Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357948 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Guidetti Ezile ezile olgunlaştı...

Yalnız şu da var...Elinde inanılmaz imkanlar var şu anda..Paraysa para..Alt yapıysa alt yapı...

Gui bencede çok iyi hoca..Bence zaten en iyisi yok..İyiler var.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Allah belasını versin Guidetti'nin .Terbiyesiz,karaktersiz herif.. Nefret ettiğim insanları teknik olarak değerlendiremiyorum ben :)
neden böyle bir çıkış yaptım diye merak edenler olabilir ,şu yüzden http://www.voleybolx.com/haber/guidettiden-parmak-ayibi/5776/ ve sonrasında yaptığı omurgasız açıklamalar yüzünden.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2014, 17:56:30 Gönderen: Gkhnbltfb »
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Ha bu arada Guidetti propagandasi yapip forumdaki bazi uyeleri sinirlendirdiysem uzgunum. Ama duygularimi sansurlemeyi sevmem. O yuzden sunuda belirteyim. Evet...

Guidetti'ye "Umarim bir gun Fenerbahce antrenoru olursunuz." demis bir Fenerbahce taraftariyim.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Ha bu arada Guidetti propagandasi yapip forumdaki bazi uyeleri sinirlendirdiysem uzgunum. Ama duygularimi sansurlemeyi sevmem. O yuzden sunuda belirteyim. Evet...

Guidetti'ye "Umarim bir gun Fenerbahce antrenoru olursunuz." demis bir Fenerbahce taraftariyim.

Sizler daha yakından takip ettiğiniz için soruyorum. Guidetti sadece bize karşımı bu tavırları sergiliyor yoksa bütün rakiplerine karşı mı ?
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Guidetti'nin bizimle bir derdi yok, yapısı öyle. Hırsından ölecek hastalığı :)
Akıllı ve çalışkan bir adam kesinlikle. Ama hırs ve heyecan terbiyesizlik demek değil, Guidetti sık sık bunu karıştırıyor.

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Guidetti cok heyecanli bir adam. Bazen anlik tepki verebiliyor. Bizim macta tatsizlik yasandigi dogru. Cogu takimin taraftarina antipatik gelebiliyor. Ozellikle hakemlere itirazlari falan. Ama hicbir takima onyargisi olduguna inanmiyorum. Sadece cok duygusal ve anlik tepki konusunda biraz amator.

Mesela bayan voleybolda ki Olimpiyat Avrupa elemelerinde Turkiye ev sahibi oldugu turnuvayi birinci bitirdi. Guidetti'li Almanya Olimpiyata gidemedi. Giovanni ozellikle hakem kararlarini isaret ederek Turkiye'nin Olimpiyatlara gidisini siyasi olarak niteledi.

Ama daha sonra geri adim atti.

Bazen bu tip ani refleksler yapabiliyor. Bu konuda profesyonel degil. Ama kotu niyetlide degil. Zira kendisi Turk voleyboluna buyuk katkisi olan antreorlerden biri.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
-"Bana faydası olmayan kilisenin papazını s......"

Bu da benim bakış açım. :D

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Guidetti'nin bizimle bir derdi yok, yapısı öyle. Hırsından ölecek hastalığı :)
Akıllı ve çalışkan bir adam kesinlikle. Ama hırs ve heyecan terbiyesizlik demek değil, Guidetti sık sık bunu karıştırıyor.

Bir üst mesajda Gökhan'da yenilemiş mesajını bizim maçta yaptığı hareketi eklemiş ve yakışmamış.
Aile terbiyesi almamış sanırım :)
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Guidetti Bernardinho yanında centilmen bile kalabilir...
Neyse biz pazar banka hortumlaması yapalım da gerisi sorun değil...

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Benim için iyi antrenör demek oyuncuyu yetiştiren geliştiren demektir. Şimdi bakıyorum Gui kimleri geliştirdi. Bir Gözde geliyor aklıma .O da zaten milli takımda yokları oynuyor.Herkesin bakış açısı tercihleri farklı olabilir lakin benim için Karpol, Ze  ve Bernardinho en önde giden koçlardır. Gui nin hırsı olabilir heyacanı da olabilir lakin hırslı olmak ayrı bir şeydir pislik olmak apayrı bir şeydir. Umarım bizim klübün önünden bile geçmez.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
-"Bana faydası olmayan kilisenin papazını s......"

Bu da benim bakış açım. :D

HIHIHIHIHI...Çok yaşa abi...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Futbol,basketbol maçları dışında ilk kez Fenerbahçemizin voleybol maçına gelmeyi düşünüyorum o yüzden nasıl nereden bilet alacağız bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim...

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Futbol,basketbol maçları dışında ilk kez Fenerbahçemizin voleybol maçına gelmeyi düşünüyorum o yüzden nasıl nereden bilet alacağız bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim...
Maç bileti sadece maç saatinden 1-2 saat önce Burhan Felek Spor Salonu'nun yanında bulunan Biletway gişesinden satılır.Lig maçları 5 Tl,Avrupa maçları 10 Tl.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Çok teşekür ettim... biletway diyince sitesine girdim bilet satış linki buldum sağolasın ... 

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
İyide Besim ne fark eder ki ? iyi hoca iyi hocadır ,
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2014, 22:32:11 Gönderen: Cem Ağrak »