtan kopmamak gerekiyor. Umarım iyi günümüzde oluruz ve şansta bizden yana olur.

Liderlikten çok galip gelmek çok daha önemli.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Bu maçta galip gelip onlara psikolojik olarak üstünlük vermememiz gerekir. Kim,Eda ve Aneta'nın hücum performansı bizim için belirleyici olur. Garay milli takımında oynadığı oyunun yarısını oynasın defansta karşılayamayacağımız servis olmaz sanırım.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Defans konusunda çok sıkıntı yaşamıyoruz ama ilk etapta servise karşı aldığımız manşet oranı düşük olduğundan tereddütteyiz :(

Bilmiyorum totemler sağlam bekliyoruz :)

Servisi güzel karşıladığımız zaman, ver topu Kim'e gerisini düşünme, Aneta' da olur tabi :)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Vakifbank'in dunku manset ve savunmasi beni karamsarliga suruklemedi desem yalan olur. Bir de Brakocevic'in oynama ihtimali olduguna iliskin bir haber cikti.  Mac saatinde belli olacakmis.  Guidetti yine katakulliye mi getirdi acaba?
Valla Brakonun ödül töreninde elinin sarılı olması bile bir oyun olabilir. Guicikten her bir şeyi beklerim. Malum adam oyunu hep bel altı oynuyor. Mayasında var.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Vakifbank'in dunku manset ve savunmasi beni karamsarliga suruklemedi desem yalan olur. Bir de Brakocevic'in oynama ihtimali olduguna iliskin bir haber cikti.  Mac saatinde belli olacakmis.  Guidetti yine katakulliye mi getirdi acaba?

Sağ eli komple sargılı..Çok zor oynar...

Dün vakıfın oynadığı takım ciddi manada servisleri düz bir takımdı...

Bizim dünkü maç asla ölçü olmaz..Dün beklenmedik bir Ruh hali vardı..Bence Ctesi çok değişik bir maç olacak
HaBaBaM GüM GüM GüM