Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357948 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cuma cumartesi şehir dışında olacağım için maça gelme ihtimalim ortadan kalktı.
Yabi galibiyet için her ortam var :)
Kötü etki galibiyet için % 20 önemlidir. Ben % 20 lik kısmı maça gelmeyerek hallettim.
Süleyman abi orda olacak % 10 da olumlu etki o yaratır.
İrem kiz ve diğer dostlar da totem olarak oturma planı yaptılar % 10.da.bu  etkiler.

Eeee takima % 60 kaldı artık top onlarda
İnşallah kazanırız.  Zor olsun maç Vakıfbank için.  Yenilsek bike yusuf yusuf etsinler tek isteğim budur.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Voleybol maçlarında küfür olmasın..Hakaret olmasın..

Zaten Polonyalıların yaptığını yapamayacağımız için AZ ama öz seyirci olsun..Voleyboldan anlayan reaksyon verecekler maçlara gitsin...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Maça gelecek olursak...

MANŞET ve SERVİS...

Manşetimiz iyi servisimiz sert ve bozan servisler olursa...Vakıf avucunu yalar...

HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Voleybol maçlarında küfür olmasın..Hakaret olmasın..

Zaten Polonyalıların yaptığını yapamayacağımız için AZ ama öz seyirci olsun..Voleyboldan anlayan reaksyon verecekler maçlara gitsin...

Diyorsun ki, Gözde trübüne el kol hareketi çektiğinde sövmeyelim. O elin adresinin hangi lavabo olduğunu söylemeyelim. Oldu mu şimdi Murat hocam? Ya da Vakıf'ın hocası yapar o el kol hareketlerini, durmaz yerinde.

Çevrimdışı Alp Utku

• Üye
Oradayız,halletmeliyiz,sıkıntı olabilir. :) Herkes kendince maç öncesi bir yorum yaptı ve halen de yapıyor.Öncelikle inşallah setler ne olursa olsun kazanmalıyız.Bunların burunları ;) çok havaya kalktı.Öncelikle bu havayı biraz almalıyız,kadro kalitesi açısından da bunu yapabilecek tek takım biziz.Sanırım bunda hemfikiriz.Önemli olan hangi kadro ile oynayacak olmamız.Tabii ki Brakoceviç'in olmaması bir avantaj.Eğer Gizem'de oynayamazsa bu da ayrı bir avantaj ama her şeye rağmen (son oynadıkları GS.maçı bizi aldatmasın) bu takım bize karşı her daim olağanüstü konsantrasyonla oynadı ve Cumartesi de farklı olmayacak.Ben bu maçın kadro yapısını daha doğru bir tanımlamayla yabancı tercihlerini şöyle düşünüyorum:Vakıfbank çok iyi savunma yapıyor,özellikle 2 ve 4 numara hücumlarında blok-manşet-dublaj savunma geometrisini çok iyi uyguluyorlar.Bu durumda Kim bloküstü vurabiliyor ama Garay ve Aneta çok fazla blokta ya da dublajda kalabilirler.O zaman bunu kırmanın en iyi yolu ise arka hücumları ve ortalar.Ortalarda Eda gayet formda,Gökçen'de iyi oynamaya başladı ama bir Bauer klasında değil.Benim düşüncem birçokları ile burada ayrışıyor.Blok savunması ve orta hücumlarımızı  maksimum seviyeye çekmek için ortalar Eda-Bauer olmalı.Bu durumda çapraz olarak mecburen Aneta yerine Seda oynayacaktır.Ama tabii ki son kararı biz değil hoca verecek.Maçın 13.00 te olması seyirci açısından bir dezavantaj ama gene de hatırısayılır bir sayıya ulaşacağımızı düşünüyorum.

Öncelikle bu analiz için teşekkürler. Orta oyuncular konusunda %100 katılsam da Seda'ya neredeyse hiç güvenememem, ( koçun da güveni yok diye düşünüyorum ) bu ihitmali ortadan kaldırıyor.

Ve işin en kötü tarafı sezonun en kritik maçında, muhtemelen salonda olamayacağım. Umarım, öyle ya da böyle  galibiyet alırız.
http://twitter.com/Utkualp_

Biz Hayatta En Çok Fenerbahçe'yi Sevdik ! 

Future Dubliner !

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Diyorsun ki, Gözde trübüne el kol hareketi çektiğinde sövmeyelim. O elin adresinin hangi lavabo olduğunu söylemeyelim. Oldu mu şimdi Murat hocam? Ya da Vakıf'ın hocası yapar o el kol hareketlerini, durmaz yerinde.

Abi ben o manada söylemedim...

Ben durup dururken küfür edenlere diyorum...

Bir basketbol maçı vardı Bjk ile..Caferağada...Orada takımı desteklerken arka tarafta toplanmış 10 kişi durup dururken öyle küfürlere başladılarki inanılmazdı..Ceza aldık...

Ben anlık reaksyonları bir tarafa koyuyorum abi..Bir bayan maçında ağır küfürler hoş değil bence...

Yanlış anlama Hakaret var HAKARET var...

Ben F4 de maçta hayatımda ilk defa bir bayana sövdüm...Gözdeydi sanırım..Ama orada sinir üst seviyedeydi..

Gui bir daha el kol yapamaz zaten..o Elin montajı da olur sonra!

HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
voleybolda yeni kural çok sert.. Bence de küfür olmamalı ,malesef ama olmamalı. Gelecek sene için Cl korkusu sadece bu yüzden taşıyorum,herkesin bilinclenmesi gerek ..hükmen maglubiyet ve eksi puan çok ağır..
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Takimin gosterecegi karakteri merak ediyorum.
Rakip cok kuvvetli. Dunyanin gelmis gecmis en iyi antrenorune sahipler. (bu tabirim bazilarina suphesiz ki cok ucuk ve diger buyuk antrenorlere saygisizlik gibi gelecektir ama bu konuda oldukca statigim.)

Muhtemelen Garay'i oyundan dusurmeye calisacaklar ve maalesef basarili olacaklar. Ilk yarida bizi paramparca etmislerdi. Bu sefer boyle olmaz ama yinede kazanirlar diye dusunuyorum. Zaten bu macta skor umurumda degil. Umurumda olan yegane sey ; lig finali oncesi , ortaya koyup/koyamayacagimiz karakter.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Rakip cok kuvvetli. Dunyanin gelmis gecmis en iyi antrenorune sahipler. (bu tabirim bazilarina suphesiz ki cok ucuk ve diger buyuk antrenorlere saygisizlik gibi gelecektir ama bu konuda oldukca statigim.)

Muhtemelen Garay'i oyundan dusurmeye calisacaklar ve maalesef basarili olacaklar. Ilk yarida bizi paramparca etmislerdi. Bu sefer boyle olmaz ama yinede kazanirlar diye dusunuyorum. Zaten bu macta skor umurumda degil. Umurumda olan yegane sey ; lig finali oncesi , ortaya koyup/koyamayacagimiz karakter.

Bence tam tersi Kim ile MERVE ARASINA atacaklar servisleri..Zaten Garay mental olarak düşmesi zor bir oyuncu.Brezilyada bu sene çok farklı takımlara karşı servisin neredeyse çoğunu o karşıladı...

Garaya atarlarsa Aneta ve Kimin oyunda kalmasını engelleyemezler...

Yüzde 90 1 ile 6 numara arasına atacaklar servisi..Hem oradaki 4 numarayı hemde Aneta 1 deyken arka hucumu engellemek için...

Benim fikrim bu yönde..Zaten garay o gün biraz manşet alırsa ve onlar ısrarla garaya atarlarsa KİM delik deşik edebilir bence..

Dikkat ettim vakıfın blokta en zorlandığı anlar Arka ortadan hızlı oyunlar...Neden mi...Naz ve Gözde nasıl köşe hucumlarında iyi blok yapıyorlarsa Arka ortada bloklarında da çok fazla yetişemiyorlar..Gs maçında Neriman çok rahat vurdu 1 ve 3 . setlerde...
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2014, 16:33:23 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Muhtemelen Garay'i oyundan dusurmeye calisacaklar ve maalesef basarili olacaklar. Ilk yarida bizi paramparca etmislerdi. Bu sefer boyle olmaz ama yinede kazanirlar diye düsünüyorum. Zaten bu macta skor umurumda degil. Umurumda olan yegane sey ; lig finali oncesi , ortaya koyup/koyamayacagimiz karakter.

hemen hemen seninle aynı kanaatteyim , benim de en önem verdiğim olay koyacağımız karakter , yukarıda yazdım , yenilsek bile kolay olmasın zorlansınlar hemde çok zorlansınlar - inşallah yeneriz tabiki - ama rakibi fazla küçümsüyoruz gibi geliyor , kendimizi de küçümsemeyelim , iyi takım olma yolunda gidiyoruz , bakalım haftasonu nasıl olacak ...

Guidetti konusuna gelirsek haklısın ;
 muazzam bir herif , oyuna müdahale ve motivasyon konusunda oyuncu gelişimi ve mevcut oyuncuları ne şekilde kullanma konusunda muhteşem bu herif gibisi tarz olarak  bayan voleybolunda yok , ben guidetti'nin '' İtalyan'' olduğuna inanmıyorum :)

ama benim 1inci sıramda Bernardinho var, belki de Erkek voleyboluna duymuş olduğum sempatinin de bu fikrimde etkisi vardır

ZE yı ıskaladığım düşünülmesin Ze tabiki efsane bir koç ama tarzları itibari ile Guidetti  ile çok farklı hocalar. ikisi de bayan voleybolu için çok büyük isimler ...

@murat ;
güzel insan sen mental olarak garay'dan daha güçlüsün diyeceğim ama sende hemen kendini içkiye veriyorsun anasını satayım :)
GAray in Brezilya milli takımındaki Psikolojisi ile bizim takımdaki psikolojisi arasında ciddi anlamda farklar var , bunun bir çok alt etkisi var ama oradaki Garay bizde yok , eleştiri olarak demiyorum ama milli takım performası ile bizdeki oyun karakteri arasında farklılıklar var ki bunu ben doğal karşılıyorum ...
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2014, 16:57:50 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
hemen hemen seninle aynı kanaatteyim , benim de en önem verdiğim olay koyacağımız karakter , yukarıda yazdım , yenilsek bile kolay olmasın zorlansınlar hemde çok zorlansınlar - inşallah yeneriz tabiki - ama rakibi fazla küçümsüyoruz gibi geliyor , kendimizi de küçümsemeyelim , iyi takım olma yolunda gidiyoruz , bakalım haftasonu nasıl olacak ...

Guidetti konusuna gelirsek haklısın ;
 muazzam bir herif , oyuna müdahale ve motivasyon konusunda oyuncu gelişimi ve mevcut oyuncuları ne şekilde kullanma konusunda muhteşem bu herif gibisi tarz olarak  bayan voleybolunda yok , ben guidetti'nin '' İtalyan'' olduğuna inanmıyorum :)

ama benim 1inci sıramda Bernardinho var, belki de Erkek voleyboluna duymuş olduğum sempatinin de bu fikrimde etkisi vardır

ZE yı ıskaladığım düşünülmesin Ze tabiki efsane bir koç ama tarzları itibari ile Guidetti  ile çok farklı hocalar. ikisi de bayan voleybolu için çok büyük isimler ...

@murat ;
güzel insan sen mental olarak garay'dan daha güçlüsün diyeceğim ama sende hemen kendini içkiye veriyorsun anasını satayım :)

Abi Garay bu sene Brezilyada oldukça fazlaca manşet aldı..Yani Herkes Fabiden ve Gabiden kaçırdı ve ona attı..O da yuzde 50 lerde manşet aldı..Üstelik Brezilya takımı mantıken AT TOPU ARKADANA BAKMA denecek sadece 1 oyuncuya sahip...

Ama onlar gelen iyi manşetleri kullanarak SAYILARI dağıttılar...Thaisa ve FABİANA neredeyse bir çapraz gibiydiler...Bu da manşette sorun yaşamamalarından kaynaklandı...

Eczacıbaşı maçında arada sırada cozuttu Garay ama işte orada bir Ze yoktu başımızda....Ben hala dediklerimin arkasındayım.Hırslı ve başarabilecek bir kız GARAY...

BİLDİĞİN AMAZON KADINI yahu...Çohhh sert...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
dediklerinde haklısın muratım ben farklı birşey den bahsediyorum değerli dostum
garay iyi oyuncu kötü oyuncu demiyorum sadece dediğim Brezilya milli takımındaki GAray ile bizdeki garay farklı performans gösteriyor , bende bundan dolayı Garay şöyle kötü böyle kötü falan gibi laflar kesinlikle etmiyorum , yazın twitterda GAray transfer edildiği zaman
'' 1.79 luk smaçörmü olur kardeşim '' deniliyordu biz o zaman @erdenaygüler ile beraber oyuncunun değerli bir smaçör olduğunu söylemiştim ,

mevzu bu güzel dostum , inşallah yeneriz garay da inşallah milli takım seviyesindeki gibi oynar , hep beraber keyifleniriz burada

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
dediklerinde haklısın muratım ben farklı birşey den bahsediyorum değerli dostum
garay iyi oyuncu kötü oyuncu demiyorum sadece dediğim Brezilya milli takımındaki GAray ile bizdeki garay farklı performans gösteriyor , bende bundan dolayı Garay şöyle kötü böyle kötü falan gibi laflar kesinlikle etmiyorum , yazın twitterda GAray transfer edildiği zaman
'' 1.79 luk smaçörmü olur kardeşim '' deniliyordu biz o zaman @erdenaygüler ile beraber oyuncunun değerli bir smaçör olduğunu söylemiştim ,

mevzu bu güzel dostum , inşallah yeneriz garay da inşallah milli takım seviyesindeki gibi oynar , hep beraber keyifleniriz burada

Mesela şunu eleştirelim..ABONDANZA bence manşet diziliminde çok hata yaptırıyor takıma..Garay köşede kalıyor fazlaca..Kim ise sahanın yarısına yakınını alıyor..Bence bu olmamalı...

Garay konusunda hemfikiriz...Yeşilyurt maçında hUucumDA İYİYKEN defans ve manşeti aksadı..Bu maç manşette mutlaka zorlanır.Karşı takım dünyada en iyi servis blok dengesi olan 1*2 takımdan birisi..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Guidetti'yi takdir etmekle birlikte bir Karpol efsanesi varken, bir Bernardinho varken.. Guitdetti elinde yetenekli oyuncular olduğunda iyi bir takım oyunu oynatıyor. Ama örneğin Karpol yeteneği neredeyse kendi yaratıyor.Neyse konumuz bu değil :)

Bu sene Sarı Melekler ilk setlerde maça girmekte hep zorlandılar GS maçı hariç. Yine maça girmekte zorlanırsak geri dönüş çok zor. Ama bizim GS maçında, GS'nin de Vakıfbank maçında yaptığı gibi ilk sete asılırsak afallayacaklar. Vakıfbank maçları konsantrasyonun bir saniye bile düşmemesi gereken maçlar bütün takımlar için. Guidetti maç içinde takımının yaşadığı sorunlara hızlı çözüm üretebilen, pratik bir adam. Bu yüzden son topa kadar hiç bir şey bitmeyecek. Fazla hırslanınca çabuk moralimiz bozuluyor, özellikle Aneta'nın. Vakıfbank'ın moralini bozmak ise çok zor, nasılsa çeviririz güvenleri de var haklı olarak. Umarım Abbondanza mental olarak iyi hazırlar takımı. Bu çok önemli bir belirleyici olacak.

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Cem Abi ,

10-11 Yaslarindayken okulun voleybol takimindaki buyuk abiler mac yaparken , ben herzaman top toplayicilik yapardim. Deli gibi bir o tarafa bir bu tarafa kosardim. Sanki sahada ben voleybol oynuyormusum gibi oluyordum her seferinde... Voleybolu cok ama cok seviyordum.

Yillar gecti ... Bir tesaduf eseri arkadasim beni Vakifin antrenmanina goturdu. (Galatasaray'a tokatlandiklari sezondu)
Tribune oturduk. O da ne ? Sahada kendini parcalayan , saga sola kosan , tribune kacan toplarin bile pesinden giden bir top toplayicisi... Inanilmaz bir enerjisi vardi , sahit oldugum goruntuler beni hemen cocukluguma goturdu ve o anda voleybolu cok ama cok sevdigini hemen anladim.
Evet o top toplayici Giovanni Guidetti idi.

Iste o gunden beri (CL ve Ligde basarisi yoktu) bu kisi benim icin herzaman dunyanin en iyisidir.