Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 357901 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
  • Yer: İstanbul
Sevgili Gürol Hocam,Cem Hocam ve saygıdeğer forum üyeleri ;
İşten , hakemlikten ve cumartesi yorgunluğundan kurtularak bu Cumartesi sonunda Maça gitmeyi planlıyorum.Topluca bir organizasyon yapabilme şansımız olur mu acaba ? Ya da bireysel katılım göstereceklerle görüşme/tanışma şansım olursa çok mutlu olurum
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2014, 19:54:08 Gönderen: iscilveger »

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
GÖRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ :)
O gün hayat benim için duracak sanırım. Oğlumu ve eşimi evden gönderip rahatça tepki verebileceğim bir ortam oluşturacağım kendime. Gelsin o gün gelsinnnnnnn
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Sevgili Görol Hocam ve saygıdeğer forum üyeleri ;
İşten , hakemlikten ve cumartesi yorgunluğundan kurtularak bu Cumartesi sonunda Maça gitmeyi planlıyorum.Topluca bir organizasyon yapabilme şansımız olur mu acaba ? Ya da bireysel katılım göstereceklerle görüşme/tanışma şansım olursa çok mutlu olurum
Öncelikle takımlarımızın maçlarına her türlü fedakarlığı yapıp giden renktaşlarıma teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Sağ olun var olun. Anadolu da yaşayan bizlerin eksikliğini öyle yada böyle hissettirmediğiniz için çok ama çok müteşekkiriz. Lütfen maça gidebilecek durumu olan Fenerbahçe sevdalıları takımımızı hele hele bu maçta yalnız bırakmayın. Çok iyi organize olmuş sürekli takıma destek veren taraftarlarımız olsun ve tekrar ediyorum lütfen ama lütfen kalabalık olsun taraftarımız. Şimdiden tekrar tekrar teşekkürler
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Sayın İscilveger nickli arkadaşım,bizim ihtiyar heyeti her maçta protokol tribününün hemen sol tarafında konuşlanıyor,zaten beyaz saçlarımızdan kolay tanınırız.Tanışmak isterseniz buyrun bekleriz.
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2014, 21:41:55 Gönderen: Süleyman Özgül »
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Ben de benim tek kişilik ihtiyar heyeti (babam) ile protokolün solunda oturuyorum genelde.
İrem'i bulursam sizi de bulmuş olurum tahminen :)

Çevrimdışı Mert Kaan Öner

• Üye
  • Yer: Istanbul
Bende vakıf maçında sol trübüne geçerim kusum görüşürüz orda ☺️Heyecan dorukta 😁

Sağ taraf uğurlu gelmişti, bozmasaydık ? :D

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Ben de benim tek kişilik ihtiyar heyeti (babam) ile protokolün solunda oturuyorum genelde.
İrem'i bulursam sizi de bulmuş olurum tahminen :)
Kusura bakmayın sol yerine sağ yazmışım.Yaşlılık işte,hemen düzelttim,İrem de biliyor,bizim orası daha şenlikli,bekleriz,tanışmak isteriz.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Brakocevic neden oynuyor?  Oynamasin bence.  Simdi durup dururken, is cikarmayalim basimiza :)
Şöyle söyleyeyim kendimi bu maçı kazanmaya şartlandırmadım.Benim bu takımdan beklentim lig şampiyonluğu ve tüm gücüyle oynayan bi' vakıfa karşı nasıl reaksiyon vereceğimizi merak ediyorum.Polen ve Güldeniz'in oynadığı bi Vakıf'ı yenmeyi tüm gücüyle oynayan bi Vakıf ile başabaş oynayıp ufak nüanslarla kybetmeye tercih edrim.

Çünkü şundan eminim ki bu takım Play-off başlayana kadar seviyesini yukarı çekecektir.Burda verilecek bi mesaj daha önemli benim için.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
ben de oralarda bir yerlerde olacağım inşallah  :)
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı ugurcandan

• Üye
  • Yer: Edirne
  • Tek Büyük FENERBAHÇE.
Galibiyet inancıyla taaa Edirnelerden kalkıpta geleceğim maç için.Herkesle teker teker tanısmak istiyorum.

gurol1967

• Ziyaretçi
Iskender'cim benim gelme sansim yok ama Suleyman Abi de yazmis zaten,Irem ve diger uyelerimizden gidenlerle birlikte Cem de gider belki
bilemiyorum maca kadar zaten daha iyi organize bir durum icin konusulur.

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Ya benim bir sorum var, biraz alakasız ama, eskiden Büyük Alper, Amigo Yücel falan maça geliyorlardı ve grup grup güzel de tribün oluyordu şimdilerde gelmiyorlarmı?
Büyük Alperler eskiden Grup Lacivert olarak maçlara belli simalardan oluşan bir ekiple gelirlerdi. Zamanla vaziyetler değişti, FBD ile birleşmek bölünmek ayrılmak vs derken o zamanlarda maçlara gelenler ya ayaklarını çekti ya farklı gruplaşmalar türedi. Kendisi de zaten bir kaç operasyon geçirdi. Zaman zaman maçlara geldiği görülüyor ama ortam o eski samimiyette değil.

Amigo Yücel ise Genç Fenerbahçelilerin kalabalık olarak ilgi gösterdiği önemli maçlara ve derbilere gelip tribünü idare ederdi. Son iki sene voleybolda düşüşle beraber tribün kalabalığı olan maç sayısı fazla olmadığından grup katılımları da azaldı. Özellikle başkanın böl yönet politikası çerçevesinde Anadolu yakası diye bir grup ortaya çıkıp gerginlikler doğunca bu tip ön plandaki yüzler salonlara kendi gruplarıyla gelmemeye başladı. Geçen sezon ortasına kadar Ataşehirde basket tribünü de onların idaresindeyken şimdi salonlarda görünmüyorlar

Kısacası devir değişti. Biz eskiden de maçlara giderdik, şimdide gidiyoruz ama ortalıktaki pankartlardaki grup isimleri değişti, sete çıkıp kendini gösterme hevesindeki yüzler değişti. Bu ego ve menfaat çatışmaları yeni senaryolar ile devam ediyor.

Yeşilyurt maçındaki tribünün çok takdir edilmesi, o salonun ufacık olması ve gelenlerin hem Fenerbahçeyi karşılıksız sevmesi hem de samimi ortamda tribün yapılmasının kendilerine verdiği keyifdendi.
Bu ortamlar ellerinden alındıkça bu insanlarda soğumaya yol açıp, uzaklaşırlar.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2014, 00:55:06 Gönderen: sensiblex »
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
maç neden bu kadar geç? Sabah 10'da oynansaymış keşke
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı hakénska

• Üye
  • Sevilmeyi İstiyorsan Sevmeyi Öğrenmelisin...
Arkadaşlar belki herkesin düşündüğünün aksini söyleyeceğim ama ben maçı kaybedeceğimizi düşünüyorum. vakıfbank ın bizim iyi olduğumuz zamanlarda bile bizi yedekleriyle yendiği maçlar vardı. naz gözde gizem bahar fürst gui bunlar karşılarında bizi gördüklerinde kırmızı görmüş boğa oluyor. o nedenle kendinizi galibiyete çok hazırlamayın çünkü bu şekilde şartlanmalar takımı maç sonunda acımasızca eleştirmemize sebep oluyor.
üstelik bizde garay çok formsuz. manşette aksıyor. liberomuz kendini üzerine düşeni zor yapıyor. manşetimizin bozulması demek pasların bozulması demek. paslar bozulursa garay ve ortaları aktif kullanamayız. kim ve aneta ya yükleniriz ve bu maç sadece kim ve aneta nın 15 sayı yaptığı bir maç olur. ve daha da ötesi olmaz. ben hala almamız gereken çok yol olduğuna inanıyorum. ve kolay bir maç kesinlikle olmaz. hele ki 3-0 hayatta olmaz. ben 3-1 lik veya 3-2 lik vakıf galibiyeti olur diyorum.
Birine Yardım Etmek İstiyorsan Sakın Bir Büyüklük Yapıp Akıl Verme, Keza Geriye Kalan Sana Yetmeyebilir...

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Bizim iyi olduğumuz zaman bile Vakıf ın bizi yedekleri ile yendi söylemi biraz abartı olmuş. Sadece 2-3 maçta olan durum onların işler kötü giderken kenardan gelen bir iki oyuncunun katkı sağlaması ile sürpriz galibiyetler almaları ki onlardan biri Seda nın talihsiz sakatlığı sonucu oluşmuştu.

Ayrıca geçen sene ilk devre de hemen hemen aynı kadro olan (Glinka-Costagrande değişikliği hariç) Vakıf la 3-2 lik maç yapmamız da unutulmasın. Özellikle de geçen seneki kadromuzu da düşünerek.

Abbondanza maça iyi hazırlanır ve oyuncuları da hazırlarsa ben maçtan galip ayrılacağımıza inanıyorum.

Maç skorunun bence önemi yok yeter ki galip gelelim.

FENERBAHÇE