Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357903 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mert Kaan Öner

• Üye
  • Yer: Istanbul
Aslında liderlik çok gerekli de değil.

Lider olunca play-off yarı finalinde Gs ile eşleşeceğiz. Boşu boşuna o pislik ortama tekrar girmeye gerek yok. Eczacıbaşı ile aile sıcaklığı tadındaki o salonunda, voleybol nezaketi içerisinde oynamak daha iyi :)

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Misafirim geldi. Gözüm saatten ayrılmadı. Biz kalkalım artık dediklerinde ayıp olmasın diye  bir kere aman erken kalkmayın dedim ikinciyi ısrar bile etmedim. Neyse 2. setin sonlarına yetiştim. 3. set harika gidiyor derken artık bir 3. set rehaveti mi başka bir şey mi bilmiyorum ama manşette döküldük özellikle Garay. Umarım bu maçlıktır bu hataları. Onun dışında Elif ortalarla neden az oynuyorsun diye böğüresim var. Garay arka alan hücumunu çok iyi yapıyor o şekilde de değerlendirmeliyiz. Plase işe yaramaz zira Vakıf karşısında.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Vakıf bize full konsantre ile çıkacaktır bu kesin. Brakocevic oynarsa da öyle aman aman oynayabileceğini sanmıyorum tabi iş Fenerbahçem olunca rakipler ayrı bir diş biliyor. Vakıf dünkü gibi bir kadro ile çıkarsa ve bizimkiler saçmalamazsa maçı 3-1 alırız diyorum yada en kötü 3-2. Ama bizimkiler normalin üstünde bir oyun oynar Vakıf ı oyuna sokmazlarsa sonuç 3-0 olur. Her şey onların elinde. Koç bugünkü kadroyla çıkacaktır muhtemelen. Bu arada Gökçen diyorum ve susuyorum. Elif de bazen saçmalasa da çoğu zaman ağzımızı kapatmayı bildi oynadığı oyunla.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Vakıfbank maçı neden cumartesi 13.00 ? Bu maçın akşam olması gerekmez mi?

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
GS ligde 3.olur , onlarla eşleşeceğiz. Ecz. çareyi brezilyalı ortalarda arıyor ama sorunu başka 4. olacaklar %100

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
+ Micelli :D Bende uzun yıllar bu üçlüyü ecz da görmek istiyorum ;D

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
İhtiyar heyeti olarak tam kadro maçtaydık.Burhan Felek'te maç seyretmeye alışmış biri olarak salona girince içimiz daraldı.Bir kere zemin parke ve basket çizgileri ile birlikte görüntü kirliliği yaratıyor,tavan alçak,bir kez top tavandaki çelik konstrüksiyonlara çarptı,sayı tabelası yetersiz,ama salonda müthiş bir seyirci vardı.Maçın başlamasından yarım saat önce tazahüratlara başlayıp hiç ama hiç ara vermeden maç sonuna kadar susmadılar.Öncelikle onlara helal olsun.Bizler de onlarla beraber oturmuştuk ama öyle bir tazahürat yapıyorlardı ki kafalar 2-3 dakika içinde kazan gibi olunca (yaşlılık alametleri) hemen karşı tribüne geçmek zorunda kaldık.Zaten salonun hemen hemen %90 ı Fenerbahçe'li idi.Maç sonunda Sarı Melekler ile seyirci iletişimi muhteşemdi.Pasör Elif'in formu gün geçtikçe artmakta,her ne kadar ortaları fazla kullanmasa da bu maçta özellikle 2 den 4 e attığı uzun paslar kusursuzdu.Eda da formunu buldu,Aneta ve Garay halen tam klaslarında değiller,ama sürekli yükseliyorlar,Gökçen de gayet iyi oynamaya başladı,sanırım tek zayıf halkamız libero.Kim her zamanki gibi mükemmel.Neyse ki dönüş için 16.30 da durağa gelecek olan belediye otobüsünü maç 3-0 bitince kaçırmadık,aksi halde diğer otobüs 1 saat sonra gelecekti.Sağolsun Sarı Melekler.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
Hay yasa. Micelli'siz dugun olmaz :) Baska calistiricilar, 0'dan 10 numara oyuncu yetistirirken, 10'luk oyuncuyu 0'a dusurmesiyle meshur Micelli. 
Buna kısaca tersine beceri diyebilir miyiz o zaman :D

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
İhtiyar heyeti olarak tam kadro maçtaydık.Burhan Felek'te maç seyretmeye alışmış biri olarak salona girince içimiz daraldı.Bir kere zemin parke ve basket çizgileri ile birlikte görüntü kirliliği yaratıyor,tavan alçak,bir kez top tavandaki çelik konstrüksiyonlara çarptı,sayı tabelası yetersiz,ama salonda müthiş bir seyirci vardı.Maçın başlamasından yarım saat önce tazahüratlara başlayıp hiç ama hiç ara vermeden maç sonuna kadar susmadılar.Öncelikle onlara helal olsun.Bizler de onlarla beraber oturmuştuk ama öyle bir tazahürat yapıyorlardı ki kafalar 2-3 dakika içinde kazan gibi olunca (yaşlılık alametleri) hemen karşı tribüne geçmek zorunda kaldık.Zaten salonun hemen hemen %90 ı Fenerbahçe'li idi.Maç sonunda Sarı Melekler ile seyirci iletişimi muhteşemdi.Pasör Elif'in formu gün geçtikçe artmakta,her ne kadar ortaları fazla kullanmasa da bu maçta özellikle 2 den 4 e attığı uzun paslar kusursuzdu.Eda da formunu buldu,Aneta ve Garay halen tam klaslarında değiller,ama sürekli yükseliyorlar,Gökçen de gayet iyi oynamaya başladı,sanırım tek zayıf halkamız libero.Kim her zamanki gibi mükemmel.Neyse ki dönüş için 16.30 da durağa gelecek olan belediye otobüsünü maç 3-0 bitince kaçırmadık,aksi halde diğer otobüs 1 saat sonra gelecekti.Sağolsun Sarı Melekler.
Teşekkürler Süleyman Abi. Canlı olarak izleyen birinin yorumlarını okumak ayrı bir zevk. Tv de sesi sanırım banttan koymuşlardı ve ses arka plandaydı. Eziyet gibi geldi anlayacağınız o maçı izlemek ses açısından. Keşke o tezahüratları dinleyebilseydik

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Vakıf maçında kazanmamızın en önemli şartı iyi manşet almak. Bugün manşette döküldü takım. Bir şekilde Elif'in eline iyi pas gitmezse takım kitlenir. Vakıfbank neredeyse tüm maçlarında ikili hücum turlarında iyi servis atıp manşeti de bozup rakibi bloklayarak farkı açıyorlar. İkili hücum turlarında özellikle dikkat etmek lazım.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Vakıf maçında kazanmamızın en önemli şartı iyi manşet almak. Bugün manşette döküldü takım. Bir şekilde Elif'in eline iyi pas gitmezse takım kitlenir. Vakıfbank neredeyse tüm maçlarında ikili hücum turlarında iyi servis atıp manşeti de bozup rakibi bloklayarak farkı açıyorlar. İkili hücum turlarında özellikle dikkat etmek lazım.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

• Üye
bugunku maçın tamamı

Bakırköy BLD Yeşilyurt 0-3 Fenerbahçe

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
Garay her servise geldiğinde seri yakalamalıyız Vakıf maçında çünkü vakıf ne kadar eksik de olsa seri yakalayacaklar karşımızda. kapamak veya açmak en olası garay servisteyken.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Ben de maçı evde ekrandan gayet sakin bir şekilde seyretmeme rağmen, Garay'ın hiç manşet alamaması sonucunda defalarca yerimden hoplamama yol açtı.

Ama gerçekten hayal kırıklığına uğradım: Rakip, servislerde resmen Garay madeni   buldu sahamızda.

Hep üstüne attı servisleri ve hemen hepsinde  direkt sayı aldı.

Neyse, çarşambayı bekleyelim bakalım.

Sonra hafta sonu için düşünürüz.

• Üye
Garay her servise geldiğinde seri yakalamalıyız Vakıf maçında çünkü vakıf ne kadar eksik de olsa seri yakalayacaklar karşımızda. kapamak veya açmak en olası garay servisteyken.

bence garay eğer servis karşılamada kim kadar iyi olursa galibiyet gelecektir inşAllah. anahtar iyi servis karşılamada. zira hucum, servis ve blokta manşet almadaki kadar zaafımız yok. servisi iyi karşılayalım gerisi gelecektir. tabii bir de maça ilk setten iyi konsantre olup uzun seriler vermemeliyiz. tıpkı 6s maçındaki gibi.