Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357901 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
3 puan alsak bile Vakıfbank'ın başka bir maçta daha puan kaybetmesi lazım lider bitirmemiz için, gençler ligindeki puanlar unutuluyor.

Maç başlıklarının açılmasına karşıyım, nasılsa Süleyman abiler halleder #yersen

bu nasıl bir küstahlık ben anlamıyorum , anlamayacağım da. kafam basmayacak ...
yahu bizim sohbetimiz daha önce den sanal ortamlardan tanışıklığı olan dostlar/ kardeşlerin diğer üyelere göre bu foruma daha çok hassasiyet göstermesini beklerken , tam tersi hareketle gereksiz bir saygısız üslup ve böyle küstahça bir mesaj ,
hayır sorun ne onu anlamıyorum ,
 varsa bu forum ile ilgili olarak bir sorunu olan , ilgili insanları herkes tanıyor gelir sıkıntısı söylenir ,

bizim eş dost arkadaş kardeş dediğimiz insanlar böyle yapınca 2 katı sinirleniyor insan...
yazık
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2014, 14:42:32 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
bu nasıl bir küstahlık ben anlamıyorum , anlamayacağım da. kafam basmayacak ...
yahu bizim sohbetimiz daha önce den sanal ortamlardan tanışıklığı olan dostlar/ kardeşlerin diğer üyelere göre bu foruma daha çok hassasiyet göstermesini beklerken , tam tersi hareketle gereksiz bir saygısız üslup ve böyle küstahça bir mesaj ,
hayır sorun ne onu anlamıyorum ,
 varsa bu forum ile ilgili olarak bir sorunu olan , ilgili insanları herkes tanıyor gelir sıkıntısı söylenir ,

bizim eş dost arkadaş kardeş dediğimiz insanlar böyle yapınca 2 katı sinirleniyor insan...
yazık

Takma kafana,bunlar ne ki?Biz başka formlarda nelerle uğraştık sen de biliyorsun sevgili Cem.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Süleyman abi ;
kimsenin burada kimseye küstahlık yapma lüksü yok , hele ki babamız yaşında olan sana hiç yok.

birde gereği yok abi , işte farklı fikirleri olan insanlar olarak yeri geliyor tartışıyoruz yeri geliyor öpüşüyoruz sohbet edip gidiyoruz , niye bu tavır abicim .. ayrıca buna burada müsaade etmeyiz ,
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2014, 14:50:25 Gönderen: Cem Ağrak »

• Üye
Süleyman abi ;
kimsenin burada kimseye küstahlık yapma lüksü yok , hele ki babamız yaşında olan sana hiç yok.

birde gereği yok abi , işte farklı fikirleri olan insanlar olarak yeri geliyor tartışıyoruz yeri geliyor öpüşüyoruz sohbet edip gidiyoruz , niye bu tavır abicim .. ayrıca buna burada müsaade etmeyiz ,
Teşekkürler Cem,Hakan'da ilgilenmiş ona da yazdım.
Adı konamaz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
güzel irem'im benim ,  8)
sıkma o güzel canını burak'ın bir derdi varsa bundan sonra buradan izah edemeyecek , böyle terbiyesizlik yapan bizim tanıdığımız da olsa burada olmayacak
özelden ,twitterdan veya fiziken  sana ,bana ,gürol abiye erdenaya varsa bi derdi izah edebilir.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Bu maç bizim için'' Ve Efsane Geri Döner'' maçı olacak Allah' ın izniyle.Ağızlarını gevşete gevşete şu kadar galibiyet serisi diyemeyecekleri ''ve vakıf ilk darbesini aldı ''maçı olur inşallah.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
saat 10-11 olsaydı iyi olurdu millet gelmesin diye mi bu saat.bir de burdaki arkadaşların ağzından bal damlıyor 3-0 yenelim filan.acaba pasör elif mi olacak yoksa glass mı olur bence eliften yana kullanmalıyız.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Ancak, Jordan Larson'i alacagiz derlerse, bir saniye durup da dusunmem, onu da soyleyeyim. 

bu forumda siz ve cem hocamın konuşmasından dolayı larsonun özelliklerine baktım birkaç videosunu izledim. anladığım kadarıyla logan tom çizgisinde bir oyuncu. daha bitirici gibi geldi bana. smaç servis atıyor. tekniği de iyi gözüküyor. hayırlısı. larson da işimizi görür, garay da :)
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

• Üye
Garay neredeyse 2 yıldır tatil yapmadan oynuyor. Brezilya Milli takımı ile yazın en uyduruk turnuvalarda bile takımdaydı. Son olarak Kasım ayında World Grand Champions turnuvasında sırtında sakatlık oluştu. Bu sakatlığa rağmen son maçlarda yine oynadı.

Bu yüzden bence Garay ın şu an ki durumunu bu sakatlığın etkilerinin sürmesine ve buna bağlı olarak form durumundaki düşüklükten kaynaklandığını düşünüyorum.

Garay ın zaman geçtikçe daha iyi oynamasını ve takıma daha fazla katkı sağlamasını bekliyorum.

söylediklerinize tamamıyla katılıyorum. hiç dinlenmeden devamlı oynamak ve devamlı hedefi olan takımlarda oynamak yıpratmış garay'ı belli ki. ayrıca sakatlığı da cabası olmuştu. mesela geçen yıl ivan ve marshall istenenin çok altındaydılar. lakin yazın 3-4 ay kadar tatil yaptılar. bu yıl maşAllah ları var. FBTV de smaçör programında ivan da kariyerim boyunca ilk defa bu kadar uzun tatil yaptım demişti. dinlenme ve rahatlama olduğu için ivan ve marshall dan yüksek verim bekleyebiliyoruz. hem onlar da veriyorlar sağolsunlar. bu söylediklerim garay için de geçerli.

takımla vakit geçire geçire tam adaptasyon sağlanacak. malesef ilk geldiğinde milli takıma gitmesi ve sakatlanması bizim açımızdan en kötü senaryonun gerçekleşmesiydi. play offlara hem formunun yükseleceğini, hem de takıma tam adapte olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
İnşallah ablacım inşallah :)

Yenigi serileri başladı maçı olur belki :)
Umarım İremcim umarım. Vakıf ın çöküşünü hep birlikte ellerimizi ovuştura ovuştura izleyeceğimiz bir sezonun başlangıcı olur. Sonra artık havada karada denizde face de twitter da kimse beni tutamaz. Allah ne verdiyse artıkın:) İki yıldır kalbimde beynimde biriktirdiklerimi dökeceğim tek tek:))
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Elif'in eline dağılmamasını sağlayacak kadar manşet getirelim her şartta kaf kafaya oynarız.Maçın sonucunu da küçük nüanslar beliler.

Abartıyormuyum bilmiyorum ama Vakıfın yaptığı bilmem kaç maçlık seride hiç bu kadar iyi bi' rakip yoktu karşılarında,hem bizim hem Eczacının durumu galibiyet serisinin temel etmenlerinden biriydi

Umarım Brakocevic ve Costa oynarlar bu maçta.

3-2 kazanırız diyorum..
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2014, 16:53:37 Gönderen: ErdemFB »
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

• Üye
Abi, iyi dusunulmus, ilginc bir fikir oldugunu dusunup, saygi duymakla beraber, ben Seda'nin oynayacagi bir macin bastan kaybedilecegini dusunuyorum.  Her ne olursa olsun, Aneta demek, sayi hanesine yazilan 10-15 puan demektir.  Seda, zayif rakiplere karsi bile %0 ile hucum etme kabiliyetini (!) haiz iken, Vakifbank'in bloklarina karsi dusunmek bile istemiyorum. 
Tabii haklısınız,buna hiç itirazım yok,zaten hemen hemen ben hariç bütün arkadaşlar sizin düşündüğünüz kadro yapısı ile oynanması taraftarıdır.Keşke Seda yerine koyabileceğimiz Aneta ayarında bir yerli çaprazımız olsaydı.Ben sadece oyunun bu yönüne dikkat çekmek istedim.Sanırım hoca da sizlerin düşündüğü kadroyu çıkaracak.İnşallah Gökçen yükselen performansını devam ettirir.
Adı konamaz.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
o maç bu maç.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Polen ya da oynarsa Brako'nun 1 numarada olduğu turlarda yani sanırım Gözde-Fürst ikili hücum turunda çok dikkatli olmalıyız. O turda hücumlarını durdurmak ve seri yakalamak çok daha kolay (Fürst'ün 2'den hücumlarındaki son dönem formsuzluğu + Polen'in 1 numaradan hücum gücünün daha düşük olması + Brako oynarsa Brako'nun 1'den hücumlarındaki hata oranlarının daha fazla olması vs.). Ama tam da o turda çok etkili servis atarak karşı takımın manşetini bozuyorlar. Bu noktada Garay'a çok iş düşecek çünkü eğer dizilişlerde bir sürpriz olmazsa ona gidecek bu servisler.

Gözde'nin hızlı hücumda paralel vuruşlarına önlem almak çok önemli ki burada Aneta'ya çok iş düşüyor. Merve zaten çaprazda iyi yer tutarsa savunmada oldukça etkili. Costa, Polen, Fürst, Bahar hücumda çok formda değiller. O yüzden bu maç Gözde'nin maçı olmasın istiyorsak etkili servis & paraleli iyi kapayıp, çaprazına Merve'yi çakmak gerek.

Vakıfbank çözmesi zor bir takım değil. Nitekim Barbolini bile son maçta pek çok taktiklerine cevap verilebileceğini gösterdi. Biz de benzer bir taktikle çıkabiliriz. Üstelik GS'a göre çok daha yetenekli oyuncularımız var.  Geçen yıllarda Glinka'nın ve Brako'nun yeteneğinin/performansının ekmeğini çok yediler. Ama o devir bitiyor.

Ben çok inanıyorum bu maça, hem de 5. sete gitmeyecek göreceksiniz.  8)

• Üye

Ben çok inanıyorum bu maça, hem de 5. sete gitmeyecek göreceksiniz.  8)

GÖRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ :)