Takimin gosterecegi karakteri merak ediyorum.
Rakip cok kuvvetli. Dunyanin gelmis gecmis en iyi antrenorune sahipler. (bu tabirim bazilarina suphesiz ki cok ucuk ve diger buyuk antrenorlere saygisizlik gibi gelecektir ama bu konuda oldukca statigim.)
Muhtemelen Garay'i oyundan dusurmeye calisacaklar ve maalesef basarili olacaklar. Ilk yarida bizi paramparca etmislerdi. Bu sefer boyle olmaz ama yinede kazanirlar diye düsünüyorum. Zaten bu macta skor umurumda degil. Umurumda olan yegane sey ; lig finali oncesi , ortaya koyup/koyamayacagimiz karakter.
hemen hemen seninle aynı kanaatteyim , benim de en önem verdiğim olay koyacağımız karakter , yukarıda yazdım , yenilsek bile kolay olmasın zorlansınlar hemde çok zorlansınlar - inşallah yeneriz tabiki - ama rakibi fazla küçümsüyoruz gibi geliyor , kendimizi de küçümsemeyelim , iyi takım olma yolunda gidiyoruz , bakalım haftasonu nasıl olacak ...
Guidetti konusuna gelirsek haklısın ;
muazzam bir herif , oyuna müdahale ve motivasyon konusunda oyuncu gelişimi ve mevcut oyuncuları ne şekilde kullanma konusunda muhteşem bu herif gibisi tarz olarak bayan voleybolunda yok , ben guidetti'nin '' İtalyan'' olduğuna inanmıyorum
ama benim 1inci sıramda Bernardinho var, belki de Erkek voleyboluna duymuş olduğum sempatinin de bu fikrimde etkisi vardır
ZE yı ıskaladığım düşünülmesin Ze tabiki efsane bir koç ama tarzları itibari ile Guidetti ile çok farklı hocalar. ikisi de bayan voleybolu için çok büyük isimler ...
@murat ;
güzel insan sen mental olarak garay'dan daha güçlüsün diyeceğim ama sende hemen kendini içkiye veriyorsun anasını satayım
GAray in Brezilya milli takımındaki Psikolojisi ile bizim takımdaki psikolojisi arasında ciddi anlamda farklar var , bunun bir çok alt etkisi var ama oradaki Garay bizde yok , eleştiri olarak demiyorum ama milli takım performası ile bizdeki oyun karakteri arasında farklılıklar var ki bunu ben doğal karşılıyorum ...